Author |
Topic  |
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/12/2015 : 14:38:16
|
quote: Originally posted by tinton
Ako ćemo izbaciti politiku iz svih segmenata foruma, onda treba zatvoriti topice o Mausu, Diplomatskim kronikama, Perzepolisu, Atentatu...
Ovo je stripovi.com forum, a ti si nabrojao stripove, tako da... |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 30/12/2015 : 14:49:39
|
To i je poanta. Nemoguće je potpuno izbaciti politiku s foruma. Tako na tim topicima možemo pričati o politici. Na pdf Film o politicu možemo pričati u sklopu rasprava o raznim filmovima političke tematike. Na pdf glazba možemo o politici raspravljati na topicima o politički angažiranim glazbenicima. Na pdf sport otvoren je topic o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, tu ni nemamo o čemu drugome pričati. I tako dalje, i tako dalje. Iskorijeniti politiku je nemoguće. A cenzura viceva nema nikakvog smisla. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 30/12/2015 : 15:48:12
|
quote: Originally posted by manhunter
Vidi ko se javlja.  
Vidi, kao što sam već rekao, moj predlog je bio da se malo "popusti" i da se dozvole i politički topici, sve dok ne idu u one baš zabranjene vode. I u pravu si, to jeste zaobilaženje pravila. Tako da, ako ti smeta trenutna situacija i način moderiranja, samo reci. Najmanji problem je da se svi politički, ratni i slični topici zaključaju i da se od 1.1.2016. ponovo uvedu striktna pravila.
I ono najvažnije: još jednom nekome reci da odjebe, letiš odavde mimo svih pravila.
Toliko.
znaš što najviše smeta? kada mi se jedna toliko intelektualno, misaono i s(a)vjesno potkapacitirana osoba poput tebe obraća s visoka. tvoji rezultati govore dovoljno za sebe... i o tebi. i stoga ja znam da bilo koja buduća odluka koju ti budeš na forumu poduzeo će se već u startu pokazati kao pogrešna. ali to je markosova greška (tj. odluka), da mediokritetima dade vlast u ruke i za to dobije forum upravo onakav kakav i zaslužuje. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 30/12/2015 : 16:39:00
|
Politika i nije nego za sprdanje, tako da ako je igdi triba dozvolit to su Vicevi. S druge strane, svakoga ko pokaže i natruhe zanimanja za politiku i podržavanja bilo kakve političke opcije potjerati ognjem i mačem. Cilu lepezu. od Valtera i kikyja s jedne strane, priko tintonovog mosta do dsormazove i Krugerove strane. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 30/12/2015 : 17:20:14
|
Kao prvo ti Nesvrtani očito voliš podbadati. Dakle kave veze ima Valter s te strane i titnton kao most? Kakve veze imamo dsormaz i ja s druge strane kad ta druga strana ne postoji. 2002 godine se sam se pojavio na Sajmu Knjiga u Beogradu, na neki način shvatio sam kako druga strana razmišlja. Eto imao sam prilike zakoračit u nesvakidašnje situacije. Napr. prije nekoliko godina me prijatelj na mobitel upita da li ću se pojaviti na nekom skupu stripaša u BL, odgovorih kako ne jer sam na prosvjedu branitelja, odgovor je bio O.K. , a nakon toga nije bilo nikakvih problema kad smo se opet susreli u živo. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Posted - 30/12/2015 : 17:20:28
|
Kiky, nisi me odavno vređao, i vreme je bilo. Ali u pravu si u jednom: moji rezultati govore za mene. I o meni. I u životu i na forumu. Markosova greška (a i moja, pošto sam bio za to) je što te je vraćao na forum, posle svih onih pljuvanja koja ste ti i zosko napisali po svim mogućim forumima. Ali tako to rade neostvarene individue.
Još jednom me uvredi bez razloga (ja tebe vređao nisam), ideš odavde. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Posted - 30/12/2015 : 17:36:50
|
Na ovom forumu je bilo toliko razmatranja, skraćivanja kazni, brisanja kazni i kretanja od početka, da ne znam šta bi još trebalo da se razmatra. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
Posted - 30/12/2015 : 17:38:03
|
Kiky, nisi me odavno vređao, i vreme je bilo. Ali u pravu si u jednom: moji rezultati govore za mene. I o meni. I u životu i na forumu. Markosova greška (a i moja, pošto sam bio za to) je što te je vraćao na forum, posle svih onih pljuvanja koja ste ti i zosko napisali po svim mogućim forumima. Ali tako to rade neostvarene individue.
Još jednom me uvredi bez razloga (ja tebe vređao nisam), ideš odavde.
Iako te je isprovocirao, smiri se. On to priželjkuje jer je nemoćan. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
Posted - 30/12/2015 : 17:41:46
|
Na ovom forumu je bilo toliko razmatranja, skraćivanja kazni, brisanja kazni i kretanja od početka, da ne znam šta bi još trebalo da se razmatra.
Bilo je svakako, no dsormaz je zaslužio nešto od toga što si nabrojao. E sad ako će s njegove strane biti toga što nije baš u pravilima i u odskakanju ja mu nikako ne bi mogao pomoći. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Posted - 30/12/2015 : 17:43:20
|
Ja sam jedanaest godina na forumu, i od kako znam za njega on je "nemoćan" i provocira. Ako za jedanaest godina nije uspeo da bude malo samosigurniji i moćniji, kada će?
A isprovocirao me nije, pisao je on mnogo gore stvari o meni, ovo nije ništa. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
Posted - 30/12/2015 : 17:57:28
|
Eh, pusti ga na miru i kad zabrazdi onda ga baniraj. E sad on zna često zabrazditi i tako ti pružiti mogućnost za baniranje. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 30/12/2015 : 18:36:19
|
Na ovom forumu je bilo toliko razmatranja, skraćivanja kazni, brisanja kazni i kretanja od početka, da ne znam šta bi još trebalo da se razmatra.
Istina
To se poreci nemoze.no cacu nije potegao dsormaz.vec neko drugi.uz vise mladjinih "poslednjih upozorenja" crveni je dao najmanje krivom- 30 dana.dok ostali sinovi ćaće dobiju ili 48sati ili nista... ocigledna nepravda |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 30/12/2015 : 18:48:12
|
quote: Originally posted by VALTER
Ja sam za reforme na forumu.
kreator ovog kaznenog zakona MH bi trebalo izneti novi predlog.vise kazni al manje robije.pogotovo za nas.osnivace stripova.com |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17313 Posts
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
|
mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 30/12/2015 : 19:55:40
|
quote: Originally posted by fikus
Forum.stripovi.com je u privatnom vlasništvu čija pravila su jasno definirana, a upotreba foruma je privilegija a ne pravo. Ako je u tom forumu politika u svim njezinim oblicima zabranjena ne znam u čemu je problem. Zapravo znam - u moderiranju.
peskotu :) |
Mrzim mrznju! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 30/12/2015 : 19:58:00
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Politika i nije nego za sprdanje, tako da ako je igdi triba dozvolit to su Vicevi. S druge strane, svakoga ko pokaže i natruhe zanimanja za politiku i podržavanja bilo kakve političke opcije potjerati ognjem i mačem. Cilu lepezu. od Valtera i kikyja s jedne strane, priko tintonovog mosta do dsormazove i Krugerove strane.
"Priko tintonovog mosta"? Ako ja simpatiziram pojedince iz Mosta ne znači da podržavam tu stranku. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 30/12/2015 : 19:59:25
|
quote: Originally posted by Kruger
Kao prvo ti Nesvrtani očito voliš podbadati. Dakle kave veze ima Valter s te strane i titnton kao most? Kakve veze imamo dsormaz i ja s druge strane kad ta druga strana ne postoji.
Pa ti si ovdje jedini član neke stranke - HČSP-a. Kako onda misliš da ta vaša strana ne postoji, a naša, koji nismo članovi stranke, postoji? |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 30/12/2015 : 20:00:00
|
quote: Originally posted by VALTER
Ja sam za reforme na forumu.
 |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/12/2015 : 20:02:58
|
quote: Originally posted by tinton
Ako ćemo izbaciti politiku iz svih segmenata foruma, onda treba zatvoriti topice o Mausu, Diplomatskim kronikama, Perzepolisu, Atentatu...
Ovo je stripovi.com forum, a ti si nabrojao stripove, tako da...
koliko se ja sičan zatvarani su i topici o stripovima zbog politike. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/12/2015 : 20:04:12
|
i kakvog to smisla ima? izbacivat nekog zbog viceva o političarima (bilo kojima i čijima) je smiješno. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8964 Posts