Author |
Topic  |
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/01/2016 : 23:25:53
|
Inače za sve ostale:Kako reagirati na Grammar Nazija:
Many people think that a Grammar Nazis Nazi's weakness is seeing a lot of grammatical errors. If you encounter a Grammar Nazi, then do not quickly make a lot of gramar grammatical errors. It simply makes them angrier. Instead: Remind them that you have a significant other, and have had sex more times then than they have read The Elements of Style. Try to keep a straight face. Attack them with insane amounts of chatspeak. No Grammar Nazi can stand a chatspeak-barrage for very long, Uunless said Nazi speaks chatspeak himself. In the rare case that the Grammar Nazi does speak chatspeak, run like hell. Screw with them by using obscure interpretations of "effect". For example, say "the government has effected major changes," and when they get all douche-baggy and tell you it is "affect," find a dictionary and show them that they are wrong. (Real Grammar Nazis would not need to find a dictionary.) Bait them into a confrontation by spelling "whiny" as "whiney". When they try to correct you, show them that "whiney" is also an acceptable spelling, and enjoy your small victory. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 02/01/2016 23:27:53 |
 |
|
culture vulture
Senior Member

1595 Posts
Member since 21/02/2004 |
Posted - 03/01/2016 : 10:15:31
|
OK, neću više. Ali ovo još moram, jer je apsolutno sramotno: nije "srednjevijekovni" nego "srednjovjekovni". |
Edited by - culture vulture on 03/01/2016 10:15:52 |
 |
|
Cromwell
Advanced Member

Croatia
4512 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
culture vulture
Senior Member

1595 Posts
Posted - 03/01/2016 : 13:06:00
|
Ne mogu, ne bih se htio nekome zamjeriti. Naravno, ako Markos nekog od takvih postavi za moderatora pa dotičnome ta najmanja moguća količina vlasti koju jedno ljudsko biće može imati nad drugim udari u glavu... u mjeri u kojoj je udarila mladju... možda s vremena na vrijeme i njega "ispravim".
|
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 03/01/2016 : 13:07:32
|
Ako ti isto tako nije teško meni se ne da prepravljati post kad jednom nešto napišem, pa da ti dam lozinku da lektoriraš. Unaprijed zahvalan. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 03/01/2016 : 13:52:25
|
quote: Originally posted by culture vulture
Ne mogu, ne bih se htio nekome zamjeriti. Naravno, ako Markos nekog od takvih postavi za moderatora pa dotičnome ta najmanja moguća količina vlasti koju jedno ljudsko biće može imati nad drugim udari u glavu... u mjeri u kojoj je udarila mladju... možda s vremena na vrijeme i njega "ispravim".
pa sve ovo samo zato što ti je odgovorio onako?
Opušteno samo.. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
culture vulture
Senior Member

1595 Posts
Posted - 03/01/2016 : 14:39:19
|
Hm, ja znam zašto ovdje gubim vrijeme. Zato jer mislim da je užasno loše za ovaj forum da je mladjo moderator. Moderatori bi trebali biti dobro obrazovani, ozbiljni ljudi, hladnih (i trijeznih) glava, bez snažnih političkih i osobito ideoloških opredjeljenja i bez pristranosti prema članovima s kojima su bili na cugi. Dobri kandidati za tu poziciju bi bili: Mr Bushido, Macan, Mali Mate, mogorovic, jurica, dupli... Nažalost, takvi ljudi ne bi nikad prihvatili biti moderatori pa tu imamo problem. Ali, ako ne možemo imati ljude idealne za taj posao, ne moramo imati ni najgore moguće. Mladjovo moderiranje već duže vrijeme samo stvara nemire i produbljuje podjele između članova. A i njega samog čini sve neomiljenijim. Mislim da je krajnje vrijeme da ga se zamijeni nekim hladnoglavnijim.
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 03/01/2016 : 14:56:05
|
I sve to samo zato što ti je odgovorio onako?
ja sam mislila da je vrh kojeg je teško dostići ono kad ja ljuta na njega po forumu pišem da je veliki seronja s malim pimpekom. On i tad gospodski šuti jer zna da je to moja osobna ljutnja koju moram riješiti sama sobom..
Tako i ti sada, nisi žena, našao si drugi način da se ispušeš, što je i dobro, ne bi valjalo da i ti mjeriš njegove kompetencije veličinom njegovog pimpeka.
Mislim, razumijem kako ti je.  |
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 03/01/2016 : 14:59:45
|
Bla bla bla...I onda još malo bla. Što se ono kaže za mišljenje? Najbolje da ću trošiti vrijeme na tebe i neistine koje si napisao.
Serbus.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/01/2016 : 15:02:32
|
Hm, ja znam zašto ovdje gubim vrijeme. Zato jer mislim da je užasno loše za ovaj forum da je mladjo moderator. Moderatori bi trebali biti dobro obrazovani, ozbiljni ljudi, hladnih (i trijeznih) glava, bez snažnih političkih i osobito ideoloških opredjeljenja i bez pristranosti prema članovima s kojima su bili na cugi. Dobri kandidati za tu poziciju bi bili: Mr Bushido, Macan, Mali Mate, mogorovic, jurica, dupli... Nažalost, takvi ljudi ne bi nikad prihvatili biti moderatori pa tu imamo problem. Ali, ako ne možemo imati ljude idealne za taj posao, ne moramo imati ni najgore moguće. Mladjovo moderiranje već duže vrijeme samo stvara nemire i produbljuje podjele između članova. A i njega samog čini sve neomiljenijim. Mislim da je krajnje vrijeme da ga se zamijeni nekim hladnoglavnijim.
Ne može zato jer. Ili samo jer, ili samo zato što. Ako već imaš jer , ne treba ti zato.
 |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 03/01/2016 : 15:27:44
|
šta vi zapravo oćete, da se forum sljosa na tri slova.. mlađo je čovek tolerantan..da on odustane, forum bi se usled nametnutih pravila iz švice srozao na komentiranje zagorovih naslovnica...
mlađino- poslednje upozorenje- je prerASLO u parolu slobode govora na ovom forumu |
Edited by - KRAS on 03/01/2016 15:29:23 |
 |
|
culture vulture
Senior Member

1595 Posts
Posted - 03/01/2016 : 15:32:15
|
quote: Originally posted by tinton
Ne može zato jer. Ili samo jer, ili samo zato što. Ako već imaš jer , ne treba ti zato.

Također ne može ni: "Dobri kandidati za tu poziciju bi bili" Može se reći ili: "dobri bi kandidati za tu poziciju bili" ili: "dobri kandidati za tu poziciju bili bi". |
Edited by - culture vulture on 03/01/2016 15:33:35 |
 |
|
culture vulture
Senior Member

1595 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8970 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 03/01/2016 : 15:37:08
|
@ cv
sve je to tvoje subjektivno mišljenje i ne bi ga trebao iznositi kao činjenicu. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13106 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 03/01/2016 : 15:44:10
|
quote: Originally posted by izivko
Dobar je mladjo. Mana mu je što je partijski čovjek 
i što je najbitnije prati forum više nego financial times retko kad prođe više od dva dana da ga nema moderATOR IPO |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 03/01/2016 : 16:03:12
|
Nema sanse da sad dopustim da netko pomisli maknuti moderatora od kojeg sam nakon godina ulozenog truda ovako lijepo tretirana, ignorirana jer sam shvacena bas onako kako zena treba biti, u svakoj prilici. On je, iako tek po sluzbenoj duznosti, savrsen vrh nekog odnosa kojeg sam postigla. Ne pada mi napamet trositi vrijeme da tome "treniram" jos nekoga.

|
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13106 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 03/01/2016 : 16:26:12
|
quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by izivko
Dobar je mladjo. Mana mu je što je partijski čovjek 
i što je najbitnije prati forum više nego financial times retko kad prođe više od dva dana da ga nema moderATOR IPO
Jbg. dosađuje se na poslu, tj. ništa ne radi  |
Have mercy |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 03/01/2016 : 16:26:52
|
Prije nekog vremena i sam sam uputio neke kritike na moderiranje moderatora mladje, to je prije svega legalno, a još važnije konstruktivno. Što bi više kritika mladjo dobio to bi mu trebalo poslužiti u smislu poboljšanje svog rada. Dakle, pustite vi, koji zbog nečeg volite mladju, da CV slobodno iznese svoje kritike. Po nekom logičnom slijedu to bi trebalo poslužiti boljitku. Ako vam se ne sviđaju kritike koje CV upućuje mladji upotrijebite nekakve argumente koji bi oborili njegove tvrdnje, to bi svakako pomoglo u raspravi, umjesto što koristite ove pomalo prozirne napade. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 03/01/2016 : 16:39:07
|
zaboravljate činjenicu gosim krigeru, da je sve prisutna mlađina senka ipak djelotvorna..još da samo uvede mandatnu kaznu za grupisanje.
ali opet, drsomaz sada ima pet zvjedzica što znači dodatne privilegije..osim ako se nebude upuštao u beskonačne rasprave sa ateistima |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 03/01/2016 : 16:40:26
|
Ako sam dobro shvatio Lešinara, moderator bi trebao biti neki beskrvan, bezbojan lik s doktoratom, cijepljen protiv imanja stava i bez ideoloških uvjerenja. Hm.
Radije bih da je Kruger moderator, kod njega se bar osjeti da je živ.
Presmiješan je tobože dobronamjeran savjet Mladji da ode časno sam, prije nego ga Markos smijeni. Pojedinci zaista preozbiljno shvaćaju ovaj forum. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 03/01/2016 : 16:51:21
|
Valter imaš dvije suprotnosti: manhuntera i mladju, jedan je baš upravo onako kako ga je CV zamišljao, iako vjerojatno nije pratio njegovo moderiranje. Globinjo je još u 2003 godinu po načinu moderiranja. Solar je priča za sebe, dobro i pametno radi posao, njegov je posao daleko zahtjevniji od moderiranja u svaštari, ali u nekom smislu, tko zna kako bi solar moderirao u svaštari, ali i u svaštari imamo jednog pametnog moderatora. Trebalo bi to sve uskladiti i sve O.K. |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 03/01/2016 : 17:11:41
|
I sve ovo danas zbog toga što je mladjo odgovorio članu c.v na način na koji mu se - osobno nije dopao. Štoviše, našao se uvrijeđenim, potom njegova istina postaje apsolutnom istinom i s tako prezentiranom, kreće u osobno razračunavanje, potpuno siguran u ispravnost i neupitnost svoje - osobne uvrijeđenosti pokondirene tikve - misije.
Uhapsite tog čovjeka! |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/01/2016 : 17:35:46
|
quote: Originally posted by VALTER
Ako sam dobro shvatio Lešinara, moderator bi trebao biti neki beskrvan, bezbojan lik s doktoratom, cijepljen protiv imanja stava i bez ideoloških uvjerenja. Hm.
Radije bih da je Kruger moderator, kod njega se bar osjeti da je živ.
Presmiješan je tobože dobronamjeran savjet Mladji da ode časno sam, prije nego ga Markos smijeni. Pojedinci zaista preozbiljno shvaćaju ovaj forum.
Trebamo naći forumskog Tima Oreškovića.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Topic  |
|