Meni naprotiv jedini kojeg sam pročitao samo jedanput. Morat ću mu dati drugu šansu al naravno u c/b obliku, kolore ne kupujem (ali tko zna možda ipak)
Eh kad je to bilo, sredinom kolovoza 1984., kad sam na povratku s otoka kupio Fanta Čiku.
To se popodne igrao tenis na US Openu, i imao sam najbolju namjeru uživati u bijelom sportu, ali je uživanje u najboljem Chicovu specijalu - svemir, u uvodu svojevrsni spin-off Hellingena i Šeste planete - dobilo apsolutni primat.
Pa sam pogledao tek pola tenisa, ali mi je duša bila na mjestu.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Eh kad je to bilo, sredinom kolovoza 1984., kad sam na povratku s otoka kupio Fanta Čiku.
To se popodne igrao tenis na US Openu, i imao sam najbolju namjeru uživati u bijelom sportu, ali je uživanje u najboljem Chicovu specijalu - svemir, u uvodu svojevrsni spin-off Hellingena i Šeste planete - dobilo apsolutni primat.
Pa sam pogledao tek pola tenisa, ali mi je duša bila na mjestu.
Ha, i ja ga pamtim po nečemu. Dobio sam dan prije na dar hrvatsko izdanje Winnetoua i srpsko izdanje sabranih djela Jacka Londona. Baš sam bio sretan, sad ću lijepo čitati pustolovne knjige a ne glupave stripove. Kad sutradan vidim na kiosku Fantu i zaboravim na knjige iste sekunde...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
IGRA ISTINE za par dana već u SNK 46 godina Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •