može li bez raznih bolesničkih,hipsterskih i pederskih želja na ovom topiku?? otvorite vašu "šta bih želeo da Fibra objavi"_temu,pa tamo rokajte sve što vas pali;ovde se traže kvalitetni i normalni naslovi!
Ovo sam tek sada vidio... Za izdavača koji je izdavao stripove Moebiusa i Jodorowskog, eh, ne vjerujem da može biti nešto bolesnije i provokativnije od njih
Ima li nade za strip Lucifer. Iskreno ne znam koje je kvalitete. Sitno sam pročitao strano izdanje i izgleda ok (želim da mi bude iznenađenje kad krenem čitati). Budući da je dio Sandman serijala da li je u planu? 'Možda', 'razmišljam' ili 'nisam još pročitao' odgovori znače da još strpljivo čekam na moguće domaće izdanje. A definitivno ne - onda kupujem strano.
Ima li nade za strip Lucifer. Iskreno ne znam koje je kvalitete. Sitno sam pročitao strano izdanje i izgleda ok (želim da mi bude iznenađenje kad krenem čitati). Budući da je dio Sandman serijala da li je u planu? 'Možda', 'razmišljam' ili 'nisam još pročitao' odgovori znače da još strpljivo čekam na moguće domaće izdanje. A definitivno ne - onda kupujem strano.
Ja imam strano izdanje ali bi me veselilo i naše. Meni osobno jako dobar strip no, mislim da to nije Markov "šalica čaja".
Jel bila neka veća slika? BTW, pročitao tog Thora, tj prvih 6 epizoda i moram priznat da mi je osim odličnog crteža, priča bila bzvz, nije me privuklo da čitam dalje. :(
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Jel bila neka veća slika? BTW, pročitao tog Thora, tj prvih 6 epizoda i moram priznat da mi je osim odličnog crteža, priča bila bzvz, nije me privuklo da čitam dalje. :(
izgledala je manja jbg,znam za ubuduće Thora baš i ne volim ali ova priča mi je bila super. Uz Ribićev crtež koji je vrhunski. Nakon toga dao šansu drugim Thor albumia, brzo odustao
Mislim da nema potrebe da se duplira to izdanje sa hrvatskim izdanjem. Ko zeli nek nabavi u PP izdanju koje je odlicno koliko sam ja video. Ja svakako planiram da ga nabavim ali nije na vrhu prioriteta.
Nije cijeli serijal, to je tek prvo poglavlje dugačkog Aaronovog runa.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud