Author |
Topic  |
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 02/02/2016 : 17:55:22
|
Wilker, zbunjen si kao i svi hipster ljevičari. Miješaš palestinski nacionalni pokret, zamotanu feministicu koja se bori za komunizam i islamofašizam. Lijepu si salatu smiksao. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 02/02/2016 : 17:56:33
|
quote: Originally posted by Willer
Dobro, pa kojom se logikom onda to sve već nije dogodilo, ako ne u Njemačkoj onda u Francuskoj koja ima 7 milijuna ljudi podrijetlom s Bliskog istoka?
A najgori napad ikad, došao je u godini nakon godina francuskog sponzorstva Saudijskoj Arabiji?
Ne postoji li možda neka izravna veza između jednog i drugog?
S obzirom da postoji, da možda ipak "malo" ne pretjeruješ?
Prije onoga lani, najgore je bilo bacanje stotina Alžiraca u rijeku šezdesetih.
pa istom logikom po kojom još nije došao kraj svijeta.a sve vodi ka tome.sunce nemilice crpi svoje gorivo.
nisu se još stekli uvjeti.kritična masa još nije dosegnuta. boljševici su pet puta pokušali dignit revoluciju.pošlo im je za rukom tek kad su bili svi uslovi ispunjeni.pre svega.kad narod nije imao više šta da jede a vlast nemoćna da ih silom zaustavi.
zasad su muslimani u evropi još uvijek podređeni.no islam se svakim danom širi u londonu se naprimer najviše rodi muhameda iz toga se može zaključiti da e ovim tempom priseljavanja.namnožavanja i konvertiranja muslimani kad tad prevazići kritičnu masu.
|
 |
|
senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:07:43
|
Zabrinut sam ako se poveća broj imigrantskih silovanja i umorstava za naše "progresivce". Previše je mukotrpan rad sve to izrelativizirati. Jadnici će se u potpunosti iscrpiti 
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:09:47
|
quote: Originally posted by KRAS
Nisam. Bio sam u drugim mjestima u Francuskoj i Njemačkoj, ali svejedno. Ni jedno ni drugo ne govori ništa.
Ono što govori je to, da u Francuskoj živi oko 7 milijuna muslimana, koji su rođeni ili su potomci ljudi rođenih na Bliskom istoku. Činjenica je da ogromna većina njih ne krši zakon. Da nije tako, već valjda 50 godina u Francuskoj bi trebao biti građanski rat, barem upola kao onaj u Siriji. Isto vrijedi za Njemačku i Švedsku.
Država može profunkcionirati da to želi. Od unutarnje politike koja ne radi dovoljno na integraciji i osiguranju, do vanjske koja izdašno financira i naoružava izvor terorizma i ekstremizma Saudijsku Arabiju.
fora je u tome što su oni muslimani.većina ih se pridržava ovozemaljskog zakona.jer im ništa ne fali.država ih hrani.oblači.školuje djecu.
no.oni u duši priznaju samo jedan zakon.alahov bezbrige budi.da bi svi oni slijedili svog preuzvišenog vladara u koliko ovaj odluči da pošalje još jednog svog proroka.koji je btw u jedinoj knjigi-najavljen. i povede svoje robove nad nevjernike
u svakom slučaju.demokracija i religija neidu zajedno nikako
Pa evo, Mahmud Abbas (Fatah, palestinski sekularisti) je musliman i spominje Allaha non-stop, u više-manje svakom govoru. A čisto sumnjam da Arafatov top-sljedbenik sanja o nekom općem džihadu.
No, pustimo njega i slična zvučna imena. Spomenimo neka nezvučna.
Ovako ti izgleda Ilham Moussaid, top feministica u Francuskoj, članica stranke Antikapitalistička ljevica, borkinja za sva ženska prava koja ti prvo padnu napamet... i usput prakticirajuća muslimanka.

bilo je i među komunistima dobrih ljudi koji nisu nikom željeli zlo i da mir među ljudima vlada.bilo je takvih i među boljševicima.a oni su bili nešto kao saudisjki vehabiti danas... ali to mi je baš utješno. krščanstvo.komunizam.islam..sve je to isto.zasniva se na slijepom vjerovanju i pokornosti. samo što mi ne živimo u komunizmu niti nam vladaju kršćanski svećenici.mi smo te ideologije odbacili jer se ne uklapaju u naše pojmovanje slobode a muslimani.čitav svoj život.od bešike do gorba od jutra do mraka zasnivaju samo na slovima iz jedine knjige.nepromenljive koja je napisana da služi za sva vremena
komunizam-islam staljin-alah kapital-kuran politkomesari-mule i imami NKVD-šerija police radnici-vjernici tovariš-brat klasni neprijatelj-nevjernik
sve je tu.ko nekad u osam |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 02/02/2016 : 18:09:48
|
quote: Originally posted by Poncho
Wilker, zbunjen si kao i svi hipster ljevičari. Miješaš palestinski nacionalni pokret, zamotanu feministicu koja se bori za komunizam i islamofašizam. Lijepu si salatu smiksao.
Haha, vjerovao ili ne, do prije koju godinu nisam znao što znači riječ "hipster", a o tome jesam li ljevičar ili nisam razmišljam otprilike nijednom u godinu dana. Osobno me zaboli ona stvar za "ljevičarski identitet", mene zanimaju konkretne stvari.
Stoga, ništa ne brkam, upravo suprotno.
Slažem se za Saudijsku Arabiju, oni su svojevrsni 3.Reich i SSSR 21. stoljeća.
Fašistička ideologija navedene Kraljevine glavninu sljedbenika dobiva baš otkad je Zapad uništio palestinski i druge nacionalno-oslobodilačke i strogo sekularne pokrete u arapskom svijetu (naravno, dijelom su se uništili i sami).
Posljedica toga je plodno tlo za saudijski salafizam i tursko-katarsku Muslimansku braću, kako na BI tako u Europi. Uz podršku i naoružanje svih zapadnih država (dok Iran ima sankcije).
Umjesto za sekularni socijalizam koji je Zapad do temelja uništio, tako sada mlade vrbuju vehabije i njima slični.
Posljedica toga je da neki više-manje kompletnu muslimansku imigraciju (ili čak sve muslimane svijeta) danas poistovjećuju s tom vrstom fašizma, koja je u vrijeme Arafata i ostalih, u Europi a bome i na Bliskom istoku, prije 40 godina bila popularna koliko i kriket u Hrvatskoj.
Kad je nastao Hamas? Kad je nastala al-Qaida? Što čini Zapad da uništi Hamas i al-Qaidu? Ah da, podržava i naoružava Tursku, Katar i Saudijsku Arabiju. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 02/02/2016 : 18:13:12
|
Wilker, zbunjen si kao i svi hipster ljevičari. Miješaš palestinski nacionalni pokret, zamotanu feministicu koja se bori za komunizam i islamofašizam. Lijepu si salatu smiksao.
Haha, vjerovao ili ne, do prije koju godinu nisam znao što znači riječ "hipster"...
Meni to još uvijek nije jasno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:16:36
|
quote: Originally posted by tinton
Haha, vjerovao ili ne, do prije koju godinu nisam znao što znači riječ "hipster"...
Meni to još uvijek nije jasno.
+1
   |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:25:04
|
Willeru dobro kreneš a onda upadneš u standardne "zapad je za sve kriv" šeme. Stari dobri Zapad je najveća civilizacija u ljudskoj povijesti, izvor svega napretka u ljudskoj vrsti. Za procvat vehabizma (zla za koji su nacizam i boljševizam mačiji kašalj) su zaslužni isti oni koji su Zapad pretvorili u današnju kilavu političko korektnu septičku jamu. Netko će ih nazvati liberalima, al iskonski liberalizam je Adam Smith ekipa. To je salonska ljevica, kratko i jasno. |
Edited by - Poncho on 02/02/2016 18:27:22 |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:28:26
|
quote: Originally posted by KRAS
bilo je i među komunistima dobrih ljudi koji nisu nikom željeli zlo i da mir među ljudima vlada.bilo je takvih i među boljševicima.a oni su bili nešto kao saudisjki vehabiti danas... ali to mi je baš utješno. krščanstvo.komunizam.islam..sve je to isto.zasniva se na slijepom vjerovanju i pokornosti. samo što mi ne živimo u komunizmu niti nam vladaju kršćanski svećenici.mi smo te ideologije odbacili jer se ne uklapaju u naše pojmovanje slobode a muslimani.čitav svoj život.od bešike do gorba od jutra do mraka zasnivaju samo na slovima iz jedine knjige.nepromenljive koja je napisana da služi za sva vremena
komunizam-islam staljin-alah kapital-kuran politkomesari-mule i imami NKVD-šerija police radnici-vjernici tovariš-brat klasni neprijatelj-nevjernik
sve je tu.ko nekad u osam
Ali velika većina običnih ljudi se ne zamara ničim šta bi ih iole odmaklo od rutine mirnog života. To vrijedi za sve žive i nežive veće kulture i ideologije. Manjini je do razbijanja rutine uopće, a još manjoj manjini do razbijanja rutine ekstremizmom koji bi i njih sam odveo u smrt prije vremena. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:29:40
|
quote: Originally posted by senokute
Ova djevojcica nije bila niti oteta niti silovana, nego je to slagala Jer se ovih dana ovbe dijele polugodisnje ocjene u skoli, pa valjda nije smjela starcima na oci. A Sex je itekako imala sa svojim momkom,svabom kojem je 20 god i kod kog je bila tih 30 sati. Lavror je nesto kenjo pa se morao izvinuti, a berlinski rusi su zajedno sa ndp(fasisti) pravili neke demonstacije. Culo se kako vicu "Merkel muss weg" o nekim napadima od istih na migrante nisam cuo nista.
to sad nema veze.važna je poruka koja je kao strelica odapeta u nepovrat.ljude evropljane se medijski udara sa svih strana.lažu ovi lažu oni.laže vamo laže tamo ako se čak kremelj umešao onda ne treba podcenjivati propagandu. evropljani su shvatili poruku.pustinjari su sposobni ne sam drpat žene već i silovat devojčice strah i nemir se polako uvlače pod kožu nemaca ovo je so na ranu nemcima nemice su platile ceh nacističkog ludila. ovo nasrtanje na žene je osiromašeni uranijum u nemački reaktor |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:37:57
|
Willeru dobro kreneš a onda upadneš u standardne "zapad je za sve kriv" šeme. Stari dobri Zapad je najveća civilizacija u ljudskoj povijesti, izvor svega napretka u ljudskoj vrsti. Za procvat vehabizma (zla za koji su nacizam i boljševizam mačiji kašalj) su zaslužni isti oni koji su Zapad pretvorili u današnju kilavu političko korektnu septičku jamu. Netko će ih nazvati liberalima, al iskonski liberalizam je Adam Smith ekipa. To je salonska ljevica, kratko i jasno.
Čuj, Reagan i Bush za sebe i ne bi rekli da su liberali (jedino ekonomski), a bome ih nitko ne bi proglasio ni salonskim ljevičarima. Govorimo o globalnom kapitalizmu koji u diktaturama "Trećeg svijeta" traži saveznike, pa je onda svejedno jesu li njihovi politički predvonici konzervativci ili liberali, razlike među establišmentom ionako su minimalne (Trump ili Hillary).
Ti upadaš u obrnute šeme od ovih koje meni spočitavaš. Da bi netko imao vrhunsku (a bome i manje vrhunsku) proizvodnju i izvoz kakav imaju SAD i Njemačka, netko mora imati nikakvu proizvodnju i nikakav izvoz. Pa reci da nije tako? Tržišna utakmica, zabijeni golovi i izbacivanje konkurencije. Još ako imaš moć da propisuješ zakone na svjetskoj razini, pa sam odlučuješ po kojim pravilima se igra. Pobjeda ti ne gine. A kad imaš (pobjeda) ili nemaš (poraz) proizvodnju i izvoz, isto tako imaš ili nemaš "najveću civilizaciju u ljudskoj povijesti". |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:39:16
|
Ali velika većina običnih ljudi se ne zamara ničim šta bi ih iole odmaklo od rutine mirnog života. To vrijedi za sve žive i nežive veće kulture i ideologije. Manjini je do razbijanja rutine uopće, a još manjoj manjini do razbijanja rutine ekstremizmom koji bi i njih sam odveo u smrt prije vremena.
odlično zapažanje.sve je lepo dok muslimani imaju svaka prava.problem nastaje kad se muslimanska ideologija sudari sa slobodnim mišljenjem.zasad se ta nepremostiva provalija puni sa dobro plaćenim poslovima i izdašnim socialnim naknadama. zašto bi se neko bunio a ima idelne uslove da napravi petero djece.a država mu da stan i eure... u evropi se multikulti sranje održava kineskim kreditima |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/02/2016 : 18:41:20
|
Meni to još uvijek nije jasno.
+1

Hipsteri su ekipa koja sada plaća 100 eura za obleku koju mi kao djeca nismo mogli smisliti, tipa bakin džemper :D |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:47:14
|
Jesi ti upravo Willeru uspijeh američkog i njemačkog gospodarstva pripisao tlačenjem bliskog istoka?
Okani se Marxa, povijest je davno raskrinkala tog šarlatana. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 02/02/2016 : 18:54:47
|
Mladjo, i dalje mi nije jasno tko su ti ljudi. Willeru, jel' ti znaš ili ne znaš tko su oni? Jer napisao si da nisi znao do prije par godina. |
|
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 02/02/2016 : 19:06:39
|
Jesi ti upravo Willeru uspijeh američkog i njemačkog gospodarstva pripisao tlačenjem bliskog istoka?
Okani se Marxa, povijest je davno raskrinkala tog šarlatana.
Eh, i što da ja sad radim nakon ove tvoje detaljne i moćne elaboracije kontraargumenta?
I spent 33 years and four months in active military service and during that period I spent most of my time as a high class muscle man for Big Business, for Wall Street and the bankers. In short, I was a racketeer, a gangster for capitalism. I helped make Mexico and especially Tampico safe for American oil interests in 1914. I helped make Haiti and Cuba a decent place for the National City Bank boys to collect revenues in. I helped in the raping of half a dozen Central American republics for the benefit of Wall Street. I helped purify Nicaragua for the International Banking House of Brown Brothers in 1902-1912. I brought light to the Dominican Republic for the American sugar interests in 1916. I helped make Honduras right for the American fruit companies in 1903. In China in 1927 I helped see to it that Standard Oil went on its way unmolested. Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents.
Smedley D. Butler
A to je još iz vremena "izolirane" Amerike i tu još nema ništa o "legalnim i legitimnim", čisto gospodarskim mjerama koje su ovoga trenutka na snazi (uzmi samo za jedan iz oceana primjera svjetsku "zabranu dvostrukog oporezivanja").
I da se odmah razumijemo, kapital nema boju i ništa mi nije iritantnije od jeftinog antiamerikanzima koji seže u etničko ili u sulude teorije urote (ili pak putinofilije kao tobožnje "alternative"). |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 02/02/2016 : 19:14:37
|
Europi zaista prijeti da ju proguta mrak, ali to je mrak fašizma, mržnje prema drugomu i drugačijemu, mrak traženja kolektivnog žrtvenog jarca (nekad židovi, danas muslimani) U baltičkim republikama i Poljskoj taj mrak podrazumijeva i iracionalnu želju da se bude batina kojom će atlantski gazda tući ruskog medvjeda. Od tuđina instalirani vlastodršci u mojoj zemlji bi da i ona bude dijelom te vojne krajine, 'uspravnice', protiv Rusije. To dakle nije mrak 'barbarskog' islama kojim nas desničarske prepotentne neznalice plaše, to je domaći fašistički malograđanski mrak kakav smo već vidjeli tridesetih. |
 |
|
Willer
stripovi.com suradnik

1300 Posts
Posted - 02/02/2016 : 19:15:46
|
Mladjo, i dalje mi nije jasno tko su ti ljudi. Willeru, jel' ti znaš ili ne znaš tko su oni? Jer napisao si da nisi znao do prije par godina.
Povremeno mi se učini da znam što je to, ali me onda uvijek iznenadi i uglavnom razuvjeri neka nova informacija, kao recimo ova mlađina. |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Posted - 02/02/2016 : 19:19:55
|
što bi reko jedan cenjeni židov
ljudski rod čezne za ratom.zato je holokaust naša budućnost a ne naša prošlost
nemoj tako valtere.i komunisti nisu ništa bolji..zapravo svaki oblik vjerovanja vodi nužno u rat.neko vjeruje u alaha.neko u boga.neko u bolje sutra..ali sve sto na kraju završi krvavo |
Edited by - KRAS on 02/02/2016 19:23:22 |
 |
|
VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 02/02/2016 : 19:42:31
|
Okani se Marxa, povijest je davno raskrinkala tog šarlatana.
Eh, i što da ja sad radim nakon ove tvoje detaljne i moćne elaboracije kontraargumenta?
I spent 33 years and four months in active military service and during that period I spent most of my time as a high class muscle man for Big Business, for Wall Street and the bankers. In short, I was a racketeer, a gangster for capitalism. I helped make Mexico and especially Tampico safe for American oil interests in 1914. I helped make Haiti and Cuba a decent place for the National City Bank boys to collect revenues in. I helped in the raping of half a dozen Central American republics for the benefit of Wall Street. I helped purify Nicaragua for the International Banking House of Brown Brothers in 1902-1912. I brought light to the Dominican Republic for the American sugar interests in 1916. I helped make Honduras right for the American fruit companies in 1903. In China in 1927 I helped see to it that Standard Oil went on its way unmolested. Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents.
Smedley D. Butler
A to je još iz vremena "izolirane" Amerike i tu još nema ništa o "legalnim i legitimnim", čisto gospodarskim mjerama koje su ovoga trenutka na snazi (uzmi samo za jedan iz oceana primjera svjetsku "zabranu dvostrukog oporezivanja").
I da se odmah razumijemo, kapital nema boju i ništa mi nije iritantnije od jeftinog antiamerikanzima koji seže u etničko ili u sulude teorije urote (ili pak putinofilije kao tobožnje "alternative").
Kad ti kažem da je Marx ( s time i marksistička interpretacija povijesti i ekonomije) šarlatan, nemam šta argumentirati. Povijesni razvoj je jasno to pokazao.
Kako je amerika došla u poziciju da se nameće Hondurasu, Kini itd. šta si nabrojao iz tog klišeja od primjera?
Primjećuješ li svoju grešku? Kolonijalizam (bilo onaj klasični bilo kvazikolonijalizam) ne prethodi ekonomskom, znanstvenom i svakom drugom napretku već je suprotno. Najprije neka zemlja dođe do visokog stupnja razvoja a zatim se nameće onima slabije razvijenima. Tako da griješiš, zapad se nije obogatio na kolonijama i na "tlačenju ubogih xyz" , već je bio bogat i razvijen. Da bi otišao na drugu stranu svijeta kako bi se tamo nametao, potrebni su veliki resursii i superiorna tehnologija. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 02/02/2016 : 19:42:49
|
Mladjo, i dalje mi nije jasno tko su ti ljudi. Willeru, jel' ti znaš ili ne znaš tko su oni? Jer napisao si da nisi znao do prije par godina.
Povremeno mi se učini da znam što je to, ali me onda uvijek iznenadi i uglavnom razuvjeri neka nova informacija, kao recimo ova mlađina.
Ok, valjda ću saznati kad-tad. Jer ovo mladjino mi govori jako malo. Ja sam ih u prošlosti povezivao s hipi pokretom, ali od kad sam saznao da to nije to živim u neznanju. |
|
 |
|
stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13464 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 02/02/2016 : 19:47:21
|
willeru, kaj se tebi dogodilo?
a dolaziš iz kajeva gdje se formiraju pravi naši ljudi. a ti ispade ovako... ovako... ... kako to uopće nazvati... najbliže bi se dalo zamisliti kao miks onog tipa što se posrao u krevet u trainspottingu i zbunjenog šveđanina kojega ugrize morski pas u žalu |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Posted - 02/02/2016 : 19:49:25
|
quote: Originally posted by VALTER
Europi zaista prijeti da ju proguta mrak, ali to je mrak fašizma, mržnje prema drugomu i drugačijemu, mrak traženja kolektivnog žrtvenog jarca (nekad židovi, danas muslimani) U baltičkim republikama i Poljskoj taj mrak podrazumijeva i iracionalnu želju da se bude batina kojom će atlantski gazda tući ruskog medvjeda. Od tuđina instalirani vlastodršci u mojoj zemlji bi da i ona bude dijelom te vojne krajine, 'uspravnice', protiv Rusije. To dakle nije mrak 'barbarskog' islama kojim nas desničarske prepotentne neznalice plaše, to je domaći fašistički malograđanski mrak kakav smo već vidjeli tridesetih.
U pravu si. Samo griješiš u žrtvenom jarcu. Žrtveni jarac su "nevjernici", "zli zapad" (i židovi, oni su uvijek žrtveni jarci).
Mržnju prema drugome i drugačijem otvoreno propagiraju Saudijska Arabija, ostale zaljevske zemlje i ostali sljedbenici njihove zle vehabističke ideologije.
Da moj Valtere, fašizam prijeti, ovaj put u obliku islamofašizma.
Kao što su se zatvarale oči pred zločinima nacista u Njemačkoj sada se zatvaraju oči pred zločinima "doktora i inženjera" sa bliskog istoka, opet u toj istoj Njemačkoj.
Nije li ti čudno kako u medijima vijesti o silovanjima (sad već češće bogme i o klanjima) dolaze na kapaljku i sa zakašnjenjem? Tako su i europske malograđane pošteđivali vijesti o čudnim stvarima u Njemačkoj 30-ih.
|
 |
|
Topic  |
|