forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 EU primanje izbjeglica i migranata
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 224

lwood
Advanced Member

Colombia
47395 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2015 : 11:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

vide ga,crni pastir sa dinare..

zaustavi se vjetre nešto bite pitaaa,

ak ovo nije uspješan primjer integracije u rvatsko društvo,ja onda ne znam šta je?

iss

https://youtu.be/IX-0ehzE2CA

samo šta su ovde glavna tema sirijci odnosno arapi.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47395 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2015 : 11:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by surfer

Pojma nemas o cemu pricas, Njemacka ima najmanju stopu nezaposlenostiu u zdanjih 20 godina i svake godine je sve niza:

http://de.statista.com/statistik/daten/studie/1224/umfrage/arbeitslosenquote-in-deutschland-seit-1995/

A kakva je situacija sa integracijom isto tako ne mozes znati ako zivis u HR, a ne u zemljama o kojima mislis da nesto znas i samo prosipas raznorazne floskule pokupljene tko zna otkuda.

quote:
Originally posted by Poncho

Zašto integracija ne bi uspjela. Istina zadnjih pedesetak godina (i to u doba najvećeg gospodarskog uspona) nije al evo sad baš hoće (mada nezaposlenost hara). Logično zar ne.

bravo surfrr,to su ovi koji nisu dalje od svog sela ošli a misle da znaju cijeli svijet

tako je.
pogotovo se arapi super integriraju.
nasluša san se gomile priča kako su super integrirani.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 11:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Oš otić objasnit onih 3200 izbjeglica što dolaze u Hrvatsku il izbjeglicama što dolaze u Španjolsku il onima što će doći u Italiju da se ne radi o Njemačkoj?

Problem i jest što Njemačka baljezga o nekakvoj solidarnosti u primanju izbjeglica. Kakva solidarnost može biti u ekonomski opustošenoj zemlji?
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 11:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:

Pojma nemas o cemu pricas, Njemacka ima najmanju stopu nezaposlenostiu u zdanjih 20 godina i svake godine je sve niza:

http://de.statista.com/statistik/daten/studie/1224/umfrage/arbeitslosenquote-in-deutschland-seit-1995/

A kakva je situacija sa integracijom isto tako ne mozes znati ako zivis u HR, a ne u zemljama o kojima mislis da nesto znas i samo prosipas raznorazne floskule pokupljene tko zna otkuda.

quote:

Zašto integracija ne bi uspjela. Istina zadnjih pedesetak godina (i to u doba najvećeg gospodarskog uspona) nije al evo sad baš hoće (mada nezaposlenost hara). Logično zar ne.

Kakva je integracija? Jesi ikad čuo za Jihad Johna
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 05/09/2015 : 11:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Postavio sam vec link u kojem se predsjednik njemacke Udruge poslodavaca raduje migrantima jer ima 500.000 slobodnih radnih mjesta, pa neka ide na google translate, ako ga tematika zanima, a ne ovako se pise bezveze, samo da se vlastitim izmisljenim argumentima potvrdi ono sto se prije tvrdilo.
Klasika za internet forume.

U Njemackoj je na na vlasti kao vecinska stranka konzervativna stranka desnog centra CDU (Krscansko demokratska unija) i ona je ta koja organizira prijem i prihvat izbjeglica i ostalo.

Ali ocigledno oni nemaju takve mozgove, obavjestajne sluzne i izvore informacija kao neki ovdje koji sire glasine i paranoju.

quote:

quote:

quote:

bravo surfrr,to su ovi koji nisu dalje od svog sela ošli a misle da znaju cijeli svijet

Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4622 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 05/09/2015 : 11:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

tako je.

eto,o tom ja pričam..

naslušo sam se,pričali mi...

sve iz druge,treće pete ruke.

ajde ti meni reci koja je razlika između prosječnog hrvata i prosječnog sirijca?

ima li je?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 05/09/2015 : 11:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Lupetas. Izvlacis jedan primjer i pljujes po milionima drugih koji vrijedno rade i zive ovdje i nemaju aposlutno nikakvih problema niti ikakve probleme rade.

quote:

quote:

quote:

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47395 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2015 : 11:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
tako je surferu,u stvari smo ja i poncho cionistički agenti.
evo baš iman na liniji Netanjahua ,sače mi dat nove instrukcije.

Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 05/09/2015 : 11:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Ma niste, nisam to mislio, nego sam misio da njemacka vlada za sta radi.

Nego znas kako je, sumnjam da bi Njemacka radila nesto u sto nisu sigurni da ce im koristiti.

I ako se krcanske stranke i Katolicka crkva masovno zalazu za prijem tih ljudi, onda ne znam zasto i kako se ovako pausalno nesto drugo tvrdi.

To sa zaposlenoscu mu se uklapa u teoriju i onda tako svako malo nesto neprovjereno dodaje.

Integracija je teska tema, jasno je to meni koji tu zivim, i bemsisleno je, nekorektno i neproduktivno od nekoga tko zivi x km daleko tvrditi da je nema, da je propala itd.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 05/09/2015 : 11:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message
quote:

misliš da če integracija uspit?

20 posta naroda u Njamackoj ima migrantsko porijeklo od toga 4 miliona muslimana( na njih mislis valjda)
Integracija je itekako uspila, zasto ne bi opet.
Ali nisam bas siguran dali integraciju ja i ti isto tumacimo.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 11:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Da surferu, Njemačka, rekao si to već. I opet je to nula od argumenta zašto bi Španjolska, Hrvatska ili Rumunjska primila i jednu izbjeglicu.

Pokušaj ponovno.
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 05/09/2015 : 11:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Zanimljivo ti je to, o integraciji su uvijek razlicita misljenja onih koji gledaju izdaleka i imaju rekla-kazala informacije i sliku kakvu stvaraju mediji

i misljenje onih koji imaju stvarna iskustva.

Naravno da nikad nigjde ne moza sve biti 100 %, pogledaj americki Jug sta se dogadja.

I isto tako ne znamo kako ce se sve ovo dalje u Evropi odvijati.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 11:51:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:

Lupetas. Izvlacis jedan primjer i pljujes po milionima drugih koji vrijedno rade i zive ovdje i nemaju aposlutno nikakvih problema niti ikakve probleme rade.

quote:

quote:

quote:

Da u pravu si. Jihad John je incident. Razorio si.
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 05/09/2015 : 11:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Zato sto je EU zajednica povlastica i obaveza.

Ne mozes imati i ovce i novce, izabrati samo ono sto ti je po volji.

I uvijek su male drzave morale slusati velike, to se nikad u realnoj politici nikada nece promijeniti, sto god mi mislili o tome.

quote:

Da surferu, Njemačka, rekao si to već. I opet je to nula od argumenta zašto bi Španjolska, Hrvatska ili Rumunjska primila i jednu izbjeglicu.

Pokušaj ponovno.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 11:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:

Zanimljivo ti je to, o integraciji su uvijek razlicita misljenja onih koji gledaju izdaleka i imaju rekla-kazala informacije i sliku kakvu stvaraju mediji

i misljenje onih koji imaju stvarna iskustva.

Naravno da nikad nigjde ne moza sve biti 100 %, pogledaj americki Jug sta se dogadja.

I isto tako ne znamo kako ce se sve ovo dalje u Evropi odvijati.

Ne znamo?

Sad ću se ja malo ponovit. Već pedesetak godina imamo useljavanje sa bliskog istoka i sj.Afrike, a rezultat je terorizam.

Ne znamo, stvarno?
Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 05/09/2015 : 11:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message
Smijesan si, na tako nesto nema smisla odgovarati.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 11:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Igor se pita koja je razlika između prosječnog Hrvata i prosječnog Sirijca?

Pa (kladioničarskim rječnikom) recimo da je koeficijent 1,30 da će ti prosječni Sirijac odsjeći glavu.

Prosječni hrvat te može zajebat, može ti uvalit plavu kuvertu, al neće raznijeti i tebe i sebe vičući: "smrt nevjernicima!".
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 11:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
quote:

Smijesan si, na tako nesto nema smisla odgovarati.

Takvo što sam i očekivao o tebe. Da ja sam smiješan, odakle mi ideja da europa već ima gorko iskustvo neintegracije, hahaha baš sam urnebesan.

Edited by - Poncho on 05/09/2015 11:59:46
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 05/09/2015 : 12:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
upravo na facebook-u objavljano kako se financira izgradnja brodova od strane usa za prijevoz emigranata u europu, - destabilizirati i uništiti europu...
komentar ispod (ponavljam članak) http://hr.sott.net/article/751-Objasnjenje-rata-u-Siriji-za-sve-koji-zele-znati

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 05/09/2015 12:01:25
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 12:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Okani se teorija zavjere.

Ne treba ti turbomega zavjera kad imaš salonske ljevičare koji ingeniozno stvaraju geta prepuna fundamentalista.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 05/09/2015 : 12:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
n
quote:

Pa (kladioničarskim rječnikom) recimo da je koeficijent 1,30 da će ti prosječni Sirijac odsjeći glavu.

Prosječni hrvat te može zajebat, može ti uvalit plavu kuvertu, al neće raznijeti i tebe i sebe vičući: "smrt nevjernicima!".

1,3 koeficijent?
jbt za tebe je Kruger primjer razumne i logicke osobe. kakve sve gluposti se ovdje nece procitati.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8782 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/09/2015 : 12:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

n
quote:

1,3 koeficijent?
jbt za tebe je Kruger primjer razumne i logicke osobe. kakve sve gluposti se ovdje nece procitati.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47395 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2015 : 12:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tako je.

eto,o tom ja pričam..

naslušo sam se,pričali mi...

sve iz druge,treće pete ruke.

ajde ti meni reci koja je razlika između prosječnog hrvata i prosječnog sirijca?

ima li je?

imamo ovde jedbu zanimljivu poslovicu:
pametan uči na tuđim greškama a budala na svojima

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2015 : 12:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message
Bravo mamlaze

Zamisli 1.30

Vrhunski bereš poante
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47395 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2015 : 12:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by senokute

quote:

misliš da če integracija uspit?

20 posta naroda u Njamackoj ima migrantsko porijeklo od toga 4 miliona muslimana( na njih mislis valjda)
Integracija je itekako uspila, zasto ne bi opet.
Ali nisam bas siguran dali integraciju ja i ti isto tumacimo.

ako je uspjeh integracije da je više od 10 000 mladih muslimana druge i treče generacije iz eu sržava otišlo u đihad u siriju onda je to
zanimljivo mjerilo uspjeha.
dalo bi se i dalje nabrajat,al eto sad je sirija u điru.

Go to Top of Page
Page: of 224 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000