Ova i prethodna naslovnica s aligatorom su puno bolje nego one 4 za Žezlo Tin-Hinan. Vidjet ćemo kakva će biti priča, imam velika očekivanja nakon onakvog završetka.
Odlicna naslovnica,to je ferri crtao lijevom rukom jer je imao gips na desnoj tada... Ne vjerujete?-...provjerite. Veselim se svakom novom zagoru....ovaj noviji mi je cak bolji od onog iz extra izdanja.
morat ću to spakirat u kuvertu (zračni jastučići) + Extra Zagor kao iznenađenje sinu
46 god. Alan Forda u HR
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nauči se govoriti i pisati pa onda očekuj što hoćeš. Nije "u vezi Cajuna" nego "u vezi s Cajunima".
Nemam od koga da naucim. Imas li slobodnog vremena da te angazujem da mi predajes casove u vezi pricanja i pisanja Hrvatskog?
Ali molim te, drzimo se samo Hrvatskog, nemam namjeru da od tebe primam lekcije o tome kako se ponasati kao glavni šupak ovog foruma, jer si ocito profesor i u toj kategoriji.
Imao sam nesreću pa sam ovo uzeo odmah nakon Nuccievog Giganta. Nije loša priča, rekao bih solidna. Malo je zamorno čitati jer ima dosta teksta. Dojma sam da bi Della Monica priču podigao dvije razine više.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Imao sam nesreću pa sam ovo uzeo odmah nakon Nuccievog Giganta. Nije loša priča, rekao bih solidna. Malo je zamorno čitati jer ima dosta teksta. Dojma sam da bi Della Monica priču podigao dvije razine više.
On bi sugurno podigao priču ne dvostruko nego desetostruko.
On bi sugurno podigao priču ne dvostruko nego desetostruko.
Nije mi Mangiantini toliko loš inače, ali ovdje je gori nego inače. Ovdje je baš loš.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!