ko je crtao onu neobjavljenu priču sa liberty samom koja je trebala iči nakon događaja iz priče sloboda ili smrt? ako je ferri, onda je ovo bila dobra prilika da je objave ovdje u ovom magazinu, jer je priča van kontinuiteta redovne serije, i nema veze sa onim šta se dešavalo u ponovno susretu njega i zagora u priči koju je slobodna dalmacija u brojevima 33 i 34 redovne serije.
Samo mi nije jasno zasto pise Tex presents i zasto je Claudio Villa na naslovnoj strani nacrtao Teksa posto su unutar korica dve price Yume Kida, koji sem istog scenariste, nema nikave veze s Teksom.
koliko znam, ovo je izaslo kod nas u dnevniku oko broja 80 zlatne serije... i u italiji je samo jedan broj isao, i uz to je imao neke dodatne price kao dodatak, jer nema ni 96 stranica...ne znam samo sta bi o ovom junaku mogli pisati u ovom magazinu na ostalih 140-150 stranica, s obzirom da je strip na 70-80 stranica...
Propusteno je da se ovde prenese vest o Almanahu Avanture iz 2021. kog i ja tek sad otkrivam na Bonelijevoj veb stranici. Koju inace izbegavam jer mi je strasno nepregledna i glupo koncipirana i nikako ne umem da se snadjem na njoj.
oggetto: Bonelli GianluigiSceneggiatura: Bonelli GianluigiDisegni: Tarquinio Sergio, Letteri GuglielmoCopertina: Villa Claudio Il suo nome è Rick Master ed è un giovane ed elegante detective residente a San Francisco verso la fine dell’Ottocento. Dotato d’intuito, ma anche di un’innata predisposizione per l’azione, Rick Master apparve nel 1968, in quattro episodi – disegnati da Guglielmo Letteri e da Sergio Tarquinio – che qui vengono integralmente riproposti insieme a rubriche di approfondimento.