Libellus objavio i najnoviju epizodu ove edicije. Za razliku od nekih priča koje sasvim dobro funkcioniraju u kratkom obliku, ovdje fali 'mesa'. I nevjerojatna je šteta da ovi albumi nisu crtački raskošniji.
Pitao sam zašto pa mi je rečeno da su ga već objavili u redovnoj biblioteci i nisu htjeli ponavljati, no nije isključeno da ga jednom ipak objave i u ovom obliku.
Inače, ove godine u Italiji (a nadam se i kod nas) ide i Breccia!
Pitao sam zašto pa mi je rečeno da su ga već objavili u redovnoj biblioteci i nisu htjeli ponavljati, no nije isključeno da ga jednom ipak objave i u ovom obliku.
Inače, ove godine u Italiji (a nadam se i kod nas) ide i Breccia!
LL preveo "istocno od Nogalesa", a cini mi se da je trebalo "juzno od Nogalesa".
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Posljednji zadatak je sasvim ok, iako zbog malog broja stranica odaje dojam zbrzanosti. Font već neko vrijeme nije na vrhuncu, ali njegov crtež i dalje ima karakter te djeluje bolje nego kod mnogih anatomski preciznijih autora. Čekamo Brecciju!
Posljednji zadatak vjerojatno najbolji Autorski Tex do sada. Konačno jedna prava priča, jer čini mi se da Talijani imaju problem kad treba nešto na malom broju stranica ispričat, pa su gotovo svi autorski Texovi u neku ruku zbrzani. Ovaj je ok, baš dobra priča i efektan završetak. Novi scenarista obećava. Crtački malo slabije ali Font je već u godinama. Boja izvlači. Uglavnom - jako dobar album.
Posljednji zadatak vjerojatno najbolji Autorski Tex do sada. Konačno jedna prava priča, jer čini mi se da Talijani imaju problem kad treba nešto na malom broju stranica ispričat, pa su gotovo svi autorski Texovi u neku ruku zbrzani. Ovaj je ok, baš dobra priča i efektan završetak. Novi scenarista obećava. Crtački malo slabije ali Font je već u godinama. Boja izvlači. Uglavnom - jako dobar album.
+1 Procitao juce i potpisujem Acov post.. Takve scenariste trazi Tex..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud