Milan je sve trebao riješiti u prvom poluvremenu i onda drugo odigrati opušteno. Na kraju ih je stigla kazna za ono što su ispromašivali.
Ozljede Milanovih igrača (kako ove, tako i prošle sezone) su posebna priča, tu nešto debelo ne štima.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Piše se da je Pioli pred smjenom, ali mislim da je to apsurdno, pogotovo ako misle da postave Ibrahimovića. Ima li on uopšte licencu?
Sumnjam da ima, a ne znam ni koliko je dobar izbor kao trener. Kao motivator je odličan, mislim da mu moraju naći neku ulogu da bude blizu ekipe. Za Piolija ne znam ni sam šta bih rekao, ima nekih odluka koje nikako ne razumijem.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Previše napadački ovise o Leau i ciloj toj livoj strani di je Hernandez još, ekipe sad nabace ljude tamo desno u obrani i oduzimaju mu prostor za dribling. Biće su mislili da će Pulišić srediti dio problema, ali on je uvik više bio netko kome treba podvaliti loptu nego da sam baš napravi nered.
Piše se da je Pioli pred smjenom, ali mislim da je to apsurdno, pogotovo ako misle da postave Ibrahimovića. Ima li on uopšte licencu?
Sumnjam da ima, a ne znam ni koliko je dobar izbor kao trener. Kao motivator je odličan, mislim da mu moraju naći neku ulogu da bude blizu ekipe. Za Piolija ne znam ni sam šta bih rekao, ima nekih odluka koje nikako ne razumijem.
Meni je najnerazumljivija odluka da Jović igra od početka. On je potpuno van forme.
Nakon odličnog ulaska u ligu, Lecce tone sve više. Baš sam se nadao da bi mogli biti iznenađnje lige.
Polako, sposoban je Milan svašta prosuti.
Pored zdravog Florenzija čovjek uvodi Musaha na desnog beka, stvarno ne kontam, i neki dan sam ovdje pisao kako neke njegove odluke ne razumijem. Musah nije loš igrač, ali nije bek, izravni je krivac bar za jedan gol, ako ne za oba.