Author |
Topic |
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11487 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13025 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Posted - 20/05/2021 : 09:48:45
|
quote: Originally posted by supermark
Još jedan trofej u kojemu nije sudjelovao
Drugi trofej za cetiri mjeseca. Koliko ih je hobit osvojio u zadnje dvije sezone? 😆 |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13978 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 20/05/2021 : 13:12:19
|
quote: Originally posted by King Warrior
Još jedan trofej u kojemu nije sudjelovao
Drugi trofej za cetiri mjeseca. Koliko ih je hobit osvojio u zadnje dvije sezone? 😆
Uvijek je bolje osvojiti trofej nego ne, ali eto zašto se CR gubi iz utrke kad god se priča o najboljima svih vremena Jer CR se može javiti samo kad su u pitanju golovi ili trofeji, za sve drugo je blizu Messiju koliko i ja
P.S. Osvojio je i Messi trofej prošlog mjeseca i pri tome je zabio dva gola u finalu Da li je CR zabio iti jedan gol ove godine u kupu? |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30932 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 20/05/2021 : 13:25:10
|
Nepotrebna analiza i stalno ponavljanje! Kaj će tek bit ako Messi osvoji Copu? Da se razumijemo, meni je Messi bolji od Ronalda, ali pljuvat Ronalda je suludo! Obojica mi nisu u top 100 omiljenih! Nogomet pratim od Dinama 82, ovo danas je puno nezanimljivije nego prije kad je svaka ekipa praktički imala zvijezde! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Posted - 20/05/2021 : 14:33:01
|
P.S. Osvojio je i Messi trofej prošlog mjeseca i pri tome je zabio dva gola u finalu Da li je CR zabio iti jedan gol ove godine u kupu?
Hehe sljedeci put bolje provjeri nesto prije nego pitas. Jeste, „zabio“ je aktuelnom prvaku Interu i to dva puta u polufinalu i fakticki sam ih izbacio, za razliku od hobita koji je dao 2 od 4 Barsina gola. A zabio je i Napoliju u januaru kad je Juve uzeo i Superkup Italije.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16380 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 20/05/2021 : 14:39:28
|
quote: Originally posted by tex2
Nepotrebna analiza i stalno ponavljanje! Kaj će tek bit ako Messi osvoji Copu? Da se razumijemo, meni je Messi bolji od Ronalda, ali pljuvat Ronalda je suludo! Obojica mi nisu u top 100 omiljenih! Nogomet pratim od Dinama 82, ovo danas je puno nezanimljivije nego prije kad je svaka ekipa praktički imala zvijezde!
Kad si vec pomenuo to 100.. imas li omiljenog igraca, bas me zanima? Jes da nema veze sa temom, ali da ne unistavas vise zabavu ovim ozbiljnim momcima |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
BeaGea
Advanced Member
3435 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 20/05/2021 : 14:45:09
|
P.S. Osvojio je i Messi trofej prošlog mjeseca i pri tome je zabio dva gola u finalu Da li je CR zabio iti jedan gol ove godine u kupu?
Hehe sljedeci put bolje provjeri nesto prije nego pitas.
Da, obicno se sazna odgovor a onda postavlja pitanje... |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
|
BeaGea
Advanced Member
3435 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 20/05/2021 : 14:56:05
|
Pa kad se nadmudrujes s nekim, onda da.
A oprosti, nisam vidio ovo kao nadmudrivanje više mi djelovalo kao nepoznavanje materije o kojoj se raspravlja. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30932 Posts
Posted - 20/05/2021 : 14:57:24
|
Bolje slušajte Pertibrejkere!
Uništavaš nam zabavu, tex2
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Posted - 20/05/2021 : 15:00:29
|
quote: Originally posted by BeaGea
A oprosti, nisam vidio ovo kao nadmudrivanje više mi djelovalo kao nepoznavanje materije o kojoj se raspravlja.
Sve ok. Nemoj da se ponovi. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30932 Posts
Posted - 20/05/2021 : 15:15:38
|
Kad sam bio mali najdraži su mi bili van Basten, Shearer i Batistuta, a i danas su mi najbolji, takve ubojite napadače se rijetko viđa, tko danas uopće zakuca tako loptu u mrežu, ono izgubio se pojam rasparao mrežu! Volim sve penzionere i one koji će uskoro u penziju :-) Le Tissier, Torres, Drogba, Suarez, Ibrahimović, Shevchenko, Totti, Gerrard, de Rossi, Sammer, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Roberto Carlos, Zanetti, del Piero, Pirlo, Baggio, Henry, Zidane, Iniesta, Xavi, Hierro, Puyol... da ne nabrajam dalje svi su oni omiljeniji od spomenutog ego dvojca!
quote: Originally posted by Caleb
Nepotrebna analiza i stalno ponavljanje! Kaj će tek bit ako Messi osvoji Copu? Da se razumijemo, meni je Messi bolji od Ronalda, ali pljuvat Ronalda je suludo! Obojica mi nisu u top 100 omiljenih! Nogomet pratim od Dinama 82, ovo danas je puno nezanimljivije nego prije kad je svaka ekipa praktički imala zvijezde!
Kad si vec pomenuo to 100.. imas li omiljenog igraca, bas me zanima? Jes da nema veze sa temom, ali da ne unistavas vise zabavu ovim ozbiljnim momcima
|
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 20/05/2021 : 15:46:12
|
Hehe sljedeci put bolje provjeri nesto prije nego pitas. Jeste, „zabio“ je aktuelnom prvaku Interu i to dva puta u polufinalu i fakticki sam ih izbacio, za razliku od hobita koji je dao 2 od 4 Barsina gola. A zabio je i Napoliju u januaru kad je Juve uzeo i Superkup Italije.
Da, pogodim Oba iz penala? :p |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 20/05/2021 : 15:47:24
|
quote: Originally posted by BeaGea
A oprosti, nisam vidio ovo kao nadmudrivanje više mi djelovalo kao nepoznavanje materije o kojoj se raspravlja.
Vidi se da nikad nisi igrao nogomet Mi koji smo igrali ovo doživljavamo kao nadmudrivanje |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12483 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 20/05/2021 : 16:14:57
|
Kad sam bio mali najdraži su mi bili van Basten, Shearer i Batistuta, a i danas su mi najbolji, takve ubojite napadače se rijetko viđa, tko danas uopće zakuca tako loptu u mrežu, ono izgubio se pojam rasparao mrežu! Volim sve penzionere i one koji će uskoro u penziju :-) Le Tissier, Torres, Drogba, Suarez, Ibrahimović, Shevchenko, Totti, Gerrard, de Rossi, Sammer, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Roberto Carlos, Zanetti, del Piero, Pirlo, Baggio, Henry, Zidane, Iniesta, Xavi, Hierro, Puyol... da ne nabrajam dalje svi su oni omiljeniji od spomenutog ego dvojca!
Jedan, jedini i neponovljivi. Najdraži mi igrač svih vremena.
|
The less I have the more I am a happy man |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Posted - 20/05/2021 : 16:19:16
|
quote: Originally posted by manhunter
Odrasli ljudi se prepiru zbog Ronalda, kao napaljene tinejdžerke.. ;)
A i ti si tu neutralan kao NATO 😁 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25280 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/05/2021 : 16:31:09
|
quote: Originally posted by manhunter
Odrasli ljudi se prepiru zbog Ronalda, kao napaljene tinejdžerke.. ;)
A i ti si tu neutralan kao NATO 😁
Nisam neutralan, ali nisam opsednut nekim od njih dvojice. Mislim da je Messi za dve klase bolji, ali nije da bih sad stalno gledao i navijao za Inter, kada bi on otišao tamo da igra. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30932 Posts
Posted - 20/05/2021 : 16:40:36
|
Bravo Tonto, neka vide! Mislim da su ga engleski navijači proglasili najboljim ikad u PL!
quote: Originally posted by Tonto
Jedan, jedini i neponovljivi. Najdraži mi igrač svih vremena.
|
|
|
|
Topic |
|