forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SERIE A
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 118

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11487 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/05/2021 : 23:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Majstori da useru stvar.
Do jutra ga ne bi dali.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/05/2021 : 23:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
[/url]

Edited by - King Warrior on 19/05/2021 23:21:24
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13025 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/05/2021 : 23:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Još mu je to falilo u Seria A, kup

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/05/2021 : 09:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Još jedan trofej u kojemu nije sudjelovao
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/05/2021 : 09:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Drugi trofej za cetiri mjeseca.
Koliko ih je hobit osvojio u zadnje dvije sezone?
😆
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13978 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 20/05/2021 : 11:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

[/url]

Tako poznata i česta slika
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/05/2021 : 13:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Drugi trofej za cetiri mjeseca.
Koliko ih je hobit osvojio u zadnje dvije sezone?
😆

Uvijek je bolje osvojiti trofej nego ne, ali eto zašto se CR gubi iz utrke kad god se priča o najboljima svih vremena
Jer CR se može javiti samo kad su u pitanju golovi ili trofeji, za sve drugo je blizu Messiju koliko i ja

P.S.
Osvojio je i Messi trofej prošlog mjeseca i pri tome je zabio dva gola u finalu
Da li je CR zabio iti jedan gol ove godine u kupu?
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30932 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/05/2021 : 13:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nepotrebna analiza i stalno ponavljanje! Kaj će tek bit ako Messi osvoji Copu? Da se razumijemo, meni je Messi bolji od Ronalda, ali pljuvat Ronalda je suludo! Obojica mi nisu u top 100 omiljenih! Nogomet pratim od Dinama 82, ovo danas je puno nezanimljivije nego prije kad je svaka ekipa praktički imala zvijezde!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/05/2021 : 14:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Uništavaš nam zabavu, tex2
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/05/2021 : 14:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

P.S.

Hehe sljedeci put bolje provjeri nesto prije nego pitas.
Jeste, „zabio“ je aktuelnom prvaku Interu i to dva puta u polufinalu i fakticki sam ih izbacio, za razliku od hobita koji je dao 2 od 4 Barsina gola.
A zabio je i Napoliju u januaru kad je Juve uzeo i Superkup Italije.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16380 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/05/2021 : 14:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Nepotrebna analiza i stalno ponavljanje! Kaj će tek bit ako Messi osvoji Copu? Da se razumijemo, meni je Messi bolji od Ronalda, ali pljuvat Ronalda je suludo! Obojica mi nisu u top 100 omiljenih! Nogomet pratim od Dinama 82, ovo danas je puno nezanimljivije nego prije kad je svaka ekipa praktički imala zvijezde!

Kad si vec pomenuo to 100.. imas li omiljenog igraca, bas me zanima?
Jes da nema veze sa temom, ali da ne unistavas vise zabavu ovim ozbiljnim momcima

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3435 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/05/2021 : 14:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

P.S.

Da, obicno se sazna odgovor a onda postavlja pitanje...

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/05/2021 : 14:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Pa kad se nadmudrujes s nekim, onda da.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3435 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 20/05/2021 : 14:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

A oprosti, nisam vidio ovo kao nadmudrivanje više mi djelovalo kao nepoznavanje materije o kojoj se raspravlja.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30932 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/05/2021 : 14:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Bolje slušajte Pertibrejkere!

quote:

Uništavaš nam zabavu, tex2

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/05/2021 : 15:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

A oprosti, nisam vidio ovo kao nadmudrivanje više mi djelovalo kao nepoznavanje materije o kojoj se raspravlja.

Sve ok. Nemoj da se ponovi.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30932 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/05/2021 : 15:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kad sam bio mali najdraži su mi bili van Basten, Shearer i Batistuta, a i danas su mi najbolji, takve ubojite napadače se rijetko viđa, tko danas uopće zakuca tako loptu u mrežu, ono izgubio se pojam rasparao mrežu!
Volim sve penzionere i one koji će uskoro u penziju :-) Le Tissier, Torres, Drogba, Suarez, Ibrahimović, Shevchenko, Totti, Gerrard, de Rossi, Sammer, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Roberto Carlos, Zanetti, del Piero, Pirlo, Baggio, Henry, Zidane, Iniesta, Xavi, Hierro, Puyol... da ne nabrajam dalje svi su oni omiljeniji od spomenutog ego dvojca!

quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Kad si vec pomenuo to 100.. imas li omiljenog igraca, bas me zanima?
Jes da nema veze sa temom, ali da ne unistavas vise zabavu ovim ozbiljnim momcima

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/05/2021 : 15:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

P.S.

Jeste, „zabio“ je aktuelnom prvaku Interu i to dva puta u polufinalu i fakticki sam ih izbacio, za razliku od hobita koji je dao 2 od 4 Barsina gola.
A zabio je i Napoliju u januaru kad je Juve uzeo i Superkup Italije.

Da, pogodim
Oba iz penala? :p
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/05/2021 : 15:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Vidi se da nikad nisi igrao nogomet
Mi koji smo igrali ovo doživljavamo kao nadmudrivanje
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12483 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 20/05/2021 : 15:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote

Have mercy
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25280 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/05/2021 : 16:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Odrasli ljudi se prepiru zbog Ronalda, kao napaljene tinejdžerke.. ;)

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/05/2021 : 16:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad sam bio mali najdraži su mi bili van Basten, Shearer i Batistuta, a i danas su mi najbolji, takve ubojite napadače se rijetko viđa, tko danas uopće zakuca tako loptu u mrežu, ono izgubio se pojam rasparao mrežu!
Volim sve penzionere i one koji će uskoro u penziju :-) Le Tissier, Torres, Drogba, Suarez, Ibrahimović, Shevchenko, Totti, Gerrard, de Rossi, Sammer, Ronaldo, Romario, Ronaldinho, Roberto Carlos, Zanetti, del Piero, Pirlo, Baggio, Henry, Zidane, Iniesta, Xavi, Hierro, Puyol... da ne nabrajam dalje svi su oni omiljeniji od spomenutog ego dvojca!

Jedan, jedini i neponovljivi. Najdraži mi igrač svih vremena.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/05/2021 : 16:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

A i ti si tu neutralan kao NATO 😁
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25280 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/05/2021 : 16:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

A i ti si tu neutralan kao NATO 😁

Nisam neutralan, ali nisam opsednut nekim od njih dvojice. Mislim da je Messi za dve klase bolji, ali nije da bih sad stalno gledao i navijao za Inter, kada bi on otišao tamo da igra.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30932 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 20/05/2021 : 16:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Bravo Tonto, neka vide! Mislim da su ga engleski navijači proglasili najboljim ikad u PL!

quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Jedan, jedini i neponovljivi. Najdraži mi igrač svih vremena.

Go to Top of Page
Page: of 118 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000