Otku znas da Ck to nece izdavati kada je tpliko atraktivno?!? Uz sve kritike na njihov racun, makar su napravili odlican izbor DC i Marvel izdanja.
Čarobnjaci izdaju poput hachetea, samo par brojeva nekog runa pa se ti snalazi za ostalo kako znaš. Npr Bendisov Daredevil, Brubaker Capt. Amerika, Jonesov Flash itd. Osim Snyderovog runa na Batmanu ne mogu da se setim ni jednog dužeg runa da su izdali, a i tu ako me sećanje služi su nešto prepakivali redosled (ispravite me ako gresim).
Uz to i taj njihov format koji je meni lično potpuni promašaj za amere.
Meni je u većini slučajeva sasvim dobar HC 17 x 24 format za Amere. Do nekih 300 stranica, da nije cigla. Ne samo za Amere već mi je i Libellus Mister No kolor koji je istog tog formata, bolji od Bonelli klasike 15 x 21 ili 16 x 21.
Edited by - petarStripovi10 on 19/10/2024 18:37:43
Friški (najfriškiji) Junji Ito! I dalje se radi o prilično upečatljivim i atmosferičnim pričama ipak, kao što je naker napisao, radi se o primjetno lošijim ostvarenjima od meni prethodne zbirke koju sam čitao, Fragmenti strave. Priča sa narikačama je možda najbolji primjer Itovog pripovijedanja. Od jedne takve teme uspio je sa pravilnim ritmom stvoriti sugestivnu priču koja ne popušta do samog kraja. Kod Madone je očito krenuo od zanimljive igre riječima u koji je natrpa dosta kršćanskih klišeja pa je više primjer toga kako netko izvana gleda na tu religiju a ne prava slika iste u Japanu. Protok duše ima taj moment u kojem skrene priča neočekivano pa je prava šteta što ima dosta antiklimatičan kraj. Dremež je krvavo-slatki psihološki triler koji vozi dok čitaš ali kasnije ostavlja prazan ukus u ustima.
ma bitno da krene Urusava,sve će to doći na red (Pluto,Bojsi) To je neko negde pominjao da je Skrobonja prevodilac? Nego,jel ovo izašao novi Torpedo 1972?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ne bih da hejtujem, ali svaki iole duži serijal sa DW je muka živa.
Ima puno serijala koje su završili, cenim i ovaj comeback što retroaktivno sad neke završavaju, ali puno toga mi je i preselo da čitam uz DW. Poslednji primer je Berserk. Ako bi tako izdavali Monster što se mene tiče - ne mora.