Author |
Topic |
izivko
Advanced Member
Germany
12550 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 08/09/2015 : 17:05:37
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
murdoc i izivko, prevedite mi svoje posljednje postove. Fala.
Ovo je frž, ova tamna okrugla mrlja na podu. Dogodi se da ispadne pa ostane rupa u podu, onako okrugla kao analni otvor
a šlajbek ili šlajbok je lisnica, novčanik i izgleda drugačije kad se otvori, recimo otvor nije okrugao
Ne znam jesam li bio jasan |
Have mercy |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 08/09/2015 : 17:08:25
|
Oh..ok. Ja bas nikad ne uspijem biti u trendu i kad hocu, Ne znam zasto sam takva. Prirodno neuklopiva. Svoj kadaver prepustit cu znanosti, mozda otkriju neku anomaliju zbog koje sam konstantno neuklopiva.
Al je paradoks da svud pasem. :)
Paradoks ni anomalija nikad nisu slucajni..ti si oboje , ali nikad se ne odluci za jedno |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2015 : 17:11:36
|
quote: Originally posted by fikus
Ili vjeruješ ili ne. Ja bih se usudio reći da se velika većina agnostika izjašnjava takvima jer nemaju muda reći da su ateisti. Pogotovo političari da se ne zamjere biračima.
Tu si u pravu agnosticizam je cisto politicko opredjeljenje..ja sam ateist..sa dna kace..no supacki ostavljam vrata malkice odskrinuta..jer nisam imbecil , vec propitujem , i nadam se da bog ne postoji |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 08/09/2015 17:22:02 |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 08/09/2015 : 17:30:34
|
quote: Originally posted by fikus
Ili vjeruješ ili ne. Ja bih se usudio reći da se velika većina agnostika izjašnjava takvima jer nemaju muda reći da su ateisti. Pogotovo političari da se ne zamjere biračima.
Ne bih se složio, jer se agnosticizam jednako kao ateizem te kršćanstvo ili bilo koja treća religija ne svode isključivo na pitanje "ima li Boga?".
Riječ je (i) o identitetu pojedinca što je puno širi pojam, a kojega međusobno rješavamo na različite načine, svatko za sebe.
Zato kad neki vjernici kažu "ateizam je zapravo isto oblik vjere", to osim što je bukvalno neistina, također je istovremeno i neuspio pokušaj da se kaže što je zapravo zajedničko vjernicima, ateistima i agnosticima. A zajedničkog ima.
EDIT: I dodao bih da bi to zajedničko mogao biti dobar temelj za međusobno razumijevanje vjernika, ateista i agnostika. Po mogućnosti i međusobno priznanje vrijednosti identiteta onoga Drugoga. U najmanju ruku, priznanja prava Drugome na slobodnu konzumaciju istoga. |
Edited by - Willer on 08/09/2015 18:03:54 |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 08/09/2015 : 17:37:01
|
quote:
Oh..ok. Ja bas nikad ne uspijem biti u trendu i kad hocu, Ne znam zasto sam takva. Prirodno neuklopiva. Svoj kadaver prepustit cu znanosti, mozda otkriju neku anomaliju zbog koje sam konstantno neuklopiva.
Al je paradoks da svud pasem. :)
Paradoks ni anomalija nikad nisu slucajni..ti si oboje , ali nikad se ne odluci za jedno
Veliki kompliment koji žena može dobiti. Netko bi se na ovo možda uvrijedio..no, baš zato ja to jesam.
kad smo kod agnostika, ja to moram biti jer sam velika vjernica koja shvaća je je u meni izvor, početak i kraj svega, jer bog, od kojeg strepim, kom se radujem i molim, sam sebi sama, i moram tada dopustiti mogućnost postojanja i nekog drugog boga jer ateizam, kao negacija postojanja boga, u sukobu je s onim što za sebe govorim. Ja sam bog svoj. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2015 : 17:55:44
|
Lijepo sroceno..sa paprom na kraju umjesto secera ..kreacija misli u vrtlogu razmisljanaja i naravno First Take ..Bravo |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:28:00
|
pa fala lijepo je kad postoji netko tko jedini zna omjer doziranja začina u svemu što spravljam i kad ne kuham. To je više od dekodiranog koda..dekodirati esenciju žene. :) |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:34:03
|
Nakon svega recenoga i ucinjenoga..samo esencija ostaje..taj predivni istinski filigranski fragment....Mother cell . Ti ga imas ...veci kompliment vjerovatno nikad od nikoga neces dobiti.. Ostani svoja i nedaj se opciniti stvarima i elementima ...ti si jedna ...imas inat , imas rijec, imas esenciju..
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 08/09/2015 : 18:39:02
|
U onom prošlom topicu se nešto niste primili na moju Prometheus teoriju. Možda zato što ste mislili da je zajebancija, a skoro sigurno zato što se nije uklapala u tadašnju raspravu. Najiskrenije, zašto mislite da bi takva teorija bila nemoguća? Najzad bismo primirili i kreacioniste i evolucionare. ;) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:41:19
|
quote: Originally posted by manhunter
U onom prošlom topicu se nešto niste primili na moju Prometheus teoriju. Možda zato što ste mislili da je zajebancija, a skoro sigurno zato što se nije uklapala u tadašnju raspravu. Najiskrenije, zašto mislite da bi takva teorija bila nemoguća? Najzad bismo primirili i kreacioniste i evolucionare. ;)
Miki, ta teorija je jedna od mojih omiljenih razonoda ..zasto dakle i zasto pak ne ? Udri |
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:43:06
|
quote: Originally posted by manhunter
U onom prošlom topicu se nešto niste primili na moju Prometheus teoriju. Možda zato što ste mislili da je zajebancija, a skoro sigurno zato što se nije uklapala u tadašnju raspravu. Najiskrenije, zašto mislite da bi takva teorija bila nemoguća? Najzad bismo primirili i kreacioniste i evolucionare. ;)
Ne znam za to, svakako ću potražiti na prošlom topicu (kojega sam ustvari počeo čitati tek predkraj) pa vidjeti. |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:43:34
|
Nedostaješ li sam sebi? Kud si odlutao toliko..? Imaš svjetionik, plivaj prema njemu..imaš sidro, ulovi se za njega, imaš ključ - otključaj šarenu kuću i potraži se u njoj. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:43:48
|
Nema "zašto ne". Ta teorija je meni jedina. Savršeno mogu da uklopim sve iz Biblije u nju, a takođe i sva naučna saznanja. To je to. Ja u to verujem. I vidim kako se raspravljate o agnosticima, ateistima i inima. Kako se zovu ovi opičeni poput mene? :)
Edit: upade Charlie preko reda. Ovo je bilo za murdoca. |
|
Edited by - manhunter on 08/09/2015 18:46:14 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:45:35
|
Nedostaješ li sam sebi? Kud si odlutao toliko..? Imaš svjetionik, plivaj prema njemu..imaš sidro, ulovi se za njega, imaš ključ - otključaj šarenu kuću i potraži se u njoj.
|
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2015 : 18:47:06
|
quote: Originally posted by manhunter Kako se zovu ovi opičeni poput mene? :)
moderatori?
|
|
|
Willer
stripovi.com suradnik
1300 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 08/09/2015 : 19:00:22
|
Miki, ti si zalutao..no ok , i ja sam..gusta je ta suma..mozda se jednom u istoj sretnemo .. |
Edited by - mr murdoc on 08/09/2015 19:00:47 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25334 Posts
Posted - 08/09/2015 : 19:05:24
|
quote: Originally posted by mr murdoc
Miki, ti si zalutao..no ok , i ja sam..gusta je ta suma..mozda se jednom u istoj sretnemo ..
|
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47184 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2015 : 19:59:06
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by Amos
Nemojmo zaboraviti i to da je agnosticizam trend.
Krscanstvo je takoder jos samo trend
Dugotrajni! Agnosticizam trenutni.
agnostici ,ateisti,teisti... svi se trpaju u nereligiozne. a večina nereligioznih su azijati. priko pola kinezi,a ukupno 75 % nereligioznih živi u aziji. u eu je nereligiozna četvrtina stanovništva. uz gotovo 70 krščana i 4 % muslimana. po čemu je to "trend?"
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/09/2015 : 08:34:53
|
Oh..ok. Ja bas nikad ne uspijem biti u trendu i kad hocu,
Jesi sigurna? A što je s modnim trendovima, ipak si žensko... A glede nekih drugih trendova itekako ih slijediš iako možda toga nisi ni svjesna (npr. pobornica si tzv. rodne ideologije, a to je trend koji je nametnut sa Zapada i koji neki ljudi kod nas nekritički slijede). |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 09/09/2015 : 08:59:14
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Oh..ok. Ja bas nikad ne uspijem biti u trendu i kad hocu,
Jesi sigurna? A što je s modnim trendovima, ipak si žensko... A glede nekih drugih trendova itekako ih slijediš iako možda toga nisi ni svjesna (npr. pobornica si tzv. rodne ideologije, a to je trend koji je nametnut sa Zapada i koji neki ljudi kod nas nekritički slijede).
Ne, ne i ne. Sve mi je teze u mnostvu modnih trendova drzati svoj stil i sve duze traje potraga za onim sto zelim jer da se oblacim po modi, ne bih se prepoznala. Ovaj drugi dio bi me uvrijedio da moze..jos nisam ni znala kako se sto kaze i zove, vec sam bila ravnopravna i za druge trazila isto.. Ne pamtim da me itko, od kad za sebe znam, tretirao kao zensko bice kao onu koja je slabija, nemocna..i kao takvoj, nepojmljivo mi je da se takvo nesto, bilo sto, drugima dogadja.. Ukratko. Crossover mog zivota. Jebiga. |
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17115 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 09/09/2015 : 11:15:35
|
quote: Originally posted by Willer
Ne bih se složio, jer se agnosticizam jednako kao ateizem te kršćanstvo ili bilo koja treća religija ne svode isključivo na pitanje "ima li Boga?".
Netočno, kršćanstvo zna za postojanje Boga, a agnostici su labilne osobe koje su pale pod utjecaj koječega.
|
|
|
Topic |
|