Author |
Topic |
MSBlueberry
Senior Member
1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 31/08/2015 : 18:19:36
|
quote: Originally posted by igor 12
Grabežljivci..uloge Guy Pearce,Robert Carlyle. odličnjava od filma,meni najbolji na temu kanibalizma.
ima sve:izolirana vojna postaja u prvoj polovici 19.stoljeća duboko u divljini Sierra Nevade,krv,snijeg,kanibalizam kao jedina mogućnost opstanka u tim brutalnim uvjetima.
i muzika,muzika koja još dugo ostaje u uhu.
ne znam da li je loš drugima,ali meni je ono...jedan od najboljih
Film je van sumnje odličan, ugođaj gotovo svi glumci top...čini mi se da je snimljen u Europi i to Češka? |
|
|
going going
Advanced Member
Serbia
11885 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4621 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 31/08/2015 : 19:46:48
|
argh demoni,kad sam to gledao...
sjećam se onog lika na motoru kako piči po kinu i siječe glave katanom
jesi pogledao i poslije odjavne špice? |
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 31/08/2015 19:47:54 |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 31/08/2015 : 19:52:08
|
jesi pogledao i poslije odjavne špice?
naravno |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4621 Posts
Posted - 31/08/2015 : 19:55:29
|
quote: Originally posted by mr murdoc
jesi pogledao i poslije odjavne špice?
naravno
he,he buraz mi nije vjerovao pa išao provjeravat
a gle ovu filmčinu
imao sam i istoimenu igricu za commodore 64 |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 31/08/2015 : 20:10:38
|
quote: Originally posted by swamp thing Mislim da prolazi i Ang Lijev ''Hulk'' u ovoj temi... meni jedan od boljih superherojskih, i dalje ne shvatam toliku pljuvačinu po njemu.
Taj film je čudan i ima nekih besmislenih scena i loših comic strip montaža, ali nije mi tako loš kao što se priča. I puno mi je bolji od Incredible Hulk, jedinog pravog MCU faila, kojeg ni ne smatram MCU filmom (nema veze što je Robert Downey u njemu nakratko). Eric Bana mi nije Banner, ali je milijun puta bolje odglumio od Nortona.
Na sreću, kasnije je Ruffalo preuzeo, koji je vrhunski Banner.
Što se ontopica tiče, ne znam jel tu spadaju Troll 2 i Deathstalker 2. To su očiti niskobudžetni trashovi, no prezabavni.
|
Edited by - Windwalker on 31/08/2015 20:17:46 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22334 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 01/09/2015 : 10:57:52
|
Ajmo sad prijeći na hevi-vejt šampione zabavnog trash filma - Hanzo the Razor trilogija. E sad više nema zajebancije, tko nije gledao ovo čudo, taj nije iskusio gušte iskonskog treš filmskog doživljaja.
Riječ je o genijalnoj sprdačini na mačo-junake tipa Dirty Harry, Shaft i sl., koji su praktički obilježili film '70-ih. Shintaro Katsu (iz legendarnog serijala Zatoichi) briljira kao Hanzo Itami, beskrupulozni policajac koji u feudalnom Japanu provodi pravdu boreći se protiv korumpiranih vladinih službenika mačem i kurcem.
Naime, Hanzo redovno održava i usavršava svoju kitu mlateći je šibom, polijevajući je vrelom vodom i jebajući slamnatu vreću punu riže ne bi li svojom alatkom utjerivao strahopoštovanje u kosti svima koji mu se nađu na putu.
Budući da u svojim avanturama Hanzo često nalijeće na žene u dosluhu s negativcima, njegova metoda izvlačenja informacija iz njih uključuje bizarno silovanje. I nije stvar u tome da im on prijeti silovanjem, nego se njima to toliko sviđa da, pazite sad, on prijeti da će ih prestati silovati ukoliko ne priznaju (!). Politička korektnost, šta je to? E da, i njegova omiljena silovateljska taktika jest da mirno legne na pod, dok njegovi pomoćnici spuštaju mrežu u kojoj se nalazi žena njemu na kurac! I da, koristi se tom metodom u sva tri filma. WTF?
Da stvar bude još jača, njegovim protivnicima nema ravna. Pokvareni vladini službenici, poganske svećenice-šamanistice koje obavljaju ilegalne pobačaje uz crnu magiju, časne sestre koje svoje hramove pretvaraju u sado-mazo ekshibicije, lažni duhovi koji u Scooby-Doo stilu tjeraju prolaznike od zlata skrivenog u močvari, samurajski utjerivači dugova i istjerivači duhova, slijepi svećenici koji organiziraju orgije sa ženama političara... Pa di ćeš bolje! Usto, Hanzova kuća je puna maštovito dizajniranih zamki koje efikasno kolju generične bandite. Sve to uz prekrasnu zen-fotografiju i funky glazbu koja kao da je izašla iz nekog blaxploitation filma.
Uz sve to, prvi film u trilogiji ("Sword of Justice") sadrži kadar koji pokazuje unutrašnjost vagine dok ju Hanzo penetrira. Dakle, point-of-view kadar njegovog kurca pri ulasku, a ženina unutrašnjost izgleda kao neka bliješteća hipno-supernova koja podsjeća na Star-Gate is Kubrickove "Odiseje u Svemiru 2001." Dakle, Gaspar Noe i njegov film "Enter the Void" sa sličnim POV-kadrom nisu baš toliko originalni. Hanzo ih je pretekao za 30+ godina! |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
Edited by - Opti on 01/09/2015 10:59:06 |
|
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4621 Posts
Posted - 01/09/2015 : 12:08:23
|
kod nas preveden kao Teror mašina,glumi nekad mlada nada Emilio Estevez
pazi mjuzu |
Edited by - igor 12 on 01/09/2015 12:09:32 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 01/09/2015 : 16:00:10
|
quote: Originally posted by tinton
Harry Potter saga mi je ok.
Nisi mogao naći slabije poznate i lošije primljene filmove, kako od kritike, tako i od publike? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 01/09/2015 : 21:49:52
|
Pa ne pratim previše, ali uglavnom sam vidio da ih kude. Ako ne, mea culpa.
A ovo s poznatošću nema veze, koliko sam shvatio. :) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 01/09/2015 : 22:11:24
|
A ovo s poznatošću nema veze, koliko sam shvatio. :)
Pa u stvari traže se filmovi koji su kod publike i/ili kritike loše prošli, ali su za tebe osobno dobri i voliš ih pogledati. Npr. Machete kills ima samo 29% na rotten tomatoesu, ali je meni jako dobar i zabavn film. I svi oni koji kažu da im je loš nemaju smisla za humor Ako si žensko onda ćeš voliti sumrak sagu, 50 nijansi sive i takve stvari
|
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 01/09/2015 22:12:20 |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12948 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 01/09/2015 : 22:30:14
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Ako si žensko onda ćeš voliti sumrak sagu, 50 nijansi sive i takve stvari
Ne generaliziraj. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 01/09/2015 : 22:35:54
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Ne generaliziraj.
Ma samo zezam. Krenuši od svoje cure znam koliko žena ne voli te filmove. Ali filmovi će nažalost postati danas-sutra neka nova vrsta viceva o ženama, kao što su vicevi o ženama za volanom. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 01/09/2015 : 22:41:34
|
Pa u stvari traže se filmovi koji su kod publike i/ili kritike loše prošli, ali su za tebe osobno dobri i voliš ih pogledati.
Pa da, to i kažem. Poznatost nema veze s tim. |
|
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12948 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 01/09/2015 : 22:43:42
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Ne generaliziraj.
Ma samo zezam. Krenuši od svoje cure znam koliko žena ne voli te filmove. Ali filmovi će nažalost postati danas-sutra neka nova vrsta viceva o ženama, kao što su vicevi o ženama za volanom.
A što je onda ovo bilo, neko skupljanje bodova kod dečkiju na forumu? |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 01/09/2015 : 22:59:35
|
Pa u stvari traže se filmovi koji su kod publike i/ili kritike loše prošli, ali su za tebe osobno dobri i voliš ih pogledati.
Pa da, to i kažem. Poznatost nema veze s tim.
Svaki Harry Potter ima više d 78% fresh na RT i više od 7.3 na IMDB-u. I zaradili su milijune milijuna i za njih zna cijeli svijet, a većina ih ocjenjuje vrlo dobrima do odličnima.
Tak da ti to nisu guilty pleasurei. Ak ti se ti filmovi sviđaju, onda se može reći da su to normal pleasurei.
Guilty pleasure je neki trash, nešto loše ili jedva prolazno, no tebi iz nekog razloga draže nego većini.
Moj zadnji primjer guilty pleasurea koji sam iskusio je serija Dark Matter. Znam da je loša u odnosu na sve drugo što pratim, znam da ne prolazi dobro kod većine, znam da su pomaci u kvaliteti minimalni, no svejedno sam se navuko i iz nekog razloga želim još. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Posted - 01/09/2015 : 23:33:41
|
Ne pratim baš mnogo IMDB, ja govorim na osnovu onoga što sam čuo o njemu. Možda sam loše shvatio, ali učinilo mi se da ga većina ljudi smatra trashem. Barem ljudi koji se filmom malo više bave. I to je to. |
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 01/09/2015 : 23:45:53
|
Ne pratim baš mnogo IMDB, ja govorim na osnovu onoga što sam čuo o njemu. Možda sam loše shvatio, ali učinilo mi se da ga većina ljudi smatra trashem. Barem ljudi koji se filmom malo više bave. I to je to.
Nope. Možda tvoja ekipa iz lokalne birtije i pokoji stariji bradonja kritičar koji je ljubomoran na Dumbledoreovu bradu, no filmovi su općepriznato uspjeli blockbusteri.
Naravno, nije ti to ista filmska razina kao Kumovi, Shawshank i slično, ali za ono što jesu, poznati su i kvalitetni. |
|
|
Topic |
|