Pa,cestitke izdavacu! Volim Bignottijev crtez od kako sam ga citao u Mno serijalu i ponekad kad je uletio u Zagorov serijal. Citao sam T&D i bili su simpa likovi.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Bignotti je nacrtao i neke vrlo lepe epizode Malog Rendžera!
Originally posted by emirem
Pa,cestitke izdavacu! Volim Bignottijev crtez od kako sam ga citao u Mno serijalu i ponekad kad je uletio u Zagorov serijal. Citao sam T&D i bili su simpa likovi.
naravno, u to nema sumlje, pa naslovnice za Kapetana Mikija ne zaboravimo...vrhunski crtać.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Treća knjiga iz štampe izlazi sutra, a četvrta se već sprema za januar! Pretplata za četvrtu knjigu kreće SAD i traje do 14.1.2015. godine - iznosi standardnih 799 dinara (+106 dinara za slanje kao tiskovina ili 270 dinara za slanje brzom poštom. Više informacija na info@rosencrantz.rs
Da, naravno,nisam stigao napisati sve junake,ali i kod Kit Tellera je imao pozamasni opus. Vidim i cetvorka...punom parom idete! Brzi od Union Pacific Railroad!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"