jebiga, ovaj zamberletti je antitalent. nije mi uopće stalo do njegovih likova. njegovog specijalca se uopće više ne sjećam, a nedavno je bio. ovo je bolji pokušaj, ali...ne znam, neuvjerljiv čim krenu njegovi likovi nešto pričati. nakrcano akcijom, to je uvijek plus. čarolija meni ovdje vrlo dobar, osim u nekim krupnim kadrovima. u jednom je ovom taggartu nacrtao očnjake ko u vampira ali makljaža i krajolici vrhunski.
Iako nije ponudio nista novo Zamberletti je ovdje napravio bolji posao nego na specijalu. Najvise mi se sviða karakterizacija likova i kako se svaki od njih razvijao kroz pricu.
Danas pročitao. Jedan od boljih maxija. Solidna priča, prepuna akcije, bez suvišnih dijaloga, likovi dobro urađeni ( iako neki već viđeni ). Zamberleti se popravio, Chiarolla odličan (iako mi se zaista ne sviđa kako crta Zagorov lik). U svemu ostalom odličan: priroda, pejzaži, ostali likovi, akcione scene... Pročitao u jednom dahu, a zatim par scena natenane.
Začudo, meni nekoliko zadnjih maxija čak i mogu proći što se tiče priče, jedino mi crteži baš ne pašu (izuzetak su Espositovci). S druge strane, zadnji specijal o Christopheru mi ima vrlo dobar crtež ali je priča debelo zakazala, onakvu glupost je teško i smisliti.
Maxi treba ukinuti jer je razina na toliko niskom nivou, da postaje muka pratiti ta sra... isto kao Almanah nedavno
Tačno, ja sam zato digao ruke od maksija, poslednja 2 nisam čitao (ni kupovao). Crtež je tu nebitan, pošto je radnja neviđeno smeće. Po meni, maksi izdanja kod Zagora (a i kod drugih Bonelija) su potpuno suvišna i samo srozavaju ugled kuće, veoma su retki izuzeci.
solidan maxić.akcija non-stop,likovi dobro odrađeni(čitaj isklišeizirani,ali šta danas nije klišej?)odličan primjer je satnik royce.nadobudan,častohlepan,ohol prema potčinjenima,ima teorijsko znanje o strategiji i borbi ali sve to pada u vodu kada se suoči sa neprijateljem.nasuprot njega je englez,bojnik taggart,stari ratnik i iskusnjara,prekaljeni veteran još iz rata 1812.zapovijeda specijalnom postrojbom čiji su pripadnici okrutni dajaci,skidači glava sa bornea,a njegov zamjenik je ništa manje okrutniji indijac.tu su se uz njih utrpali i pobunjeni shawneji.prava multietnička ratnička ekipa.kako su svi oni završili u darkwoodu,ne preostaje vam nego da otvorite maxi i utažite znatiželju.chiarolla vrlo dobar