forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Upozorenje - VedranG
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 26/10/2015 : 18:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Aukcije su završile 28.09.

Slao sam mu danima mailove nadajući se da je greška. Čim sam saznao da novac nije na računu.
Poruke sam mu slao i preko ovog sajta i na mail !
Na ovaj korak sam se odlučio tek kada sam vidio da je tip posjetio ovaj sajt i kupovao stripove kod Wekija a meni nije odgovori na poruke. Čak još uvijek stoje neotvorene.
Nema šanse da ih nije vidio nego jednostavno nije ih želio otvoriti jer je sigurno znao zašto sam ih poslao.
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 26/10/2015 : 18:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Naftni inzenjer na radu vani nema za stripove pa lazira uplatnicu...Sad sam stvarno sve cuo.

These pretzels are making me thirsty...

Edited by - dante on 26/10/2015 19:00:05
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/10/2015 : 19:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tako to inače ide u stvarnom životu, puno više bi me iznenadilo da je u pitanju siromah koji jedva spaja kraj s krajem.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 26/10/2015 : 19:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Ovo bi moglo u rubriku " vjerovali ili ne.... "
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 26/10/2015 : 19:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by osmo

Kontaktirao sam i njgovog poznanika Bachy-a ( Denis Nemeš ) koji mi je rekao da čovjek radi kao inžinjer u INA-i i da je trenutno u Njemačkoj....

Pa ga ga onda "preuzmem" ja? Ako ti njegov drug zna reći i u koji grad se zemo uputio, mislim da bi ga se našlo za maksimalno tri dana. Ne bih da ti obećam povrat stripova ili love, al' ima nas tu, par "fanova" takvih simpatičnih likova, kojima bi gušt bio iznenaditi ih pozivom na kaficu.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/10/2015 : 19:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus

quote:
Originally posted by emirem

Nemojte prenagliti ..mozda covjek i nema cajta,tko zna mozda se zabunio ..ovako odmah ravno imena i adrese...polako...uvijek daj malo cajta..ak znas da je vani i obaveze vjerojatno ce ispraviti stvar...

Razgovarao sam s Osmom i rekao mi je da se ovo desilo prije gotovo mjesec dana te da je čekao ne bi li mu ovaj odgovorio na mailove. Mislim da je sve jasno. Da je htio ispravljati, uradio bi nešto dosad.

Prema ovim detaljnijim info ok, sve jasno...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/10/2015 : 19:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aukcije su završile 28.09.

Slao sam mu danima mailove nadajući se da je greška. Čim sam saznao da novac nije na računu.
Poruke sam mu slao i preko ovog sajta i na mail !
Na ovaj korak sam se odlučio tek kada sam vidio da je tip posjetio ovaj sajt i kupovao stripove kod Wekija a meni nije odgovori na poruke. Čak još uvijek stoje neotvorene.
Nema šanse da ih nije vidio nego jednostavno nije ih želio otvoriti jer je sigurno znao zašto sam ih poslao.

Dobro,sorry, opravdano...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3470 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 26/10/2015 : 19:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
Je li već bilo puno ovakvih sličnih slučajeva na sajtu? Ja sam slao stripove ranije, ali uvijek sam bio pošten :)
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 26/10/2015 : 19:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Osmo ja sam se slično opekao preko Njuškala par puta kada sam vjerovao nepoznatim osobama. Dosta mućaka je ovo nevrijeme izrodilo. Ako čovjeka ne znaš, obavezno čekati da novac sjedne na račun. Znam da je lako sada mudrovati, ali tako ja radim bez obzira kakvu sliku uplatnice dobio ili zaklinjanja da će uplatiti sigurno odmah sutra (danas ne stigne, a treba mu roba odmah). Naravno kod ljudi koje znam (preko ovoj sajta) šaljem bez obzira na uplatu...

Al' Osmo druže, šta je...je, ovo ti stoji. Lik ti je još prije kupovine kod tebe imao par negativa, na šta bi se kod "starog lisca" puput tebe senzori upozorenja trebali odmah aktivirati. Hajd' kod stripa-dva za nekih 20-ak kuna, al' kod skoro "hiljadarke"? 'Ebeš ti tu uplatnice i njima slične shitove, lova na račun i amin!
Eto vidim maloprije, za'eb'o je i Bokija, no on mu nije slao unaprijed ni tri stripa.

P. S. Obi, zar meni nisi jednom poslao kupovinu preko njuškala prije plaćanja a račun bio oko 700,- kuna?

Edited by - Dukidule on 26/10/2015 19:37:46
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2015 : 19:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne duguje onaj ko nema nego ko je navikao
ne placa onaj koji ima vec ko je navikao
ne donira onaj koji ima nego onaj sto je navikao

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 26/10/2015 : 20:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Priznajem da sam pogriješio što sam vjerovao čovjeku. Ali eto uvijek idem s tom logikom da su svi pošteni dok se ne dokaže suprotno.
Ovaj put me je skupo koštalo ali nema veze svaka škola se plaća pa i nakon 12 godina ( mislim da ima toliko ) koliko sam na ovom sajtu....
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 26/10/2015 : 20:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Ipak nisam za upotrebu sile. Njemu neka ide na čast i obraz njegovo poštenje. Ja sigurno neću propasti za taj novac niti će on biti bolji za par stripova.
Ipak je činjenica da je 99 % poštenih ljudi ovdje i da se rijetko naleti na nekog ovakvog tipa, koji srećom kratko traju i vrlo brzo se otkriju.
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2354 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 26/10/2015 : 20:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
pa zar nitko sa foruma s tog područja Hrvatske ne pozna dotičnu osobu?
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 26/10/2015 : 20:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
Ima li neko iz Pule da ode na tu adresu (od cure mu) i ispriča što se dogodilo, te pokupi stripove. Ja bi prvi otišao, al daleko mi je Pula. Jbg.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 26/10/2015 : 22:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

Ima li neko iz Pule da ode na tu adresu (od cure mu) i ispriča što se dogodilo, te pokupi stripove. Ja bi prvi otišao, al daleko mi je Pula. Jbg.

Ima, koliko ja znam, četvorica: Andrej K., Elvis Rakić, onaj član "histrion", te u neku ruku i moja malenkost.
No isto tako ima i poneki "handicap". Elvis već neko vrijeme nije aktivan pa time i teško dostupan (dečko je preokupiran privatnim stvarima), Histriona ne poznajem osobno, ja trenutno nisam čak ni na Balkanu, pa ostaje jedino Andrej kojem sam u međuvremenu poslao Viber poruku. Eto, zamolit ću ga ja u ime Osme, pa ćemo vidjeti dalje.

P. S. Kod adrese prvo nisam ni vidio da je mala iz Pule.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 26/10/2015 : 23:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Jedna stvar, ako se netko misli obratiti njegovoj djevojci, treba uzeti u obzir da postoji mogućnost kako ona vrlo vjerojatno ne zna što joj dečko radi na aukcijama i tko zna ima li uopće pristup njegovim stripovima.

Također, ako ona nema veze s njegovim aukcijama, zašto bi plaćala za njegove prijevare? Onaj tko joj se obrati mora nekako dokazati njegovu prijevaru, inače će ispasti da ju pokušava prevariti i uzeti joj novac.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 27/10/2015 : 07:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Jedna stvar, ako se netko misli obratiti njegovoj djevojci, treba uzeti u obzir da postoji mogućnost kako ona vrlo vjerojatno ne zna što joj dečko radi na aukcijama i tko zna ima li uopće pristup njegovim stripovima.

Također, ako ona nema veze s njegovim aukcijama, zašto bi plaćala za njegove prijevare? Onaj tko joj se obrati mora nekako dokazati njegovu prijevaru, inače će ispasti da ju pokušava prevariti i uzeti joj novac.

Pa normalno... pitati curu jel podigla paket stripova, te poznaje li dotičnog.
Nakon toga ćeš znat na čemu si i kako dalje.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12496 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 27/10/2015 : 09:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ovo je napetije od največeg "krimiča".
Nadam se da čete razkrinkati "Istarsku hobotnicu", da čete razbiti mrežu preprodavača stripova na relaciji Istra-Njemačka, koja ide čak do samog vrha Naftnog Koncerna!
Jedino se nadam da ne bude previše mrtvih i ozlijeđenih na kraju akcije.....

eto da vam podignem moral onima koji čete iči u akciju ovom prigodnom pjesmom:

https://www.youtube.com/watch?v=WhBM9xxkiFA

zvučnike na max dok krstarite ulicama Pule!

Edited by - 1Euro on 27/10/2015 09:55:08
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5305 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/10/2015 : 10:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dante

Naftni inzenjer na radu vani nema za stripove pa lazira uplatnicu...Sad sam stvarno sve cuo.

Tražio sam Osmana da uslika i postavi tu lažnu uplatnicu, tek toliko da vidimo kako to izgleda, ali ništa od slike
Nego sjetio sam se da čak uplatnica ni ne mora biti lažna...evo, susjed mi je neki privatnik, bavi se servisom i prodajom pumpi, što je dosta rijetko u Hrvatskoj, pa ima dosta posla.
Baš mi je pričao kako mu je čovjek došao u dvorište sa uplatnicom iz fine koja potvrđuje da mu je ovaj uplatio cifru od 7500kn za neku pumpu. Utovarili mu oni tu pumpu u kombi i ode tip sa "kupljenom" robom, no već drugi dan su ustanovili da ovih 7500kn nema na računu od susjedove firme. Naknadnom provjerom u fini su ustanovili da je uplata stornirana t.j. postoji neko vremensko razdoblje u kojem je moguće stornirati uplatu.
Sada susjed ima praksu da nema isporuke dok ne vidi novce na svom računu
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 27/10/2015 : 10:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Euro, umjesto što puštaš glazbu, ti samo gledaj da za svaki slučaj naručiš min. tri crvena Taxi-ja i rasporedi ih planski za neprimjetno presjedanje. Al' pobrini se i za to da vozači na INI natoče dovoljno goriva, jer prilikom vožnje gradom na relaciji od Uljanika do ulaza na "Istarski ipsilon" puno je uzbrdica i nizbrdnih ulica, pa da im Ferrari-ji ne crknu usput!

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 27/10/2015 : 10:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by dante

Tražio sam Osmana da uslika i postavi tu lažnu uplatnicu, tek toliko da vidimo kako to izgleda, ali ništa od slike
Nego sjetio sam se da čak uplatnica ni ne mora biti lažna...evo, susjed mi je neki privatnik, bavi se servisom i prodajom pumpi, što je dosta rijetko u Hrvatskoj, pa ima dosta posla.
Baš mi je pričao kako mu je čovjek došao u dvorište sa uplatnicom iz fine koja potvrđuje da mu je ovaj uplatio cifru od 7500kn za neku pumpu. Utovarili mu oni tu pumpu u kombi i ode tip sa "kupljenom" robom, no već drugi dan su ustanovili da ovih 7500kn nema na računu od susjedove firme. Naknadnom provjerom u fini su ustanovili da je uplata stornirana t.j. postoji neko vremensko razdoblje u kojem je moguće stornirati uplatu.
Sada susjed ima praksu da nema isporuke dok ne vidi novce na svom računu

Najsigurnija opcija je kada se nađu u džepu, tada više ne mogu pobjeći protiv tvoje volje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5305 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 27/10/2015 : 10:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Također, kao što je netko napisao, nepisano pravilo je da ćete prije zajebati netko tko ima novaca nego netko tko nema.
Drugi susjed koji ima pekaru je prije nekih 10-tak godina sklopio jedan veliki ugovor sa konzumom, t.j. pekli su neke suhe kolačiče/kekse za konzum i znam da je susjed kojem inače ne fali love bio ozbiljno zabrinut kada je nakon isporučenih keksića u vrijednosti od nekih 300 000kn isplata od strane konzuma još uvijek bila na 0kn.
Trebalo mu je nekih tjedan dana da telefonski dobije nekog u konzumu koji je zadužen za rješavanje dugova i kada je nakon tjedan dana konačno dobio čovjeka koji radi na tome, ovaj mu je rekao da kod njihove vrste ugovora isplata za robu ne kreće dok cifra duga ne prijeđe milijun kuna.
Znam da je susjed raskinuo taj ugovor nakon što mu je konzum bio dužan približno pola milijuna kuna, a prvo što je dobio na kućnu adresu je račun od konzuma na nekih 20 000kn s kojim treba platiti mjesto na policama u njihovim trgovinama:)
Nažalost, ne znam koji je bio epilog svega ovog na kraju...valjda je bio pozitivan kada susjed više nije kukao po susjedstvu...

Edited by - Oki on 27/10/2015 10:48:31
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/10/2015 : 11:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
tako konzum redovno posluje
neće se oni zezati sa manjim iznosima kad imaju previše dobavljača
ali to sve vodi u začarani krug neplatiša
Go to Top of Page

Bachy
Senior Member

Croatia
1753 Posts

Member since 06/05/2009

Posted - 27/10/2015 : 13:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bachy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kontaktirao sam i njgovog poznanika Bachy-a ( Denis Nemeš ) koji mi je rekao da čovjek radi kao inžinjer u INA-i i da je trenutno u Njemačkoj....

Da. Ja sam s Vedranom išao u osnovnu školu, javio je meni Osman odmah o ovoj nemiloj situaciji i zamolio me ako kako mogu doći do Vedrana, ali ja mu isto mogu samo poslati mail, što sam i učinio ali nikakvog odgovora nema. Ono što znam je to da Vedran često nije u RH, odnosno često je po vani. Naravno da ne opravdavam ovaj njegov pokušaj prevare i napravit ću sve da Vedran tu svotu Osmi i uplati na račun jer znam da to Vedranu nije problem jer novaca ima.
Jako mi je neugodno zbog ovoga što se dogodilo, pogotovo što znam kakva je Osmo poštenjačina.
Za kraj mogu još reći da zbilja treba paziti s kim se ide u kolo.

Oj, budi svoj!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 27/10/2015 : 14:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Pa ne treba tebi biti neugodno samo zato jer si, igrom slučajnosti, išao s njim u osnovnu. I ja sam nekada išao u osnovnu s likovima od kojih su mnogi danas intelektualci, a poneki i kriminalci, pa mene osobno danas boli đon, koliko za jedne toliko i za druge. Svako odgovara isključivo za samog sebe, a onaj tko misli da bilo kakva finta u sredini poput ove može neprimjetno proći, taj se za'ebao i ovdje mu ne smije više mjesta biti, bez obzira da li je tamo neki inžinjer, konobar ili prodavač na kiosku Tiska! Danas zajebe tamo jednog Antu za 15 kuna, sutra zakine Osmana za 900, a prekosutra...? Hajde, mani! Ukoliko možete, gledajte da tip to što prije riješi kako bi trebao, bez obzira u kojem kolu on "igrao", jer svijet je mali, amin!

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000