Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
mesar
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
394 Posts
Member since 27/04/2015 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 28/10/2015 : 15:33:53
|
Nisam lud za ovim vrstama priče i vjerojatno propuštam, tj. čekam na izdanje u redovnoj seriji ali sigurno da je potez dobar pa kako tko odluči.
|
loading...
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
1Euro
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 28/10/2015 : 15:41:11
|
to mi deli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeah!!!!!!!!!!! ovo se zove iznenađenje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super, super, super!!!!!!!!!!!!!!!!
PS za Supermarka:
-nadmašio sam svoj post po broju uskličnika!!! |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/cloud.jpg)
Japan
2650 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 28/10/2015 : 17:11:01
|
quote: Originally posted by Koresh
djelim mišljenje da je ovo zajeb kontinuiteta. preskočiti ću ovo i neću kupiti, kao što nisam kupio ni zadnji gigant
U Zagoru ne postoji kontinuitet, postoje sage koje su odlicne ali kontinuitet ne. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 28/10/2015 : 18:27:15
|
pa više je nego očito što će onda biti sljedeći tzv. gigant... bar se nadam . bit će to prava debeljuca. treba malo podebljati korice. nije to ni loša politika. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 28/10/2015 : 18:36:09
|
Kolika bi to onda bila cijena? 100 kn? Ako bude, ponovo preskačem. Rauchovu invaziju kupujem... |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 28/10/2015 : 18:43:10
|
Broj stranica unutra (ako je običan papir) vrlo malo utječe na cijenu, vjeruj mi. Strip od 300 ili 450 str. razlikuju se za maksimalno 10 kn. Čak i na boljem papiru i daleko manjoj nakladi razlika nije velika, to znam iz Libellusa. Daleko više utječu npr. ubačene naslovnice u boji i slično. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Darkwood Monty
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/Chico(2).jpg)
236 Posts
Member since 04/01/2015 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/10/2015 : 19:22:36
|
Najslabiji kolor je sigurno na prvom jubilarcu Moj prijatelj Jim Gitara a to nije ni čudo s obzirom na datum izlaska. Zadnji Indijanska magija je bio odličan što se toga tiče. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7143 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 28/10/2015 : 19:35:15
|
Daleko je najgori u Gigantu (pravom) Zagor priča. To je valjda izašlo 1970-ih. Ali svi su ti Bonellijevi kolori slabi, zaista slabi kad usporedimo s mnogim francuskim ili američkim stripovima. Jednolični, dosadni... Nema ni jedne jedine table za koju možeš reći "auuuu kako predobro izgleda sad kad je u boji". Iznimka je DJ-ev MV. |
|
Giuda Ballerino
Senior Member
![](AvatarUpload/cloud.jpg)
Japan
2650 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 28/10/2015 : 19:42:27
|
quote: Originally posted by Curunir
Daleko je najgori u Gigantu (pravom) Zagor priča. To je valjda izašlo 1970-ih. Ali svi su ti Bonellijevi kolori slabi, zaista slabi kad usporedimo s mnogim francuskim ili američkim stripovima. Jednolični, dosadni... Nema ni jedne jedine table za koju možeš reći "auuuu kako predobro izgleda sad kad je u boji". Iznimka je DJ-ev MV.
Ocito nisi citao Orfane, ali DD colorfest je takodjer odlicno obojan. Meni su spomenuti stripovi bolji od francuske boje. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 28/10/2015 : 19:56:02
|
Nisam. U pravu si za DDCF, imam nekoliko LB-ovih knjiga. Šteta što je sadržaj slabašan, doslovce mi nisu ni na kraj primisli. |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/10/2015 : 19:58:53
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by DODSFERD
Najslabiji kolor je sigurno na prvom jubilarcu Moj prijatelj Jim Gitara a to nije ni čudo s obzirom na datum izlaska. Zadnji Indijanska magija je bio odličan što se toga tiče.
Vjerujem ti! Njega sam davno citao, dok sam Prokleto blago ponovio pred 2 tjedna. Bilo bi lijepo imati te najstarje u Repubblicinom koloru.![](icon_smile_approve.gif)
Uskoro i budemo imali za prvi jubilarac pa ćemo moći napraviti usporedbu. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
ike666
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 28/10/2015 : 21:28:03
|
Ocekivano,ne tako brzo,ali svaka cast na brzini. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 28/10/2015 : 22:24:36
|
quote: Originally posted by roby05
Ocekivano,ne tako brzo,ali svaka cast na brzini.
hm... možda da se malo dogovoriš sa sobom?![](icon_smile_big.gif) |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 29/10/2015 : 10:24:07
|
iako imam talijanski original ipak cu uzeti na svom jeziku![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_zagor.gif) |
GALLIENO FERRI
|
Edited by - markotamara on 29/10/2015 10:24:24 |
|
gerilac1
Senior Member
![](AvatarUpload/41712f221c03eb4cb8137c2c434180dd.jpg)
Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27160 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 29/10/2015 : 15:37:57
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Nisam lud za ovim vrstama priče i vjerojatno propuštam, tj. čekam na izdanje u redovnoj seriji ali sigurno da je potez dobar pa kako tko odluči.
što ako ga preskoče? |
Ja sam fetišist papira! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|