Pitanje je koji će biti kontekst? Da li nastavljaju klasičan timeline (nakon Voyagera) ili će se ići igrati "neistraženim" JJ Abramsovim timeline-om? Ajde, možemo barem pretpostaviti da će efekti biti dobri. :)
Nadam se da ce ostati na toj jednoj seriji barem neko vrijeme, a ne odmah paralelno raditi na drugoj, jer ce opet doci do zasicenja i pada u kvaliteti.
Offtopic mislim da tu ima Hellingen prste!😆 Btw volio bih vidjeti i taj nastavak serijala, Voyagera sam sve gledao, Picardove tu i tamo nedavno sa klasike best of odgledao, one sa Siskom uopce nikako, Enterprise je bio ukinut na HTV gdje ili na RTL nisam siguran, ali bila je dobra, oko porijekla samog i samih pocetaka USS "Enterprise"-a.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Pogledao Star Trek: Beyond. Nekako ujedno najlošiji i najbolji ST film nove ere. Nekako previše prazne akcije i eksplozija, premalo sci-ja i loš negativac, ali glavni likovi su mi odlično funkcionirali. Bones i Spock su odlično uparen dvojac, koji je iskreno nasmijavao publiku. Osjeti se taj geekovski pristup likovima kojeg je vjerojatno donio scenarist Simon Pegg. Bravo Scotty! Ovaj ST ima najbolje napisane likove, dobar humor i najjaču scenu u reboot serijalu:
Set 10 years before the events of the original Star Trek series, the series follows the crew of the USS Discovery as they discover new worlds and civilizations, while exploring the franchise's signature contemporary themes. The season-long storyline revolves around "an incident and an event in Star Trek history that’s been talked about but never been explored.
In a teaser video, Fuller compared his Star Trek to a “novel over 13 episodes,” which hints at a very serialized storyline instead of an episodic one.
The star won’t be the captain but rather be a lieutenant commander, “with caveats,” he said. “We’ve seen six series from the captain’s point of view; to see a character from a different perspective on the starship — one who has a different dynamic relationships with a captain, with subordinates, it gave us richer context.”
Dakle, ovo će biti nešto kao HBO Star Trek. Pa moglo bi bit zanimljivo.
All in all, the direct and indirect impact of Star Trek has helped science. Star Trek portrays a peaceful society dedicated to research, exploration, and the common good. It’s hard to find a more positive underlying message, and we hope it will continue to inspire and encourage for many years to come. Star Trek, live long and prosper.