Author |
Topic |
|
martiz
New Member
180 Posts
Member since 08/04/2011 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 22/11/2015 : 15:45:04
|
Sviđa mi se ono "želim", baš je nekako u predbožićnom duhu.
Nema "tražim" ili "ako netko ima", nego jednostavno "želim", kao kad se piše pismo Djedu Mrazu aka Božićnjaku, pa želim nove saonice ili malog bracu.
Ja, recimo, želim Scarlett Johansson ili barem Sofiju Vergaru u krevetu, ali hebi ga, djedica nije toliko moćan.
Just kidding, of course, i želim dobar lov na Zagora.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17039 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/11/2015 : 20:10:54
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Nema "tražim" ili "ako netko ima", nego jednostavno "želim", kao kad se piše pismo Djedu Mrazu aka Božićnjaku, pa želim nove saonice ili malog bracu.
Ja, recimo, želim Scarlett Johansson ili barem Sofiju Vergaru u krevetu, ali hebi ga, djedica nije toliko moćan.
Nis ti ni lud |
|
|
zlatko900
Average Member
949 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 22/11/2015 : 22:54:31
|
To me automatski podsjetilo na neke razgovore sa ženskim dijelom populacije. Kad se malo bolje upoznate i nestanu kočnice onda često u vokabularu čuješ riječi kao - "...ja želim...", "...ja hoću...", "...ja moram..."... |
|
|
martiz
New Member
180 Posts
Posted - 23/11/2015 : 17:59:58
|
u pravu si.
|
|
|
zlatko900
Average Member
949 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 23/11/2015 : 21:55:08
|
Tomislave (ako se nevaram)-malo koji dan da ne pređem aukcije i mogu se pronaći često ti primjerci koje tražiš,ali u toj ocjeni- pretpostavljam da znaš kolika im je cijena. Sretno u traženju... |
|
|
martiz
New Member
180 Posts
Posted - 23/11/2015 : 22:42:15
|
znam ali sta je tu .bogquote: Originally posted by zlatko900
Tomislave (ako se nevaram)-malo koji dan da ne pređem aukcije i mogu se pronaći često ti primjerci koje tražiš,ali u toj ocjeni- pretpostavljam da znaš kolika im je cijena. Sretno u traženju...
|
|
|
|
Topic |
|
|
|