Prvi put odem prije fajronta a vi odmah zapijate bez mene.neka,neka😊. Odlicna burza sa razgrabljenim Crnim pricama.vidimo se opet 19.11. Taman kad se svi istrosimo na interliberu da ubijamo bol u rakiji koja iduci put sigurno dolazi!
Bok!
Samo da provjerim - hoce li striparnica biti otvorena i za vrijeme Interlibera? Zanimaju me cetvrtak, petak i subota.
Imam jos nekoliko stripova za preuzeti i platiti, a i netko se zanima za prodaju u subotu.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Prvi put odem prije fajronta a vi odmah zapijate bez mene.neka,neka😊. Odlicna burza sa razgrabljenim Crnim pricama.vidimo se opet 19.11. Taman kad se svi istrosimo na interliberu da ubijamo bol u rakiji koja iduci put sigurno dolazi!
Bok!
Samo da provjerim - hoce li striparnica biti otvorena i za vrijeme
Interlibera? Zanimaju me cetvrtak, petak i subota.
pozdrav.striparnica neće raditi za vrijeme interlibera.javi se meni kad stignes u zg pa ćemo se dogovoriti oko preuzimanja stripova
Imam jos nekoliko stripova za preuzeti i platiti, a i netko se zanima za prodaju u subotu.
Iduca burza nakon kratke pauze nastavlja svoj put kroz stripovske vode u subotu 17.12.od 10:00 do 15:00 na novoj lokaciji. Caffe bar Purgatory, Ozaljska 46.preko puta parka Tresnjevka.mjesta za prodaju su i dalje besplatna ali je za sad broj mjesta ogranicen.zainteresirani neka se jave meni na telefon ili u inbox.stripovi,pivo,kolaci....
Osim sto nas je ugostio 17.12.na burzi caffe bar Purgatory je odlucio svakog svog gosta tijekom cijelog prosinca uz svako naruceno piće počastiti stripom.heavy metal i besplatni stripovi do kraja godine!!
Ako netko želi naručiti friška Mentorova izdanja, bit ću na burzi oko podne. Neću imati štand, ali mogu ponijeti što treba.
Izdanja su: - Scott McCloud: KAKO ČITATI STRIP (2.izd.) - knjiga za sve koji se žele osjećati pametniji (jest da to danas nije popularno, alštosad) - 150 kn - Darko Macan: MIZA-MAZA, MACA POGAĐAČICA - 10 malih krimića za male velike detektiva i jedna duža svemirska priča. 60 kn - Darko Macan i Frano Petruša DOMAĆI/MALI HAKLERI - stripovi za sve koji su bili loši u školi i sportu od autora koji su bili dobri u školi i sportu. 50 kn - Darko Macan: BOROVNICA: CRNO-ROZI SVIJET - za čovjekomrsce, gunđala, rđoše i svu dobru djecu! 25 kn
Preseljenje u nesto tjesniji prostor srecom nije lose utjecalo na burzu.naprotiv mislim da je atmosfera bila najbolja do sada.hvala svima na posjeti.vidimo se opet 14.1.
Johny je sve shvatio.najvazniji su ljudi i druzenje.da je tjesno, je.da bi moglo biti svijetlije, moglo bi.za buku se ne slažem ipak sam okorjeli heavy metalac.prezivjet cemo do proljeca a onda idemo na otvoreno.u međuvremenu ako netko ima nesto bolje za ponuditi i da je besplatno nek se slobodno javi.
Novo druzenje strip fanova i novo izdanje burze stize standardno u subotu 21.1. Kao i prosli put opet smo u caffe baru Purgatory u Ozaljskoj 46.od 11 sati.ako volite strip,dim,druzenje,pivo,kolace...vidimo se!