forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Autorski izlog
 Za gospodina Kerca
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/12/2015 : 21:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Cika Bane, moram da pitam nesto. Ja ne umem da nacrtam ni Cica Glisu, ovo je crtala moja cerkica koja ima 9 godina. A i to samo koliko da mi ispuni zelju, za nekih petnaestak minuta gledajuci sliku na netu.
Da li mislis da vredi da je forsiram i eventualno upisem u neku skolu slikanja? I ako je odgovor pozitivan, ima li nekoga u Nisu kod koga bi vredelo da ide? A jedva da nacrta nesto na svakih mesec dana, kad joj dodje. Zato je i ne bih forsirao ako nema svrhe, a ja kao laik ne mogu da procenim. Hvala
Ince, daleko bolje i s vise paznje crta Elze, Ane, My Little Ponie i slicne likove iz crtaca.

Edited by - solar on 12/12/2015 21:20:37

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 12/12/2015 : 21:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Premješteno u odgovarajući podforum.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/12/2015 : 21:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Ako to tebi i kćerkici nešto znači, već je dobila status autora, makar samo na ovom forumu.

Meni je ovo za 9-godišnjakinju prilično dobro, ali ja nisam Bane.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 12/12/2015 : 22:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
Ima oko, ima ruku...
Ako je posaljes na casove crtanja, moze se desiti da ona to dozivi kao pritisak.
Probaj izokola da je zainteresujes... recimo, kupi joj neki lep Fabriano blok za crtanje i neku lepu olovku sa rezacem i gumicom... uz ostale poklone za Novu Godinu.
Mozes ovu sliku da uramis i da stavis na zid da mala vidi da neko voli kad ona crta.
Kazi Karsonu da i on zatrazi crtez od nje....
Pa ako nastavi da se zanima, onda joj ponudi da je odvedes kod nekog niskog ilustratora ili slikara s kojima si se dogovorio za posetu.
Nemoj forsirati da njene radove javno pokazujes i da pred njom pitas nekoga za misljenje, moze joj biti neprijatno. Zamoli ilustratora ili slikara da onako neobavezno malo demonstrira kako to ide.
Onda vec mozes da pitas cerku da li bi volela da je taj cika ili teta poducava....
Ako nije problem, da je odvedes koji put da vidi Leskovacke radionice...
Kontaktiraj nekoga ovde https://www.youtube.com/watch?v=RsuHZfhL8kQ
i raspitaj se da odvedes dete da vidi kakva je atmosfera i kako se tamo radi...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/12/2015 : 22:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Hvala cika Bane
Interesovalo me tvoje misljenje da ne budem kao oni roditelji koji lece komplekse Jer ja nemam pojma bas nista da nacrtam
Nije stidljiva, ali nije istrajna ni u cemu. Videcu da uradim nesto po tom pitanju, ali da to ne dozivi kao obavezu vec kao zabavu, pa ako ide ide.
Hvala jos jednom, znaci mi tvoje misljenje dosta
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 12/12/2015 : 22:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Johnny Difool

Ako to tebi i kćerkici nešto znači, već je dobila status autora, makar samo na ovom forumu.

Meni je ovo za 9-godišnjakinju prilično dobro, ali ja nisam Bane.

Hvala na komplimentu, naravno ne zna da sam ovo postavio ovde
Ovo je nacrtala samo da me otkaci, svoje neke modne gluposti i likove iz crtaca crta daleko bolje. Ovo je nacrtala samo da me ne uvredi
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/12/2015 : 22:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Onda imaš rješenje: ako svako toliko ne bude htjela nešto nacrtati, ti se pravi uvrijeđen, pa će pristati. I mic po mic... za 10-ak godina eto je na akademiji.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 12/12/2015 : 23:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
ovo je za 9 godina predobro, ne dobro!!!!!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2347 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 12/12/2015 : 23:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Stvarno nije loše za 9 godina!

Nego, 'ko je ovo na crtežu... Da nije cronos six (s perom)...

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2015 : 08:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
@ Rico & Quebrasco
Hvala na lepim komentarima
Nije cronos, mada ga i cerkica zna Cronosa bi morala da nacrta u 3 boje, nesto kao npr.Morgan Lost, s tim sto bi nos bio crven
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12994 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/12/2015 : 09:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Stvarno je lijep crtež, kćerka je jako nadarena.
Kad bi ja znao ovako crtati!

Have mercy
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19454 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/12/2015 : 15:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ajde Texe kolega, priznaj da je to tvoj crtez...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2015 : 16:18:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by izivko

Stvarno je lijep crtež, kćerka je jako nadarena.
Kad bi ja znao ovako crtati!

Hvala izivko
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2015 : 16:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by teller

Ajde Texe kolega, priznaj da je to tvoj crtez...

Ne da bih priznao, nego bih se stalno hvalio
Samo ja ni na ovaj decji nivo ne bih mogao da dodjem u naredne 3 reinkarnacije
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/12/2015 : 17:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Tex Willer

Cika Bane, moram da pitam nesto. Ja ne umem da nacrtam ni Cica Glisu, ovo je crtala moja cerkica koja ima 9 godina.

Ako je ovo istina onda bi trebao za sebe upisati školu crtanja, nije loše nešto naučiti dok je čovjek još mlad.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 13/12/2015 : 20:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Kamo sreće da se hoće dalje potruditi, pa da jednog dana istisne Kariolu iz Zg staffa.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000