forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Daljinski za smartphone?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/12/2015 : 17:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Zvuci cudno, ali kako sam ljubitelj dobre slike u HD-u isprobao sam razne TV Boxeve,kutije i ina cudesa za kucna kina, cak i wi-fi prijenos slike i zvuka, ali gubitak je veliki i ima prekida u transferu ,a da ne govorim da ne reproducira titlove.

Medjutim koju god da sam probao opciju reducirale su rezoluciju filma/serije i davale sum.

Najbolja rezolucija koju sam dobio u prijenosu je pomocu MICRO USB MHL TO HDMI HDTV Adapter Cable preko smartphonea na TV.

Dakle, koristim MX player kao aplikaciju, probao i neki dan GOM, ali MX ima vise opcija btw.

Nemam smart TV, nego sam isprobao kod frenda i slika je izvrsna!

Filmovi su u HD i reprodukcija je izvrsna, mobitel se puni preko usb-a prikljucen na tv, a mikro usb je preko HDMI u TV.

Tijekom gledanja videa ekran konstantno radi,ne prigusuje se ( nazalost to bi bilo dobro, ali kad se gleda u mraku bolje ga preklopiti prema dole sa ekranom).

Sto me zanima?!

Ponekad hocu prevrtiti kojih 10 sekundi ili smanjiti ton, ali volio bih upotrijebiti neku metodu sa daljinskim od TV ili sa drugim smartphoneom da ucinim to.

Ima toliko opcija povezivanja razlicitih uredjaja, ali za ovu jos nisam pronasao.
Trazio sam pod "remote s-phone to another" i slicno....

Bilo kakav koristan info bit ce uzet sa zahvalom.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 28/12/2015 : 18:18:52  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
http://www.addictivetips.com/mobile/tablet-remote-control-one-android-device-with-another-via-bluetooth/

Probat cu ovo...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000