Berardi i Ruju, "ruku pod ruku" na sedmom mestu. Kapiram da većina nas nismo baš gotivili Berardija i Ken parkera pre 20,30,35 godina, kad smo bili klinci i ložili se na Bleka,Mikija,Zagora,...a Ken nam bio užasno dosadan strip ružnog crteža. Izgleda da se situacija nije preterano popravila ni dan danas.
I sve sam više siguran da je projekat "Ken na kioscima" samo jedna utopija; al zato bi mogla da se "drmne" još jedna Zagorova edicija,tipa Oda-brani klasici ili tako nešto.
Bolje ipak neka Texova edicija, nije ni stari Gianluigi za bacit'.
Berardi i Ruju, "ruku pod ruku" na sedmom mestu. Kapiram da većina nas nismo baš gotivili Berardija i Ken parkera pre 20,30,35 godina, kad smo bili klinci i ložili se na Bleka,Mikija,Zagora,...a Ken nam bio užasno dosadan strip ružnog crteža. Izgleda da se situacija nije preterano popravila ni dan danas.
I sve sam više siguran da je projekat "Ken na kioscima" samo jedna utopija; al zato bi mogla da se "drmne" još jedna Zagorova edicija,tipa Oda-brani klasici ili tako nešto.
potpuno se slazem. i ja sam ocekivao drugacije rezultate, barem na osnovu sile bozje postova i hvaljenja odredjenih serijala.
Originally posted by DODSFERD
Bolje ipak neka Texova edicija, nije ni stari Gianluigi za bacit'.
a ni on se nije bas nesto pokazao s obzirom koliko "teksovaca" ima ovde.
Bez dvojbe otac Bonelli... 67 godina mu živi sin Tex... A mogao bih se kladiti da je sin ukrao očeve zabilješke i prepisao skice za novog junaka - Zagora... :))) šalim se naravno