Znam da sam u manjini ili mozda jedini kome je cist Disov crtez na Texu dobar...
Pa nije bas dobar ali nije ni los kako govore ovdje.Ljudi nerazumiju da je crtež stvar navike,da su otpočetka gledali Disa na Texu sad bi im bio dobar,isto tako da su gledali od početka Chiarollu na Zagoru sad bi im bio dobar,svi oni znaju crtat al svaki od njih ima svoj stil,ako se navikneš na Ferrija u Zagoru teško da ce ti Chiarolla bit dobar poslje ili Carasaro,pogledaj samo Alessandrinija na martiju većini je on dobar meni isto al čovječe totalno prosječan crtač čak i los!
Meni Diso više nego korektan na Tex-u. Čak šta više, i više od toga... Gotivan mi je u svakom slučaju. Ni drugi nisu a da su bez mana, ako baš hoćemo da cepidlačimo i tražimo dlaku u jajetu.
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Lako je vama koji volite Mister Texa, meni je ipak puno draži Tex Willer.
Da je taj Mister Tex barem kao onaj iz Atlantica ili Rio Negra ne bi imao ništa protiv... Ovako baš i nije fora.
Šalu na stranu, nije Diso više crtač kakav je bio, posebno je stršeće loše vidjeti ga u Texovoj crtačkoj ekipi, koja obiluje majstorima u naponu snage.
Možda bi Diso bio dobar na Texu da mu likovi toliko ne liče na rođake Mister Noa, to je ipak nedopustivo.
Kakve crne rodjake, na jednojajcane blizance. Najvece zlo koje se dogodilo Texu je Diso.
Al zato Tex ima sreće da mu naslovnice radi Villa!I da šta je s Marcellom zašto on ne nacrta kojeg maxija,pa on je fenomenalan crtač jebote Diso,on nek crta doma za svoj gust!
Odred dezertera predvođen kapetanom Spencerom nestaje nakon što su počinili bezobzirni pokolj. Tex ima zadaću ući im u trag i predati ih pravdi. Sljedeći odbjegle vojnike shvaća da su se sklonili u napuštenoj predstraži u planinama plemena Uta...
Djeluje kao jako dobra ideja za strip, pa da vidimo i realizaciju....