Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Poli
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 01/03/2016 : 10:14:29
|
quote: Originally posted by jaki
treći print za alvara i borbu. sad bi trebali ići na jeftino izdanje na šiti papiru.
![](icon_smile_big.gif) bas u jakijevom stilu ... samo da te kupci onda ne lincuju ![](icon_smile_tongue.gif)
Super za Hombrea posto mi pobjegao (ipak se moglo uzeti samo toliko vrecki na IL), da sam znao uzeo bi njega umjesto koje druge FB debeljuce.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 01/03/2016 : 11:24:15
|
quote: Originally posted by kasper
quote: Originally posted by Markos
Ide ove godine novi reprint Alvara Mayora
stavi to u orku, nek prsti
A bilo bi malo glupo da isti strip ide u Orku i Orku specijal. |
Trouble will find me |
|
kasper
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/03/2016 : 11:35:44
|
pa ako mislis da sledece godine Alvar osvoji prvo mesto, treba da bude orka ;). mislim da bi mu se ljudi klanjali kad bi ga videli. doduse, 700 strana, da je na 600... |
Edited by - kasper on 01/03/2016 11:35:58 |
|
C Celtic
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/Simpsons-10.gif)
Serbia
894 Posts
Member since 20/05/2009 |
|
Ernie Pike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Ernie_Pike.jpg)
Croatia
2878 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 01/03/2016 : 17:19:22
|
Prvi put je strip kojem sam dao deset bodova pobijedio. I to odmah u obije kategorije.
Očekivao sam da će Nošeni vjetrom biti bolje plasirani (možda i pobijediti) dok Alvara nisam očekivao tako visoko jer ipak se radi o reprintu.
Tvrđe i ove godine sa žalosno malo bodova i glasača. |
|
Tornadomaster
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 01/03/2016 : 21:30:37
|
Džaba vam sva glasanja Nošeni vjetrom i Komesov integral su najbolji stripovi objavljeni lani. ![](icon_smile_big.gif) |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Vid
Senior Member
Slovenia
1254 Posts
Member since 07/10/2004 |
|
nikia
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](avatars/360.JPG)
Serbia
405 Posts
Member since 22/11/2008 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21394 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 02/03/2016 : 10:55:02
|
evo i mog komentara:
*strip sveske - drago mi je da je Ken ubedljivo prvi,kao i visoko mesto sjajnog Kvadrata posvećenog Kortu maltežaninu.I ostali naslovi u vrhu su očekivani,mada mi je uvek žao kad vidim da su tu uglavnom reprinti.
*Strip albumi - takođe,uglavnom očekivani (i debeli) favoriti su uzeli najviše pozicije;pa ipak,ne mogu a da se ne začudim viskom mestu za Serpierijevog Teksa.Jesam Teksovac,ali verujem da je za ovako dobru poziciju najzaslužnija činjenica da je reč o Bonelijevom junaku.Baš me interesuje da je glavni protagonista "Junaka i legende" neki no name kauboj,da li bi se ovaj album našao i među prvih sedamdeset?? Takođe mi je i iznenađenje za Alvara koji je čak na drugom mestu,ali ok,kad bolje razmislim, i nije neko čudo - sjajan strip,sjajno izdanje,rasprodato u rekordnom roku. Pohvala za Dekarinog Zerocalcarea,a interesantno da nijedna knjiga Sendmena (mislim na Fibrine) nije u prvih 10. Sa druge strane,najneprijatnija iznenađenja su mi za tako loš plasman,meni najboljih strip serijala koji izlaze, Lokota i ključa i Tvrđi (65., odnosno 72. mesto - tuga). Ajde da spomenem i još par negativnih iznenađenja - loš plasman Boksera,Knjiga magije i 10.&11. knjige LL Torgala. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 02/03/2016 10:56:46 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|