Zanimljiva je sklonost dotičnog prema izmišljanju, izvrtanju činjenica, potvorama i lažima. I gle, "Fibra je pred propasti" (ni pismenost mu nije jača strana) jer ima prodajne akcije.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
kosinusoid je mislim jedini forumas koji me uspia bas izbacit iz takta.Zivo me zanima ko je taj lik,kako izgleda,cime se bavi,jebe li ista,jeli mozda zaljubljen u Markosa kad mu je ovaj stalno na jeziku... uglavnom puno pitanja bez odgovora.
ma, ipak markos može imati samo jednog najdražeg neprijatelja;)
usput, pročitao sam tekst koji ste tu linkali i... meni je to prilično slabašan tekst. podosta je tu općih mjesta, pogrešnih teza i krive optike. no, markos može biti zadovoljan dvostruko: i svojim (zasluženim) mjestom prvaka strip-scene i onda posljedično, ovakvim, maltene mitskim, prikazom.
ma, ipak markos može imati samo jednog najdražeg neprijatelja;)
usput, pročitao sam tekst koji ste tu linkali i... meni je to prilično slabašan tekst. podosta je tu općih mjesta, pogrešnih teza i krive optike. no, markos može biti zadovoljan dvostruko: i svojim (zasluženim) mjestom prvaka strip-scene i onda posljedično, ovakvim, maltene mitskim, prikazom.
Niste vi u istoj kategoriji neprijatelja. Ti si klasni neprijatelj dostojan poštovanja.
Stinky, velika je to razlika. Kao prvo i osnovno, ti si sportaš, nećeš ići namjerno lagati da bi nešto "dokazao". Nisi ni zlonamjeran, niti vjerujem da imaš išta osobno protiv mene, ti kritiziraš pojave/trendove. Ne slažem se uvijek s tobom, dapače, ali ne ljutim se na tebe i čak ti niti ne zamjeram, baš zbog ovih gore razloga.
Ni ja se ne slažem uvijek s tobom, ali ovoga puta se slažem;)
Kao što sam negdje rekao, na kraju smo obojica izašli iz onih "svađa" barem malčice pametniji. A to je važno, razvijati se. No, drago mi je da sada vidiš da nisam (bio) zlonamjeran. Jesam se srdio na tebe tu i tamo, makar se nismo nikada do kraja posvađali. Nismo se do kraja posvađali, a ni do kraja pomirili. Nešto uvijek ima, ali smo ... na dobrim putevima (ti na svome i ja na svome).
U svakom slučaju, bolje je ovako. Gotovo da imamo zdrav odnos: određenog uvažavanja ima obostrano (naš slučaj bi trebao važiti kao ogledni primjer na razini Hrvatske, kako se dolazi kroz antiteze do, solidne, sinteze;))