Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 19/02/2016 : 02:27:55
|
Uf, dok nisam imao kao mali mnogo toga za čitanje, iščitavao sam ono što imam do besvesti. Ko će ga znati koliko, najmanje 30 puta, ali verovatno i više.
Neke brojeve Komandanta Marka: Jozafatove hijene, Zavera na Jamajki, Poslednji juriš, Okrutni Kid, Velika prevara. Mister No: Zlato-Let za Rio, Dvoboj na nebu-Begunci, Tangata-Manu, Janoama, Čovek iz Akapulka, Kralj džungle. Marti Misterija: 26-Susreti bliske vrste, 35-Čovek bez prošlosti, 38-Ledeni obruč, 54-Afrička magija, 59-Vremenska mašina, 60-Dani more, 61-Operacija Dorijan Grej. Dilan Dog: 5-Ubice & 10-Iza ogledala.
Eksovi sa Ket Klou: 503 Čuvaj, Mijo, rep & 517 Mačkošmar u ulici hrastova i sa Spajdermenom: 489, 511-12.
Stripoteke 888 Jugurta i Frenk Kapa, 890 Bluberi i Torpedo, 904 Balkan Express i Priče iz nesavršene budućnosti (I, naravno, Den )
Tarzan 53 Kolekcionar, 58 Znak smrti, 61 Tigar.
Alvar Major-Malankin, Džeremaja-Zamorče za večnost, Petra u Boki (Politikin Zabavnik)
Ovo bi bilo u najkraćem, da ne nabrajam i ostale stripove iz Zabavnika, bio bi poduži spisak, stavio sam one koje sam prve čitao, pa se pretpostavlja i najviše puta. |
Mek Koj nema alternativu |
|
|