A, Miki, kao da je ostario!? Sudeći po plamičcima iz cijevi pištolja, trebala su mu čak 4 hitca da izbije El Locu revolver iz ruke! Gdje je nestala ta opjevana preciznost najboljeg strijelca Divljeg zapada!?
A, Miki, kao da je ostario!? Sudeći po plamičcima iz cijevi pištolja, trebala su mu čak 4 hitca da izbije El Locu revolver iz ruke! Gdje je nestala ta opjevana preciznost najboljeg strijelca Divljeg zapada!?
Ma nije ostario, to ga je ubola pčela tamo negdje oko usta pa mu je glava malo nabrekla. Jebiga, događa se i najboljima
Tek od broja 36 Mastantuono se miče sa Mikija, brljavio je dosta dugo ali mu se mora priznati da se oprostio sa stilom jer se na broju 35 nalazi njegova najbolja naslovnica.
Nisu sve naslovnice poslije Guzzonove, veći dio ih je nacrtao Sinchetto, a poslije, nekoliko i Bignotti, uglavnom na epizodama koje je i sam crtao. Guzzonu i Sinchettu (bez Sartorisova udjela u naslovnicama) je, kao autorima serijala, prirodno dati izradu naslovnica. Bignotti je samo logičan nastavak. Mastantuono je vrhunski crtač, koji specifičnim stilom iskače od kolektivno memorirane mekoće EsseGesse uradaka, stoga ga je nepravedno nazivati lošim. Dovoljno je uživati u njegovu Texu pa znati cijeniti njegovu kvalitetu.
Usporedujete neusporedljivo.... Trio esse.gesse su za ove kvazi crtace drugi svijet... Komandant Mark ima uz Villinog Texa najbolje naslovnice za sva vremena i strip podrucja... Cist, oku prijatan crtez je za nekog MST nedostizan... Zato i hocu da se sto prije vrati nas Mark.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nema tu posebne logike, ili ti se nešto sviđa ili ne sviđa, sve je u osobnom ukusu pojedinca. Meni Mastantuono paše samo na Magičnom Vjetru, tako da ne ispadne da ne vidim nikakvu vrijednost kod njega.
Sva sreća da je ovaj novi Miki danas stigao na kioske, odmah sam ga kupio, da se, nakon onog očajnog Zagorova maxija sa Hellingenom, nauživam naivnog i infantilnog stripa, koji će me od srca nasmijati i zabaviti!