Author |
Topic |
Kornboy
Senior Member
Croatia
2936 Posts
Member since 07/06/2002 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 13/07/2016 : 21:56:19
|
Znači stiglo je u prave ruke... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
|
magirus
Junior Member
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21246 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 21/07/2016 : 10:27:58
|
Didije Komes - Omnibus II (Komiko)
Tišina Tišina mi je jedan od najboljih stripova iz Komikove kuhinje,a velika mana prvog izdanja (mali format) je ispravljena u ovom hvalevrednom izdanju. Komes na jedan Pratovski način pripoveda (ali i crta) odličnu priču smeštenu u ruralne delove Belgije;priču o zlu i dobru,ljubavi i mržnji,magiji i veštičarenju. Tihi je autističan mladić,nem,koji ne zna za mržnju, i čiju situaciju iskorišćava beskrupulozni gazda,Abel Movi (najbogatiji čovek u okrugu),ali i celo selo.Kada se u njegov život upliće slepa ciganka,stvari počinju da se komplikuju i kreću neočekivanim pravcem.I za Tihog i za ostale meštane. Sjajan strip koji se čita u dahu sa fenomenalnim krajem. između 9/10 i 10/10 (mada bliže desetci)
Lasica Još jedan Komesov odličan album smešten u seoske predele Ardena.Filmski režiser Žeral zajedno sa trudnom suprugom Anom i autističnim (opet) sinom Pjerom se doseljava u seoce Amerker kako bi našli mir,ali i inspiraciju za Žeralov rad.Ani se ne sviđa ni kuća ni mesto ni atmosfera koja tu vlada,a stvari se dodatno komplikuju čudnim događajima i još čudnijim meštanima.I ovde imamo priču o mržnji,prijateljstvu,magijskim obredima,... 9/10
Drugi Komesov omnibus,opasno dobro izdanje sa isto tako opasnim stripovima najtoplije preporučujem.Definitivno je ovo sad moj omiljeni Komikov strip,i jedan mi od pretendenata za najviše pozicije za strip godine. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Svet stripa
Junior Member
Serbia
332 Posts
Member since 04/07/2012 |
|
KOMIKO
Senior Member
Serbia