Zbilja lijepo i ugodno iznenađenje pronaći svoje ime na listi dobitnika. Hvala članu "Dermentor" što je pogodio moj broj, Markosu na nagradi i ostalima na čestitkama.
Vau,kakva divna vijest za pocetak ovog dana!Hvala Darkwoodu,hvala Markosu,hvala svima! EDIT: Sad sam pregledao listu, hvala Anti sto je "glasao" za mene
Nema na čemu prijatelju;ali nije Anti već Antu.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Odlično, recenzent godine je dobio Darkwoodov album po izboru!
Čestitke svima nagrađenima!
Izgleda da me krenulo u ovoj godini. Ipak nije Darkwoodov album nego Lavirintov paket, nešto je Markos naknadno ubacivao. Ali nebitno, hvala RadioClashu što zna pogodit pravi broj i gotovo. :)
Dobro ne kuzim koja je to fora da netko drugi bira za nekog broj? Gdje sam to u pravilniku propustio?
Btw za one koji vele da je set-up!
Vecina dobitnika je potpuno nepoznato, nisu aktivni na vecini topika,osim ako nije sport, jer tamo ne zalazim. Poznati koji su dobili su i inace "stare face" i poznanici-suradnici tako da kome bude smetalo, neka si zamisli kako bi da je izdavac i autor stranice ziher malo "zazmirio" prema legama i distributerima u "komsiluku". A da ti netko ne boduje i ne glasa za tvoje izdanje, svakako da ce te gledati kao anti-propangandistu. Osobno nisam niti glasao za stripove izvan RH, samo za Ludens i Libellus, mozda sam Toppijev "solitudnis" ubacio ne sjecam se, ali nebitno, samo da se ne ponovi opet da se neko osjeca da je netko zakinut. Kad se strip ocjenjuje onda ga bar moras i procitati da bi donio svoj sud o njemu. Da glasam za stripove Fibre,darkwooda i lavirinta koje nisam niti procitao i da glasam za njih to bi bilo nepravedno, ocjeniti kvalitetu stripa, a da nije konzumiran vizuelno no chance!
Od fibre kupim na filter,"susjedne" uopce nikako, pokusavao preko rodjaka u Bgdu,ali propalo u startu,zvao ga zadnji dan sajma knjige. Svako radi po svom i ne zamjerajmo jedni drugima oko besplatnog stripa i ove nagradne igre. U Njemackoj je 12.Maj Gratis Comic Tag i imam mamjeru odnijeti tri kutije stripova na njemackom na poklon da se podijeli. Usput imam i talijanskih stripova iz bonelli produkcije (vidi topik "poklanjam") koje isto poklanjam. Mi smo forumasi solidarni medju sobom. Osobno sam dobio neke stripove od par clanova, a i ja sam tako dao od sebe dio iz kolekcije.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Kome sam ja donio nagradu? Ne razumijem baš ovu tablicu.
Ti si izabrao ipurgari@optinet. Na izabrani broj treba dodati plus jedan jer je u tablici na broju jedan zaglavlje, pa se svi pomiću za jedan broj. Tako je tvoj izbor na broju 252.