Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
DODSFERD
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 14/03/2016 : 13:44:45
|
Imam taj specijal i stvarno je Meratti odlično obavio posao, samo što je tu u pitanju malo stariji Kit pa je normalno da se lik razlikuje od onog Gambinog iz početne faze. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
mogorovic
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 14/03/2016 : 13:45:36
|
Nije vam baš, ovaj Meratijev izbor, koji ste prikazali, za oduševljenje. Sudeći po prikazanom, namjernik bi lako rekao da je Merati loš crtač ( i Kit i Frenki su mu u anatomskim bespućima!), a naslovnica mu je - za nijansu bolja od Hrapinih!![](icon_smile_wink.gif) |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 14/03/2016 : 16:15:04
|
quote: Originally posted by mogorovic
Nije vam baš, ovaj Meratijev izbor, koji ste prikazali, za oduševljenje. Sudeći po prikazanom, namjernik bi lako rekao da je Merati loš crtač ( i Kit i Frenki su mu u anatomskim bespućima!), a naslovnica mu je - za nijansu bolja od Hrapinih!![](icon_smile_wink.gif)
pa Kit je sada odrastao pa ga je drukčije i nacrtao, to je baš draž tog serijala gdje pratimo Kita Tellera od dječaka do muškarca od običnog vojnika do kapetana itd,...no bilo kako bilo, meni se crtež sviđa i kod nekih starijih radova na Kitu Telleru mi je često bio uz bok Gambi a često ga je i nadmašio,...po mom mišljenju naravno. |
|
Gru
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/groo.jpg)
833 Posts
Member since 07/01/2014 |
Posted - 14/03/2016 : 19:58:41
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by mogorovic
Nije vam baš, ovaj Meratijev izbor, koji ste prikazali, za oduševljenje. Sudeći po prikazanom, namjernik bi lako rekao da je Merati loš crtač ( i Kit i Frenki su mu u anatomskim bespućima!), a naslovnica mu je - za nijansu bolja od Hrapinih!![](icon_smile_wink.gif)
pa Kit je sada odrastao pa ga je drukčije i nacrtao, to je baš draž tog serijala gdje pratimo Kita Tellera od dječaka do muškarca od običnog vojnika do kapetana itd,...no bilo kako bilo, meni se crtež sviđa i kod nekih starijih radova na Kitu Telleru mi je često bio uz bok Gambi a često ga je i nadmašio,...po mom mišljenju naravno.
ne radi se o tome je li Kit stariji ili ne, nego već o tome da ove table djeluju gotovo pa amaterski (na naslovnici Zoltanovo lice i usta; onda onaj prvi kadar s Tellerom gdje gleda prema gore...), bez ikakve uvrede ali ove tabele djeluju više kao nekakav fanovski strip. |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/04/2016 : 06:02:15
|
sad u početku 5 mjeseca, očekujemo novi broj najboljeg stripa na kioscima... UZBUNA U UTVRDI je u završnoj fazi pripreme...ko zna ako ne teller. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19105 Posts
Posted - 26/04/2016 : 12:50:48
|
Evo sa tim stripom teller se vratio u doba kad je bio tellercic... Tamo 78 ili malo prije nasao sam par stranica(bez naslovnice) meni nepoznate knjige...vidi cuda sa slicicama...na meni skoro nepoznatom jeziku...gledao, divio se,probao skuzit i okuzio se do smrti.. Bilo je to par stranica 88 broja LMS TRN U OKU sa Ani cetri pistolja u glavnoj ulozi...i evo poslje 40 godina taj strip citam u 13 broju izdanja Ludensa...kako nebi proradile emocije...malo naivno ali jako simpaticno...odlicni Gamba a Ani ruznija nego kasnije....prekrasno izdanje Ludensa.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 26/04/2016 : 12:55:01
|
quote: Originally posted by teller
Evo sa tim stripom teller se vratio u doba kad je bio tellercic... Tamo 78 ili malo prije nasao sam par stranica(bez naslovnice) meni nepoznate knjige...vidi cuda sa slicicama...na meni skoro nepoznatom jeziku...gledao, divio se,probao skuzit i okuzio se do smrti..
Nakon ovoga sam skoro pomislio da si pronašao talijanski original. ![](icon_smile_tongue.gif) |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19105 Posts
Posted - 26/04/2016 : 18:53:08
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Evo sa tim stripom teller se vratio u doba kad je bio tellercic... Tamo 78 ili malo prije nasao sam par stranica(bez naslovnice) meni nepoznate knjige...vidi cuda sa slicicama...na meni skoro nepoznatom jeziku...gledao, divio se,probao skuzit i okuzio se do smrti..
Nakon ovoga sam skoro pomislio da si pronašao talijanski original. ![](icon_smile_tongue.gif)
![](lol.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 26/04/2016 : 22:17:03
|
Evo sa tim stripom teller se vratio u doba kad je bio tellercic... Tamo 78 ili malo prije nasao sam par stranica(bez naslovnice) meni nepoznate knjige...vidi cuda sa slicicama...na meni skoro nepoznatom jeziku...gledao, divio se,probao skuzit i okuzio se do smrti.. Bilo je to par stranica 88 broja LMS TRN U OKU sa Ani cetri pistolja u glavnoj ulozi...i evo poslje 40 godina taj strip citam u 13 broju izdanja Ludensa...kako nebi proradile emocije...malo naivno ali jako simpaticno...odlicni Gamba a Ani ruznija nego kasnije....prekrasno izdanje Ludensa.
To je još jedna lijepa stripovska priča iz djetinjstva ![](icon_smile_approve.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|