forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Eurojackpot
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 25/03/2016 : 12:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Današnji jackpot na eurojackpot lotu iznosi 566 milijuna kuna iliti cca 75 milijuna eura...
Igrate li taj loto?
Maštate li o dobitku:)

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 25/03/2016 : 13:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ja sam cijelo jutro proveo u kafiću...malo se kava odužila;)
Gazda kafića redovito igra navedeni loto, ali danas ga nije odigrao nakon što sam mu ja ispričao priču o jednom kolegi sa posla koji redovito igra loto u hrvatskoj lutriji...mislim da je onaj 7/39,ali čim jackpot prijeđe neku poveću cifru, isti odustaje od igranja lota jer ne želi riskirati da dobije...kao preveliki je jackpot, mogao bi ga neko ubiti ako bude imao tako puno novaca....
Da li bi netko od vas riskirao sa ovako velikim dobitkom;)
Go to Top of Page

Dr. Westax
Senior Member

Croatia
2757 Posts

Member since 18/07/2002

Posted - 25/03/2016 : 13:07:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Westax a Private Message  Reply with Quote
Igram samo kad je veliki jackpot.
U slučaju da dobijem, ne bi nitko saznao da sam dobio pa me ne bi trebalo ubijati :)
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 25/03/2016 : 13:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Ja ga isto iz neke zajebancije odigram u slučajevima kada je jackpot preko 200 milijuna kuna.
Općenito mislim da je to loto u kojem nije vrijedno riskirati novce jer su svi dobici nižeg razreda mizerni i nisu vrijedni uloga od 15kn...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 25/03/2016 : 14:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Inače ne igram ali da igram rado bih riskirao ovako veliki dobitak.
U slučaju dobitka samo nastaviš živjeti skromnim životom i nitko ne bi nanjušio da si pun kao brod.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

magnus
Junior Member

Slovenia
341 Posts

Member since 22/08/2004

Posted - 25/03/2016 : 14:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send magnus a Private Message  Reply with Quote
Ponekad igram...
zanimiljivo je što je cijena kombinacije kod nas u SLO viša, nego naprimjer u Hrvatskoj
SLO 2,20€ oko 17 Kn
HR 15 kuna

Češče igram u Austriji "EuroMillionen"...to je slično Eurojackpotu.
Cijena kombinacije je 2 Eura, a najmanji dobitak je kada se pogodi 2+0...kod Eurojackpota 2+1.
Štarta se uvijek sa 15 miljuna Eura, a nekoliko puta godišnje njihova lutrija osigurava za glavni dobitak čak 100 miljuna Eura

https://www.win2day.at/gaming/EM_hp.jsp?sessionID=adf07775-7f00-1-762c-7c70ab4a8aff

Today's readers are tomorrow's leaders
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 25/03/2016 : 14:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
kocka za fukaru
Go to Top of Page

miro81
New Member

Croatia
201 Posts

Member since 21/12/2013

Posted - 25/03/2016 : 17:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit miro81's Homepage  Send miro81 a Private Message  Reply with Quote
Igram skoro od pocetka i par puta sam zaboravio uplatiti. Oko 150kn sam 3 puta dobio. Eto, bio bi zadovoljan i s par milja :-) ne mastam o jackpotu ali ponekad kad vidim ili cujem reklamu zagolica mastu.

u prstima mi treperi kofein, u glavi krckaju pojacivaci inteligencije.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29622 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/03/2016 : 17:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Da dobijem kupio bih i Fibru i Libellus, i Markosa i Dade...
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 25/03/2016 : 18:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Bacanje para.
Prije se je nešto sitno i moglo dobiti, ali od kada su dodali brojeva -
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4109 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 25/03/2016 : 18:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Igram i ja,bacam pare!!!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/03/2016 : 19:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Današnji jackpot na eurojackpot lotu iznosi 566 milijuna kuna iliti cca 75 milijuna eura...
Igrate li taj loto?
Maštate li o dobitku:)

Ne igram. To mi je previše novca, ne bih znao šta s tim, stvorili bi mi se problemi...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31280 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/03/2016 : 19:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ne igram, samo kladionicu igram!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1301 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 25/03/2016 : 19:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Ne igram, samo kladionicu igram!

+1

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2016 : 20:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
kladionicu ne igran,ovaj jacpot tu i tamo. ako me več posere volija bi ubost šta više love

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 25/03/2016 : 21:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ne igram, jer mi ne treba. A da hoću približno takav dobitak, rasprodao bih dvije prostorije pune kolekcija stripova i došao skoro na isto.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5319 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 25/03/2016 : 22:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...i ode jackpot u Njemačku.
Svi koji su živjeli u strahu od dobitka, sada mogu odahnuti;)
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/03/2016 : 10:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Igram "euromillion" utorkom i petkom.
Samo jedan ili dva stupca.
Stupac je 2 eura.
Lijepo je mastati, ali bas sam jednom imao razgovor sa drustvom sta bi uradili sa dobitkom.
Tipicno za neke ljude uvijek na pameti prvo veliki auto i kuca, nitko spomenut neki fond za skolovanje ili putovanja. Rijetki bi nesto udijelili.
Novac kod krivih ljudi stvara od njih mete ljubomornih. Dobitnici ionako svojim razmetnim ponasanjem to i cine. Malogradjanski karakteri su oduvijek htjeli svijetu i svom vlastitom susjedstvu pokazati da su vrijedniji i u svojim ocima veci ljudi.
Ja sam razmisljao kako nekom dati npr. dio novca kao poklon kad ima osoba brbljavih koji bi i od tebe samog napravili metu zavidnih. Tesko je to i diskretno pokloniti. Jer informacija ispliva.
Koliko je tih kojima novac nije ni donio nista dobro. Sjetimo se onih likova na otoku, propali i oronuli, a o obiteljskim razmiricama da ne pisemo.
Velim, dovoljna ti je placa i adios!
Ali opet malo viska love za nove gume, farbu za ogradu, novi laptop,handy,ps4,tenisice, bez da ides na kupovinu na rate ne bi skodilo.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 26/03/2016 10:13:06
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 26/03/2016 : 10:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Igram "euromillion" utorkom i petkom.
Samo jedan ili dva stupca.
Stupac je 2 eura.
Lijepo je mastati, ali bas sam jednom imao razgovor sa drustvom sta bi uradili sa dobitkom.
Tipicno za neke ljude uvijek na pameti prvo veliki auto i kuca, nitko spomenut neki fond za skolovanje ili putovanja. Rijetki bi nesto udijelili.
Novac kod krivih ljudi stvara od njih mete ljubomornih. Dobitnici ionako svojim razmetnim ponasanjem to i cine. Malogradjanski karakteri su oduvijek htjeli svijetu i svom vlastitom susjedstvu pokazati da su vrijedniji i u svojim ocima veci ljudi.
Ja sam razmisljao kako nekom dati npr. dio novca kao poklon kad ima osoba brbljavih koji bi i od tebe samog napravili metu zavidnih. Tesko je to i diskretno pokloniti. Jer informacija ispliva.
Koliko je tih kojima novac nije ni donio nista dobro. Sjetimo se onih likova na otoku, propali i oronuli, a o obiteljskim razmiricama da ne pisemo.
Velim, dovoljna ti je placa i adios!

Istina, ali da je ta plaća 1500-2000 eura pa da čovjek ima dovoljno za neki normalan život. Naravno, pričam za naše balkanske prilike, ova svota je vani ništa.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/03/2016 : 11:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ovdje su najmovi stanova od 800-1200eura bez rezija,pa si misli.
Hranu kupujem u Aldi,Lidl i Kauflandu.
Da ne idemo daleko oko standarda i slicnih tema, samo jucer zaboravio da je veliki petak i bila velika guzva,ali guzvu oko kioska i nagradnih igara nisam vidio u tolikoj mjeri koliko oko onih strugalica.
Dok sam cekao na kasi gledam gospodju kako ubacuje kovanice,vadi tiket i na kolicima struga. Izgled lica poput onog lika na milijunasu neki dan na onom topiku "ludosti" je neprocjenjiv.
Koliko neprocjenjiv, zato jer se mozemo nasmijati i zabaviti ili njeno grcenje na licu zbog razocaranosti sto nije dobila je dokaz nase zelje za postizanjem viseg.

Ja igram i dalje tek toliko da sudjelujem, ako sta utrzim vise idem u mirovinu sa pjesmom "Summertime"...

Samo da editiram...
Kompjuterski sistem i dalje moze izbaciti brojeve koji nisu uplaceni. Time produzuju pomamu za igrom.
Mnogi ljudi igraju lad su neki basnoslovni iznosi.
Na eurumilionu je uvijek minimum 15milja. Neki igraju samo kad je oko stotke ili vise od sto milja.
Ljudi su podlozni tim nekim vlastitim zabludama oko iznosa jackpota,kao npr. 15milja nije toliko ni vazan iznos, igram za vecu lovu. Ali stavite se u poziciju sa 15milji eura, za osiromasene zemljake to je 115milja kuna. Samo stan od 100 kvadrata je oko 120.000eura ili milja kuna.A gdje ostalo.
Ljudima koliko god da udovoljis oni nece biti zadovoljni materijalno.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 26/03/2016 12:42:15
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/03/2016 : 12:48:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Ovdje su najmovi stanova od 800-1200eura bez rezija,pa si misli.
Hranu kupujem u Aldi,Lidl i Kauflandu.
Da ne idemo daleko oko standarda i slicnih tema, samo jucer zaboravio da je veliki petak i bila velika guzva,ali guzvu oko kioska i nagradnih igara nisam vidio u tolikoj mjeri koliko oko onih strugalica.
Dok sam cekao na kasi gledam gospodju kako ubacuje kovanice,vadi tiket i na kolicima struga. Izgled lica poput onog lika na milijunasu neki dan na onom topiku "ludosti" je neprocjenjiv.
Koliko neprocjenjiv, zato jer se mozemo nasmijati i zabaviti ili njeno grcenje na licu zbog razocaranosti sto nije dobila je dokaz nase zelje za postizanjem viseg.

Ja igram i dalje tek toliko da sudjelujem, ako sta utrzim vise idem u mirovinu sa pjesmom "Summertime"...

Samo da editiram...
Kompjuterski sistem i dalje moze izbaciti brojeve koji nisu uplaceni. Time produzuju pomamu za igrom.
Mnogi ljudi igraju lad su neki basnoslovni iznosi.
Na eurumilionu je uvijek minimum 15milja. Neki igraju samo kad je oko stotke ili vise od sto milja.
Ljudi su podlozni tim nekim vlastitim zabludama oko iznosa jackpota,kao npr. 15milja nije toliko ni vazan iznos, igram za vecu lovu. Ali stavite se u poziciju sa 15milji eura, za osiromasene zemljake to je 115milja kuna. Samo stan od 100 kvadrata je oko 120.000eura ili milja kuna.A gdje ostalo.
Ljudima koliko god da udovoljis oni nece biti zadovoljni materijalno.

za toliko kvadrata i tu lovu u ST bi dobija neku rupetinu.
ako bi je uopče naša.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/03/2016 : 14:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kakve su cijene nekretnina u Splitu, ali u zgb sam prije citao npr. da ako je kvadratura veca,cijena po kvadratu je manja. Cijene su dizali uoci ulaska u uniju, a sad centar zgb je nepozeljan jer nema novogradnji. Sve se gradi vise juznije preko Save.Slobodno me ispravite ako je drugacije.
Ipak bolje istu lovu dati za novi stan nego rusevni stan iz fnrj u centru zgb.

Ne poznajem aktuelno stanje na trzistu, ali znam da je kupovna moc manja nego prije.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 26/03/2016 : 14:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Da ne ode izvan teme...
Zbog ovakvih stvari se igra lutrija.
I u zgb sam igrao lutriju nadajuci se lovi i gajbi za stanovanje.

Ipak kuca je najbolja..vrt..grill..

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000