Dobar, simpatičan fantasy. Zagorov i Dragonerov svet se zadivljujuće poklapaju jedan sa drugim. Venturijev crtež vrlo dobar, kolor odličan (najbolji ikad u Zagoru). Preporuka
"Hajde da unesemo malo misterije u ovaj sparni utorak... Iduće nedelje, u predgovoru „Teksu” #51, otkrićemo koji će to biti prvi broj naše nove edicije „Veliki Teks”! Hmm, kog autora biste vi želeli prvo da vidite?"
Kako vam se dopada "DRAGONERO I ZAGOR OP 8 Pustolovina u Darkvudu"?? Da li je prica zabavna?
Meni je skroz OK prica. S obzirom da mi je to prvi Dragonero (a sama prica je vise Dragonero nego Zagor), cini mi se da bi to moglo fino da se cita... E, sad, nisam siguran (moje licno misljenje) koliko samom stripu Dragonero bolje lezi c/b verzija od kolora...
Kako vam se dopada "DRAGONERO I ZAGOR OP 8 Pustolovina u Darkvudu"?? Da li je prica zabavna?
Meni je skroz OK prica. S obzirom da mi je to prvi Dragonero (a sama prica je vise Dragonero nego Zagor), cini mi se da bi to moglo fino da se cita... E, sad, nisam siguran (moje licno misljenje) koliko samom stripu Dragonero bolje lezi c/b verzija od kolora...
Hvala!
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
"Hajde da unesemo malo misterije u ovaj sparni utorak... Iduće nedelje, u predgovoru „Teksu” #51, otkrićemo koji će to biti prvi broj naše nove edicije „Veliki Teks”! Hmm, kog autora biste vi želeli prvo da vidite?"
To sam i ja ovdje pitao i netko odgovori Tex Giganti
jeste...od ove godine VČ kreće sa još dvije nove edicije od texa...u sklopu edicije obojeni program već ide texovi kolor specijali, a sad će krenuti i sa texovim gigantima, a planirano je za ovu godinu da idu i sa texovim albumima u boji,(za one malo manje upućene to je ono izdanje šta je prv i broj crtao serpieri,ide na 50-ak stranica većeg formata, koje već izdaje libelus)...za razliku od izdanja SA, i libelusa, koja su HC izdanja, ova bi trebala biti sa običnim, mekim koricama... tako da će sad VČ izdavati skoro sve edicije od texa, osim maxija, koje je ludens već sve izdao kao kiosk izdanje, i almanaha i njegovog nasljednika magazina.