Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Svet stripa
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/svet stripa stripovi.com.jpg)
Serbia
338 Posts
Member since 04/07/2012 |
|
Svet stripa
Junior Member
Serbia
338 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/07/2016 : 23:37:39
|
Evo vam ekipe KG stripofila!
![](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13575755_10208856029389950_2776901577122693760_o.jpg)
Prvi red: Вук Марковић (Komiko), Danilo Otašević, Nikola Dragomirovic (karven), ???, Doca, DeeCay, Tin Jurko (tinton), adriano, drogsy
Donji red: Goran Lakićević, Anto, Pajtos, Grujah, Marko Dešić (dessa) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 04/07/2016 23:52:21 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Zox
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1183 Posts
Member since 04/06/2002 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/NN_007_KL-2-1.jpg)
Croatia
4762 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 05/07/2016 : 00:40:21
|
Sve nešto vesela ova klečeća ekipa, za razliku od ščilane stojeće, a i dobro da je dee stavio fotku gdje gledam u pod![](icon_smile_cool.gif)
Inače, dojmovi sa festivala su ultra-pozitivni, ljudi su bili ultra-ljubazni,a cijene stripova kao i prehrambene namirnice ultra-niske.
Još jednom bih se zahvalio ultrasu, morrisonu i emini što su nas ljubazno ugostili, iako se nikad nismo sreli, kao i ostaloj ekipi na ugodnom razgovoru (antu, pajtosu, dessi, Doci, grujahu i teologu saši )
|
Go kneel and weep
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/07/2016 : 01:22:27
|
Bilo je odlično što se mene tiče, bez obzira na sve peripetije na putu... ;) Fino ugodno druženje, puno stripova i aktera iz svijeta stripa, lijepih žena, dovoljno cuge i roštinja (izvanrednu crnu kafu da ne zaboravim!) Jesam spomenuo zaista primjetnu količinu zamamne ženske čeljadi? Išli smo na neki omjer 8:2 ;)
Forumaša i neforumaša je bilo, strip izdavača, kasnonoćnih diskusija o Zagoru i crtačima Dylana Doga uz neumorne likove, Pajtosa, Doce i ekipe Smogovaca iz Zagreba - Dee, adriano, drogsy i tinton!
Anto, morison, Emina, Nebojša, Nikola, Deša, Komiko i mnogi drugi, hvala svima na druženju! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/07/2016 : 01:56:35
|
quote: Originally posted by DeeCay
Evo vam ekipe KG stripofila!
![](https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13575755_10208856029389950_2776901577122693760_o.jpg)
Prvi red: Вук Марковић (Komiko), Danilo Otašević, Nikola Dragomirovic (karven), ???, Doca, DeeCay, Tin Jurko (tinton), adriano, drogsy
Donji red: Goran Lakićević, Anto, Pajtos, Grujah, Marko Dešić (dessa)
Molim te mi objasni kojim si algoritmom odredjivao kome ces pisati ime i prezime, a kome ne?![](icon_smile_big.gif) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/07/2016 : 02:19:58
|
Nikakvim algoritmom, ko mi je pao na pamet... Želiš da se tvoj pravi identitet briše? |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/07/2016 : 08:07:09
|
jako lijep vikend smo proveli u centru automobilizma. Baš će mi ostati u lijepom sjećanju radi odličnog društva i lijepe prirode. Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica. Nadam se da ćemo idući put propiti tintona i pogotovo drogsija, jer kako se ti mladi uništavaju štetnim gaziranim pićima, to je žalosno za gledati. Inače, nIkad nisam pio bolju viljamovku, nego u nekoj lokalnoj radnji na tržnici (ko da sam krušku pojeo), za hranu ne moram niti govoriti da je odlična. Hvala svima na druženju, a pogotovo Antu, Pajtosu i Doci s kojima smo proveli najviše vremena i koji su bili naši vodiči u noćnom i dnevnom životu, a naravno hvala i Nebojši. |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 05/07/2016 : 08:21:40
|
U vezi DD radova, ovaj Dylan na crtezu Dejana Delica (cetvrto mesto) me totalno podseca na Prinsa. ![](icon_smile_big.gif)
Dobri radovi. Ajde da vidimo i pobednika (kada se nađe skener). ![](icon_smile.gif)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/NN_007_KL-2-1.jpg)
Croatia
4762 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 05/07/2016 : 10:33:33
|
quote: Originally posted by adriano
jako lijep vikend smo proveli u centru automobilizma. Baš će mi ostati u lijepom sjećanju radi odličnog društva i lijepe prirode. Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica. Nadam se da ćemo idući put propiti tintona i pogotovo drogsija, jer kako se ti mladi uništavaju štetnim gaziranim pićima, to je žalosno za gledati. Inače, nIkad nisam pio bolju viljamovku, nego u nekoj lokalnoj radnji na tržnici (ko da sam krušku pojeo), za hranu ne moram niti govoriti da je odlična. Hvala svima na druženju, a pogotovo Antu, Pajtosu i Doci s kojima smo proveli najviše vremena i koji su bili naši vodiči u noćnom i dnevnom životu, a naravno hvala i Nebojši.
e, suze mi teku![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Go kneel and weep
|
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21393 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 05/07/2016 : 11:06:44
|
??? sa slike je Sideshaw Bob sa DW foruma;Danilo Otašević je danilo9899 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 05/07/2016 11:07:57 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/07/2016 : 12:05:17
|
quote: Originally posted by DeeCay
Nikakvim algoritmom, ko mi je pao na pamet... Želiš da se tvoj pravi identitet briše?
Ma nije problem, samo mi je bilo cudno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/07/2016 : 16:05:01
|
quote: Originally posted by anto
??? sa slike je Sideshaw Bob sa DW foruma;Danilo Otašević je danilo9899
Anto, sve znaš! |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/07/2016 : 16:56:33
|
quote: Originally posted by adriano Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica.
Nismo dosli do tog zakljucka! Nikad nije bila oppvrgnuta bossellijeva krucijalna vaznost za zagorovu renesansu devedesetih. Stovise mislim da nas je 3 naspram tebe 1 u korist bosellija. ;) |
|
Svet stripa
Junior Member
Serbia
338 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/07/2016 : 21:48:46
|
Nagrađena! Dusman i Barbatova su izabirali baš atipične ilustracije..,
![](http://svetstripa.org.rs/cache/c/6cbbac75e47363eed28d28694c99575b.jpg) |
|
Svet stripa
Junior Member
Serbia
338 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 05/07/2016 : 22:14:05
|
Meni su najbolji radovi Dejana Delića i Harisa Varajića, najviše slijede Dylanov stil i duh.
Delić bi se odlično uklopio u Color Fest, a Varajić skladno u redovitu seriju.
![](http://svetstripa.org.rs/cache/1/517a1db667bfe59052182e04c030c8bc.jpg)
![](http://svetstripa.org.rs/cache/7/87fa895dc661b4c95c017f401f345130.png)
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/07/2016 : 22:30:46
|
Difoole, imam nešto za tebe iz Kragujevca! javi se!![](icon_smile.gif) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 05/07/2016 : 22:36:54
|
Znam, znam, dopisivao sam se s antom. Čujem ose ovih dana... ![](icon_smile_big.gif)
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 05/07/2016 : 22:46:52
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Znam, znam, dopisivao sam se s antom. Čujem ose ovih dana... ![](icon_smile_big.gif)
Čuješ ose ovih dana? Previše friških stripova i ljepila? ;) |
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
9014 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 06/07/2016 : 00:54:08
|
Ako ne budu kačili sve ilustracije, okačiću svoju ovde da se vidi.
Nisam je video na ovim filmićima, a nisu mi ni javili ni da je primljena, tako da nisam siguran ni da sam učestvovao. Pretpostavljam da jesam, bilo je dosta dobrih ilustracija, zaslužuju da se sve vide. |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 06/07/2016 : 07:38:20
|
šteta, pomislio sam na trenutak da ste progledali.quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by adriano Vrhunac je normalno bila mala noćna rasprava o Zagoru, tj. o precijenjenosti bozelijevog utjecaja na opstanak Zagora u 90-ima, što smo zaključili da je više neki mit, nego znanstveno dokazana činjenica.
Nismo dosli do tog zakljucka! Nikad nije bila oppvrgnuta bossellijeva krucijalna vaznost za zagorovu renesansu devedesetih. Stovise mislim da nas je 3 naspram tebe 1 u korist bosellija. ;)
|
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|