Author |
Topic  |
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5153 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 27/08/2016 : 15:53:14
|
quote: Originally posted by nagor
Uvijek si nekako nadrkan na tim Zagorovim topicima. Vjerojatno te smeta ta pozitivna energija koju prevladava ovdje. Moja pretpostavka je da ti fali nježnosti i topline u životu, vjerojatno i fizičke ljubavi... Mi ti tu ne možemo pomoći, ali ne trebaš zato biti dick na ovim topicima. ;)
EDIT:
Da ne bi bilo zabune. Ovo gore je išlo Valteru. King je jebač, to je jasno. 
Dragi moj njemu fali još i kulture , a još kad bi izbacio zloću iz sebe koje je pun bija bi mršaviji 50 kilograma.Međutim najbolje zna on ko je kad se pogleda u ogledalo |
 |
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4957 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19547 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/08/2016 : 20:47:33
|
quote: Originally posted by 1Euro
eto teller je več tada navijao za ovog Piccinelija:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=325&TOPIC_ID=19852
Posted - 20/03/2014 : 07:45:23 Show Profile Show Extended Profile Email Poster Reply with Quote Savrsenstvo...za naslovnice poslje ferrija stavit picinellija i ddekija.
nego šta...teller zna šta prića i radi...zar vas moram još dodatno svaki dan uvjeravat..imam mnogo kvaliteta, jedna je vidovitost...bez da se hvalim... 
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 27/08/2016 : 21:32:05
|
Ma Teller je legenda,istinski ljubitelj stripa i najbolji clan foruma,citam tu neke komentare i komentare na recenzijama,koliko uvreda majko mila,nikad zadovoljni nicim,smuci mi se! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19547 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/08/2016 : 21:35:47
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Ma Teller je legenda,istinski ljubitelj stripa i najbolji clan foruma,citam tu neke komentare i komentare na recenzijama,koliko uvreda majko mila,nikad zadovoljni nicim,smuci mi se!
fala fala... veliki Šef nezna što propušta jer me ima na ignore listi... možda da mu moderatori namignu da malo poplati tellera jer mu drži sajt živ i zdrav...samo da mi ne pošalje orkice ili fibrice, sva čast ali...ja bi u šuškajućuj valuti...  |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 27/08/2016 21:37:37 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 27/08/2016 : 21:38:05
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Dragi moj njemu fali još i kulture , a još kad bi izbacio zloću iz sebe koje je pun bija bi mršaviji 50 kilograma.Međutim najbolje zna on ko je kad se pogleda u ogledalo
Pazi na jezik i na opštu kulturu izražavanja. Već si izgradio sebi status "velikog igrača", ali nemoj da vršimo smanjivanje. Moraću ipak malo podrobnije da proverim te IP adrese, moguće da je ovde u pitanju dupli nick. Ako nije, za člana koji je mesec dana ovde, mnogo si se razmahao.
POSLEDNJE upozorenje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 27/08/2016 21:39:42 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 27/08/2016 : 22:14:49
|
quote: Originally posted by teller
Ma Teller je legenda,istinski ljubitelj stripa i najbolji clan foruma,citam tu neke komentare i komentare na recenzijama,koliko uvreda majko mila,nikad zadovoljni nicim,smuci mi se!
fala fala... veliki Šef nezna što propušta jer me ima na ignore listi... možda da mu moderatori namignu da malo poplati tellera jer mu drži sajt živ i zdrav...samo da mi ne pošalje orkice ili fibrice, sva čast ali...ja bi u šuškajućuj valuti... 
Hehe |
 |
|
Villain
Average Member

Serbia
566 Posts
Member since 01/03/2011 |
Posted - 27/08/2016 : 22:15:58
|
Iskreno rečeno, za reprezentativnu naslovnicu, jako loše, plastično, dečije. Ali, gledajući sve ostalo, čovek odlično crta. Treba mu dati šansu da se "razmaše". Najveći teret mu je tu, što je bilo boljeg izbora od njega. No Buratini je to...ili ko zna... |
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 27/08/2016 : 22:20:24
|
quote: Originally posted by manhunter
Dragi moj njemu fali još i kulture , a još kad bi izbacio zloću iz sebe koje je pun bija bi mršaviji 50 kilograma.Međutim najbolje zna on ko je kad se pogleda u ogledalo
Pazi na jezik i na opštu kulturu izražavanja. Već si izgradio sebi status "velikog igrača", ali nemoj da vršimo smanjivanje. Moraću ipak malo podrobnije da proverim te IP adrese, moguće da je ovde u pitanju dupli nick. Ako nije, za člana koji je mesec dana ovde, mnogo si se razmahao.
POSLEDNJE upozorenje.
Nikad mi nije bilo jasno to sa duplim nickovima i provjeravanjem ip adrese,kako mozes to da provjeris? Ja sad kad bi si napravio novi nick nema sanse da bi ti mogo saznat da sam to ja! |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts
Posted - 27/08/2016 : 22:36:38
|
Nikad mi nije bilo jasno to sa duplim nickovima i provjeravanjem ip adrese,kako mozes to da provjeris? Ja sad kad bi si napravio novi nick nema sanse da bi ti mogo saznat da sam to ja!
Moderatori imaju mogućnost da provere IP adresu svakog člana foruma. Ti se trenutno javljaš iz Kutine (Batina), koristiš Tele2 internet... |
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
MaTex
Average Member

Croatia
568 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 27/08/2016 : 22:45:32
|
Nikad mi nije bilo jasno to sa duplim nickovima i provjeravanjem ip adrese,kako mozes to da provjeris? Ja sad kad bi si napravio novi nick nema sanse da bi ti mogo saznat da sam to ja!
Moderatori imaju mogućnost da provere IP adresu svakog člana foruma. Ti se trenutno javljaš iz Kutine (Batina), koristiš Tele2 internet...
OZNA sve dozna |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 27/08/2016 : 22:50:53
|
Moderatori imaju mogućnost da provere IP adresu svakog člana foruma. Ti se trenutno javljaš iz Kutine (Batina), koristiš Tele2 internet...
Malo ti krivo radi to provjeravanje,kakva Kutina covjece!  Ali koristim tele 2 internet to da! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts
Posted - 27/08/2016 : 22:55:17
|
Ma ima više opcija, ova mi je prva izašla. Gledao sam malo bolje kasnije, pa sam video. Geolokacija je retko tačna u metar, ali je sasvim dovoljna da se utvrdi da li se radi o istom članu. |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 27/08/2016 : 22:57:24
|
Ma ima više opcija, ova mi je prva izašla. Gledao sam malo bolje kasnije, pa sam video. Geolokacija je retko tačna u metar, ali je sasvim dovoljna da se utvrdi da li se radi o istom članu.
Al to svejedno nije dokaz da se radi o istoj osobi,mozda recimo zive u istoj zgradi? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 27/08/2016 : 23:05:08
|
Ma ovu smo temu ionako zakljucili,Piccinelli je novi naslovnicar Zagora,odlican crtac ali vrijeme ce pokazati svoje,nadam se i vjerujem,ocekujem da ce biti dobar izbor! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 28/08/2016 : 03:52:08
|
Nema sanse ako je u velikom gradu, jos ako se zakaci na neki besplatni wi-fi sa laptopa ili nekog treceg uredjaja. No, u saradnji sa policijom moze se zaista sve doznati ma koliko da ste kreativni u sakrivanju jer je arsenal orudja i alata kojima oni raspolazu daleko izvan maste cak i vrlo stucnog korisnika racunara a kamoli obicnog. No, srecom da su ovde prekrsaji koji se prave smesni pa su i alati moderatora prilagodjeni potrebama potpuno. |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5153 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 28/08/2016 : 06:21:04
|
Pazi na jezik i na opštu kulturu izražavanja. Već si izgradio sebi status "velikog igrača", ali nemoj da vršimo smanjivanje. Moraću ipak malo podrobnije da proverim te IP adrese, moguće da je
ovde u pitanju dupli nick. Ako nije, za člana koji je mesec dana ovde, mnogo si se razmahao.
POŠTOVANI MODERATORU
1.Molim da me javno ne sumljičite , nego da provjerite. 2.Molim moderatorada mi reće koliko postova mogu napisat mjesečno da se ne razmahujem mnogo? 3.Molim moderatora za"Posljednje upozorenje" ,kada sam ja to upozoravan ? 4.Molim moderatora da kako on kaže "velikom igraču" izvrši smanjivanje na 0 (nula) postova ! unaprijed se zahvaljujum za učinjeno ! POSLEDNJE upozorenje.
|
 |
|
vknez
Average Member

.JPG)
Croatia
619 Posts
Member since 02/09/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/08/2016 : 14:59:45
|
Ma jasno je da bi da su naslovne preuzeli Verni ili Nuccio to bilo najbliže onome što crta Ferri. Razumijem sve forumaše koji žele kopije Ferrija. Ali kad bolje razmislim, pa dosta je više jedno te isto! Ferri nas je uveseljavao svojim crtanjem naslovnica pola stoljeća!?! Skidam mu kapu. Ali dosta je više! Ja osobno želim promjenu. Želim da su naslovnice drugačije, modernije, kao one od Rubinija, a može i Piccinelli i da nema više nekakvog tradicionalnog pristupa. Ferrijevih 700 naslovniva koje imam na polici čisto mi je dovoljno da imam lijepu uspomenu. Idemo dalje, veselit ću se svakoj idućoj naslovnici!
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 28/08/2016 : 15:00:17
|
baš je zagor neskladno ispao..jako kratke noge..gornji dio tijela prevelik...struk kao u balerine..drugo lice,druga frizura.. |
 |
|
Topic  |
|