forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ferrijev nasljednik - Alessandro Piccinelli
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 33

RAKOSI4
Advanced Member

5153 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 27/08/2016 : 15:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Uvijek si nekako nadrkan na tim Zagorovim topicima. Vjerojatno te smeta ta pozitivna energija koju prevladava ovdje. Moja pretpostavka je da ti fali nježnosti i topline u životu, vjerojatno i fizičke ljubavi... Mi ti tu ne možemo pomoći, ali ne trebaš zato biti dick na ovim topicima. ;)

EDIT:

Da ne bi bilo zabune. Ovo gore je išlo Valteru. King je jebač, to je jasno.

Dragi moj njemu fali još i kulture , a još kad bi izbacio zloću iz sebe koje je pun bija bi mršaviji 50 kilograma.Međutim najbolje zna on ko je kad se pogleda u ogledalo
Go to Top of Page

Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4957 Posts

Member since 22/04/2008

Posted - 27/08/2016 : 17:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Sneaksie Thiefsie a Private Message  Reply with Quote
dobro smo prosli
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19547 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/08/2016 : 20:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

eto teller je več tada navijao za ovog Piccinelija:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=325&TOPIC_ID=19852

Posted - 20/03/2014 : 07:45:23 Show Profile Show Extended Profile Email Poster Reply with Quote
Savrsenstvo...za naslovnice poslje ferrija stavit picinellija i ddekija.

nego šta...teller zna šta prića i radi...zar vas moram još dodatno svaki dan uvjeravat..imam mnogo kvaliteta, jedna je vidovitost...bez da se hvalim...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/08/2016 : 21:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Ma Teller je legenda,istinski ljubitelj stripa i najbolji clan foruma,citam tu neke komentare i komentare na recenzijama,koliko uvreda majko mila,nikad zadovoljni nicim,smuci mi se!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19547 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/08/2016 : 21:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Ma Teller je legenda,istinski ljubitelj stripa i najbolji clan foruma,citam tu neke komentare i komentare na recenzijama,koliko uvreda majko mila,nikad zadovoljni nicim,smuci mi se!

fala fala...
veliki Šef nezna što propušta jer me ima na ignore listi...
možda da mu moderatori namignu da malo poplati tellera jer mu drži sajt živ i zdrav...samo da mi ne pošalje orkice ili fibrice, sva čast ali...ja bi u šuškajućuj valuti...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 27/08/2016 21:37:37
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2016 : 21:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Dragi moj njemu fali još i kulture , a još kad bi izbacio zloću iz sebe koje je pun bija bi mršaviji 50 kilograma.Međutim najbolje zna on ko je kad se pogleda u ogledalo

Pazi na jezik i na opštu kulturu izražavanja.
Već si izgradio sebi status "velikog igrača", ali nemoj da vršimo smanjivanje.
Moraću ipak malo podrobnije da proverim te IP adrese, moguće da je ovde u pitanju dupli nick. Ako nije, za člana koji je mesec dana ovde, mnogo si se razmahao.

POSLEDNJE upozorenje.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 27/08/2016 21:39:42
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/08/2016 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

fala fala...
veliki Šef nezna što propušta jer me ima na ignore listi...
možda da mu moderatori namignu da malo poplati tellera jer mu drži sajt živ i zdrav...samo da mi ne pošalje orkice ili fibrice, sva čast ali...ja bi u šuškajućuj valuti...

Hehe
Go to Top of Page

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 27/08/2016 : 22:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
Iskreno rečeno, za reprezentativnu naslovnicu, jako loše, plastično, dečije.
Ali, gledajući sve ostalo, čovek odlično crta. Treba mu dati šansu da se "razmaše".
Najveći teret mu je tu, što je bilo boljeg izbora od njega. No Buratini je to...ili ko zna...

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/08/2016 : 22:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Moraću ipak malo podrobnije da proverim te IP adrese, moguće da je ovde u pitanju dupli nick. Ako nije, za člana koji je mesec dana ovde, mnogo si se razmahao.

POSLEDNJE upozorenje.

Nikad mi nije bilo jasno to sa duplim nickovima i provjeravanjem ip adrese,kako mozes to da provjeris?
Ja sad kad bi si napravio novi nick nema sanse da bi ti mogo saznat da sam to ja!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/08/2016 : 22:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Aj Rakosi fino nam priznaj jesi ti vec bio clan foruma i pod kojim nickom?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2016 : 22:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikad mi nije bilo jasno to sa duplim nickovima i provjeravanjem ip adrese,kako mozes to da provjeris?
Ja sad kad bi si napravio novi nick nema sanse da bi ti mogo saznat da sam to ja!

Moderatori imaju mogućnost da provere IP adresu svakog člana foruma.
Ti se trenutno javljaš iz Kutine (Batina), koristiš Tele2 internet...

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 27/08/2016 : 22:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
A koja mu je omiljena boja? ;)
Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
568 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 27/08/2016 : 22:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

OZNA sve dozna
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/08/2016 : 22:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Malo ti krivo radi to provjeravanje,kakva Kutina covjece!
Ali koristim tele 2 internet to da!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2016 : 22:55:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ma ima više opcija, ova mi je prva izašla. Gledao sam malo bolje kasnije, pa sam video.
Geolokacija je retko tačna u metar, ali je sasvim dovoljna da se utvrdi da li se radi o istom članu.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2016 : 22:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ali se sada vraćamo na temu, bez offtopica.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/08/2016 : 22:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ima više opcija, ova mi je prva izašla. Gledao sam malo bolje kasnije, pa sam video.
Geolokacija je retko tačna u metar, ali je sasvim dovoljna da se utvrdi da li se radi o istom članu.

Al to svejedno nije dokaz da se radi o istoj osobi,mozda recimo zive u istoj zgradi?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25999 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 27/08/2016 : 23:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
BEZ offtopica.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/08/2016 : 23:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Ma ovu smo temu ionako zakljucili,Piccinelli je novi naslovnicar Zagora,odlican crtac ali vrijeme ce pokazati svoje,nadam se i vjerujem,ocekujem da ce biti dobar izbor!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/08/2016 : 03:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Nema sanse ako je u velikom gradu, jos ako se zakaci na neki besplatni wi-fi sa laptopa ili nekog treceg uredjaja. No, u saradnji sa policijom moze se zaista sve doznati ma koliko da ste kreativni u sakrivanju jer je arsenal orudja i alata kojima oni raspolazu daleko izvan maste cak i vrlo stucnog korisnika racunara a kamoli obicnog. No, srecom da su ovde prekrsaji koji se prave smesni pa su i alati moderatora prilagodjeni potrebama potpuno.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5153 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 28/08/2016 : 06:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moraću ipak malo podrobnije da proverim te IP adrese, moguće da je

ovde u pitanju dupli nick. Ako nije, za člana koji je mesec dana ovde,
mnogo si se razmahao.

POŠTOVANI MODERATORU

1.Molim da me javno ne sumljičite , nego da provjerite.
2.Molim moderatorada mi reće koliko postova mogu napisat mjesečno da se ne razmahujem mnogo?
3.Molim moderatora za"Posljednje upozorenje" ,kada sam ja to upozoravan ?
4.Molim moderatora da kako on kaže "velikom igraču" izvrši smanjivanje na 0 (nula) postova !

unaprijed se zahvaljujum za učinjeno !
POSLEDNJE upozorenje.

Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 28/08/2016 : 14:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Znači ništa od tradicionalnijeg pristupa...

meni je ovo drek...
bolje da ugase ediciju...

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/08/2016 : 14:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
a one Ferrijeve škrabotine zadnjih godina su dobre?
...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 28/08/2016 : 14:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ma jasno je da bi da su naslovne preuzeli Verni ili Nuccio to bilo najbliže onome što crta Ferri. Razumijem sve forumaše koji žele kopije Ferrija. Ali kad bolje razmislim, pa dosta je više jedno te isto! Ferri nas je uveseljavao svojim crtanjem naslovnica pola stoljeća!?! Skidam mu kapu. Ali dosta je više! Ja osobno želim promjenu. Želim da su naslovnice drugačije, modernije, kao one od Rubinija, a može i Piccinelli i da nema više nekakvog tradicionalnog pristupa. Ferrijevih 700 naslovniva koje imam na polici čisto mi je dovoljno da imam lijepu uspomenu. Idemo dalje, veselit ću se svakoj idućoj naslovnici!

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/08/2016 : 15:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
baš je zagor neskladno ispao..jako kratke noge..gornji dio tijela prevelik...struk kao u balerine..drugo lice,druga frizura..
Go to Top of Page
Page: of 33 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000