po onom solarovom popisu texonea koji slijede, na prvoj stranici topica,taj je u najavi za 2022...mada je to nesto stariji post pa je lako moguce da je doslo do promjene...
Freghieri bi trebao 2022.Altuna je crtao na manjem formatu?! pa ga valjda ne mogu uklopiti za gigant,ili ga možda čuvaju sa strane, u slučaju da zagusti.
po onom solarovom popisu texonea koji slijede, na prvoj stranici topica,taj je u najavi za 2022...mada je to nesto stariji post pa je lako moguce da je doslo do promjene...
Freghieri bi trebao 2022.Altuna je crtao na manjem formatu?! pa ga valjda ne mogu uklopiti za gigant,ili ga možda čuvaju sa strane, u slučaju da zagusti.
Svi u Bonelliju crtaju na A4, ali jedino u gigantu se tako i objavi. Ne vjerujem da bi Altuni dali na crta na manjem formatu.
Samo 3oo kom?Sada mi je jasno zašto sam ostao bez nekih brojeva. Hebemti, ako Villa i Carnevalea ne mogu ići na bar 1000,onda ne znam više što misliti.
Ako trazis neke brojeve, imas na aukcijama sve Tex Gigante za 90 kn komad
Već kad su nam maznuli Rubinija sa Zagora, iskreno se nadam da će mu u skroj budućnosti dati da nacrta jedan Texone.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Zna li se koji je idući Texone, odnosno tko ga crta? Vidim u prvom postu ove teme da je Freghierijev bio planiran za 2024., ali je očito došlo do promjene plana. Također, trebali bi u iduće dvije godine izaći Altuna i Dotti. Ima li kakvih glasina, ili službenih informacija o budućim Texoneima (od 2025., nadalje)
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Nisam upoznat sa radom Giuseppea Palumboa, ali neobican, drugaciji i zanimljiv izbor za Teksonea. Jos jedan dogodine, Boze zdravlje, pa da ocekujemo novu turu od Strip Agenta, najvise me interesuje i privlaci Dottijev Teksone.