Specijalno izdanje za Lucca comics u formatu većem od A4! Format: 27,5x37 cm
Maltene ce ga objaviti u 1:1 velicini obzirom da je original 24x34 i neka su margine cca 1,5... Nisam siguran koliko mi se to svidja...jest to detaljno i sve ali...
Kod mene je izgledao OK u browseru...tj isto kao i sada sto izgleda, ne vidim razliku. Al OK sad vidim u linkovima sta je fol pa...valjda ubuduce bude OK. Tnx
Villa je na Lucca comics tribini rekao kako je u zadnja tri mjeseca nacrtao 70 stranica za svoj Teksone! To znači da ona teorija kako je "Villa spor crtač" ne drži vodu, sve je pitanje volje i entuzijazma.
Villa je na Lucca comics tribini rekao kako je u zadnja tri mjeseca nacrtao 70 stranica za svoj Teksone! To znači da ona teorija kako je "Villa spor crtač" ne drži vodu, sve je pitanje volje i entuzijazma.
"Dan i kusur" po tabli, da. Kako je uvijek i govorio
- Villin Texone ustvari inicijalno nije planiran za tu ediciju ali kad je Sergio Bonelli vidio table onda je on predložio da ide u Texone - Sljedeća Villina priča je planirana za 75. godišnjicu Texa što znači da Villa ima sljedeće 4 godine da je završi - Villa je također pričao o tehničkim aspektima crtanja i referirao se na svoje prošle priče pa je komentirao neke dobre i loše detalje, a spominjao je i neke komentare Marchesellija, Nizzija, Bonellija itd.
quote:Originally posted by solar - Sljedeća Villina priča je planirana za 75. godišnjicu Texa što znači da Villa ima sljedeće 4 godine da je završi
Bit će gusto, nije to tako puno vremena kako se čini u prvi trenutak.
quote:Originally posted by solar
Za te informacije trebalo bi ponovno pogledati video i onda prevoditi rečenicu po rečenicu i pažljivo slušati što je rekao jer u tim stvarima bitni su detalji a ja nemam ni vremena ni volje. :)