Author |
Topic  |
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 03/07/2016 : 22:23:41
|
Fuck! Ja se već ponadao finalu Island - Wales, kad Francuzi izvode masakr. 
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/07/2016 : 22:24:57
|
Tko zna, možda se Francuzima odsjeku noge kao i Brazilcima na SP-u pa ne budu ništa napravili u polufinalu. Domaćinstvo je veliki pritisak, iako treba reći da se onakav rezultat više ne može ponoviti u slijedećih x godina. Francuska je na prošlom SP-u izgledala dosta dobro i Švicarskoj (koja je jača od Islanda) dala 5 komada, ali to joj nije pomoglo u kasnijem susretu sa Njemačkom. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 03/07/2016 : 23:12:41
|
Eto, čak je i večerašnji rezultat identičan onome sa SP-a protiv Švicarske, što bi trebalo značiti da se povijest ponavlja i Francuska opet gubi od Njemačke.  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/07/2016 : 23:15:31
|
gledah jučer onu trakavicu a danas ovu sa gomilon golova nisan gleda.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 04/07/2016 : 01:58:58
|
Inače, izvrsno odigrana posljednja četvrtfinalna utakmica.
Nema se ni jednima ni drugima što prigovoriti, jednostavno je kvaliteta igrača presudila.
Uostalom, mislim da Francuzima još nitko do sada na turniru nije zabio dva gola na utakmici (nek me netko ispravi ako griješim) tako da - to je već nešto. |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
MD72
Average Member

693 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 04/07/2016 : 07:10:23
|
Bit ce Nijemcima vrlo tesko u polufinalu. Francuzi su odlicni u skoku,a izostanak Hummelsa je veliki hendikep. Imat ce Boateng pune ruke posla,samo da to ne shvati bukvalno kao protiv Italije.
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 04/07/2016 : 08:14:49
|
Steta takvog masakra, mada Island nije imao nista za izgubiti, pokazali i dokazali su se vec. Nekak mi pari na Dojcland kao prvake ove godine ...
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/07/2016 : 09:21:29
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Inače, izvrsno odigrana posljednja četvrtfinalna utakmica.
Nema se ni jednima ni drugima što prigovoriti, jednostavno je kvaliteta igrača presudila.
Uostalom, mislim da Francuzima još nitko do sada na turniru nije zabio dva gola na utakmici (nek me netko ispravi ako griješim) tako da - to je već nešto.
Francuzima su ovo prvi primljeni golovi iz igre jer su prva 2 dobili iz penala. Unatoč tome što je bilo vidljivo da su se sinoć malo opustili u 2. poluvremenu, njihova obrana mi ne djeluje nešto posebno. Da su Nijemci u punom sastavu vjerujem da bi ih probili barem jednom, ovako postoje šanse da Francuzi ostanu čiste mreže. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 04/07/2016 : 10:28:11
|
quote: Originally posted by jaki
nisam moga virovat da talijani mogu izgubit na penale:)
Neznan jel se zajebavaš, ali talijani od ovih većih reprezentacija imaju najgori postotak prolaza na penale. Ako već i postoje neki guzičari koje penali vole, to su njemci.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
fasnik
New Member

.jpg)
112 Posts
Member since 14/07/2010 |
Posted - 04/07/2016 : 12:49:50
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Neznan jel se zajebavaš, ali talijani od ovih većih reprezentacija imaju najgori postotak prolaza na penale. Ako već i postoje neki guzičari koje penali vole, to su njemci.
Ako baš pričamo o velikim reprezentacijama, a Englezi se smatraju velikom reprezentacijom, onda su tu oni daleko gori. Na svjetskim prvenstvima imaju tri poraza bez ijednog prolaska, a na europskim prvenstvima imaju samo jedan prolazak u četiri pokušaja. Znači Engleska ima omjer 1-6, dok Talijani imaju 3-6. Argentina je također odlična na svjetskim prvenstvima, ali u zadnje vrijeme katastrofalna na svojem kontinentalnom prvenstvu. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/07/2016 : 13:16:21
|
quote: Originally posted by fasnik
Ako baš pričamo o velikim reprezentacijama, a Englezi se smatraju velikom reprezentacijom, onda su tu oni daleko gori. Na svjetskim prvenstvima imaju tri poraza bez ijednog prolaska, a na europskim prvenstvima imaju samo jedan prolazak u četiri pokušaja. Znači Engleska ima omjer 1-6, dok Talijani imaju 3-6. Argentina je također odlična na svjetskim prvenstvima, ali u zadnje vrijeme katastrofalna na svojem kontinentalnom prvenstvu.
Samo san čeka da neko spomene engleze Englezi ne spadaju u krug velikih reprezentacija. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/07/2016 : 13:47:17
|
quote: Originally posted by Kruger
Ovo je očito isplanirano. Jadna i smiješna momčad Francuske uveliko nadjačava momčad Islanda, pa koga trebate platiti ne bi li se nabrijali za Nijemce??
Jadna i smiješna reprezentacija Francuske? Možeš li mi taktički(tehnički znan i sam)objasnit kako je ova ekipa Francuske smiješna i jadna momčad? Imaju odlične igrače i imaju odličnog trenera. Šta je isplanirano? Da Island dobije lošije od sebe(Da, englezi su lošiji jer imaju razvikane, preplaćene, bezvezne igrače i trenera koji je našen treneru otea titulu idiota prvenstva), a izgubi od bolje ekipe od sebe? I ovo molin ako mi možeš objasnit taktički a ne tehnički. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17610 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 04/07/2016 : 13:50:18
|
Nije bilo struje od subote, van svake pameti, tako da nisam gledao ove utakmice, ali iskreno sam očekivao da će Italija proći. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/07/2016 : 14:12:41
|
quote: Originally posted by delboj
Porutgal je antipropaganda fudbala. Stvarno smiješno.
Oprosti, nisan par dana čita forum, pa izvlačin upise stare nekoliko dana. Kako je to Portugal antipropaganda fudbala? Odnosno, ako je Portugal antipropaganda fudbala onda to nije vezano samo za ovo EP. Neznan kako su igrali u Eusebijevo vrime, ali zadnjih 20 godina oni igraju isto šta i ovo prvenstvo. Kad neko reče Portugal, ja ne vidin atrakciju i lepršav nogomet nego upravo ovo šta gledamo na ovon EP. Ali doslovno. Portugal su uvik 1-2-3 ekstra igrača, a ostatak taktički odgovorne sikire.Prije je to bilo Figo+Deco+Sikire, sad je to Ronaldo+Nani+Sikire. Neznan zašto, ali vjerovatno zbog zajedničkog jezika šta rezultira većin brojen brazilskih igrača Portugal slovi kao atraktivna ekipa, a meni su utakmce Portugala u ovih zadnjih 20 godina uglavnon muka isusova za gledat. Igraju ka Italija, samo lošije. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/07/2016 : 14:54:15
|
Švedski sudac Jonas Eriksson dijelit će pravdu na prvoj polufinalnoj utakmici Europskog nogometnog prvenstva u kojoj će se u srijedu, 6. srpnja, u Lyonu (21 sat) sastati reprezentacije Walesa i Portugala. Erikssonu će to biti treća utakmica na EURO-u u Francuskoj te druga u kojoj će suditi reprezentaciji Walesa. Švedski arbitar je dijelio pravdu u dvoboju Hrvatska - Turska (1-0) na pariškom Parku prinčeva te u utakmici Wales - Rusija (3-0) u Toulouseu, kada su Velšani pobjedom osigurali prvo mjesto u skupini B. Bila je to prva pobjeda Walesa u dvobojima u kojima im je sudio 42-godišnji Šveđanin. Prethodno su poraženi na domaćem terenu od Bugarske (0-1) u kvalifikacijama za EURO 2012. godine te na gostovanju u Češkoj (1-2) u kvalifikacijama za EP 2008. Portugalcima je Eriksson ostao u dobrom sjećanju iz kvalifikacija za EURO u Francuskoj, jer im je dijelio pravdu na gostovanju u Albaniji, gdje je momčad pod vodstvom Fernanda Santosa slavila s 1-0. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/07/2016 : 14:59:19
|
Talijanski 44-godišnji sudac Nicola Rizzoli bit će glavni arbitar na drugom polufinalnom dvoboju Europskog nogometnog prvenstva, u kojem će se 7. srpnja (21 sat) u Marseilleu za mjesto u finalu boriti domaćin Francuska i aktualni svjetski prvak Njemačka. Rizzoliju će to biti četvrta utakmica na ovom EURO-u te druga u kojoj će suditi domaćoj reprezentaciji. Talijan već sudio i na Velodromeu u Marseilleu na ovom prvenstvu, u dvoboju Engleska - Rusija (1-1). Potom je dijelio pravdu u meču Portugal - Austrija (0-0) na Stade de Franceu. Rizzoli je u nokaut fazi bio delegiran za dvoboj osmine finala u Lyonu, u kojem je Francuska s 2-1 svladala Republiku Irsku. Francuzima je to bila prva pobjeda u trećoj utakmici koju im je sudio 44-godišnji Talijan. Na EURO-u 2012. u skupini su igrali 1-1 protiv Engleske, a u četvrtfinalu poraženi od Španjolske (0-2). Nijemcima je ostao u dobrom sjećanju iz kvalifikacija za ovogodišnji EURO, jer je dijelio pravdu u njihovoj domaćoj pobjedi nad Poljskom (3-1). |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17610 Posts
Posted - 04/07/2016 : 15:06:34
|
Oprosti, nisan par dana čita forum, pa izvlačin upise stare nekoliko dana. Kako je to Portugal antipropaganda fudbala? Odnosno, ako je Portugal antipropaganda fudbala onda to nije vezano samo za ovo EP. Neznan kako su igrali u Eusebijevo vrime, ali zadnjih 20 godina oni igraju isto šta i ovo prvenstvo. Kad neko reče Portugal, ja ne vidin atrakciju i lepršav nogomet nego upravo ovo šta gledamo na ovon EP. Ali doslovno. Portugal su uvik 1-2-3 ekstra igrača, a ostatak taktički odgovorne sikire.Prije je to bilo Figo+Deco+Sikire, sad je to Ronaldo+Nani+Sikire. Neznan zašto, ali vjerovatno zbog zajedničkog jezika šta rezultira većin brojen brazilskih igrača Portugal slovi kao atraktivna ekipa, a meni su utakmce Portugala u ovih zadnjih 20 godina uglavnon muka isusova za gledat. Igraju ka Italija, samo lošije.
Mislim na ovo prvenstvo. Pa kako nisu, nikog ne pobjeđuju, nemaju igru... A u polufinalu? |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/07/2016 : 15:06:51
|
Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Chris Coleman, pod čijim su vodstvom Velšani stigli do polufinala Europskog prvenstva u Francuskoj, odbacio je mogućnost da postane nasljednikom Roya Hodgsona na klupi engleske reprezentacije... "To je nešto na što nikada ne bih ni pomislio. Velšanin sam od glave do pete i jedina reprezentacija koju ću ikada voditi je Wales", izjavio je 46-godišnji nogometni stručnjak koji je Wales preuzeo 2012. godine nakon tragičnog samoubojstva tadašnjeg izbornika Garyja Speeda. Coleman, koji će u srijedu u Lyonu pokušati odvesti Wales do finala EURO-a preko reprezentacije Portugala, u svibnju je produžio izbornički ugovor sve do završetka Svjetskog prvenstva 2018. godine, ali nije odbacio mogućnost da preuzme vođenje nekog europskog kluba koji bi se natjecao u Ligi prvaka. "Volio bih ponovno otići u inozemstvo, jer mislim da tamo imam veće izglede voditi klub koji bi se natjecao u Ligi prvaka. Objektivno, u Premier ligi su ta mjesta rezervirana za najbolje klubove, a ne vjerujem da bi mi ijedan od njih ponudio menadžersku poziciju", rekao je Coleman koji je prije reprezentacije Walesa vodio Fulham i Real Sociedad. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 04/07/2016 : 15:42:53
|
Oprosti, nisan par dana čita forum, pa izvlačin upise stare nekoliko dana. Kako je to Portugal antipropaganda fudbala? Odnosno, ako je Portugal antipropaganda fudbala onda to nije vezano samo za ovo EP. Neznan kako su igrali u Eusebijevo vrime, ali zadnjih 20 godina oni igraju isto šta i ovo prvenstvo. Kad neko reče Portugal, ja ne vidin atrakciju i lepršav nogomet nego upravo ovo šta gledamo na ovon EP. Ali doslovno. Portugal su uvik 1-2-3 ekstra igrača, a ostatak taktički odgovorne sikire.Prije je to bilo Figo+Deco+Sikire, sad je to Ronaldo+Nani+Sikire. Neznan zašto, ali vjerovatno zbog zajedničkog jezika šta rezultira većin brojen brazilskih igrača Portugal slovi kao atraktivna ekipa, a meni su utakmce Portugala u ovih zadnjih 20 godina uglavnon muka isusova za gledat. Igraju ka Italija, samo lošije.
Mislim na ovo prvenstvo. Pa kako nisu, nikog ne pobjeđuju, nemaju igru... A u polufinalu?
Imaju igru. Svoju. Zadnjih 20 godina istu. . U polufinalu su jer su imali sriće. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/07/2016 : 19:26:40
|
Del Bosque odstupio s mjesta španjolskog izbornika Španjolski nogometni savez (RFEF) objavio je u ponedjeljak kako Vicente Del Bosque više nije izbornik, ali će ostati raditi u savezu.... Del Bosque (65) je odstupio s dužnosti španjolskog izbornika nakon ispadanja u osmini finala EURA u Francuskoj i 0-2 poraza od Italije. "Predsjednik RFEF-a Angel Maria Villar i izbornik Vicente Del Bosque sastali su se danas, 4. srpnja i na tom je sastanku izbornik obavijestio predsjednika kako ne želi ostati na toj poziciji. Angel Maria Villar smatra Vicentea Del Bosquea 'španjolskom baštinom' i zato mu je ponudio priliku da nastavi suradnju sa Savezom. Njegova nova pozicija bit će poznata tijekom sljedećih tjedana", objavio je RFEF. Del Bosque je vodio španjolsku reprezentaciju posljednjih osam godina, te je 2010. osvojio naslov svjetskog prvaka, a 2012. i naslov europskog prvaka. No, na posljednja dva velika natjecanja, SP 2014. u Brazilu, te aktualnom EURU u Francuskoj reprezentacija je podbacila. U Brazilu je ispala već u skupini, a u Francuskoj u osmini finala. Zasada nije poznato tko će preuzeti dužnost španjolskog izbornika. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17610 Posts
Posted - 04/07/2016 : 19:30:48
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI Imaju igru. Svoju. Zadnjih 20 godina istu. . U polufinalu su jer su imali sriće.
Nije tačno. Sasvim drugačije je igrala ona generacija Figo, Rui Košta, Konseisao... Oni su imali Pauletu kao razbijača i otkako on ne igra to nije to. Nikad gori Portugal što se tiče igre, a rezultati su im tu negdje. |
 |
|
Topic  |
|