forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 UEFA Euro 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 36

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/07/2016 : 22:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Fuck! Ja se već ponadao finalu Island - Wales, kad Francuzi izvode masakr.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/07/2016 : 22:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Tko zna, možda se Francuzima odsjeku noge kao i Brazilcima na SP-u pa ne budu ništa napravili u polufinalu. Domaćinstvo je veliki pritisak, iako treba reći da se onakav rezultat više ne može ponoviti u slijedećih x godina.
Francuska je na prošlom SP-u izgledala dosta dobro i Švicarskoj (koja je jača od Islanda) dala 5 komada, ali to joj nije pomoglo u kasnijem susretu sa Njemačkom.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/07/2016 : 23:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Eto, čak je i večerašnji rezultat identičan onome sa SP-a protiv Švicarske, što bi trebalo značiti da se povijest ponavlja i Francuska opet gubi od Njemačke.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/07/2016 : 23:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
gledah jučer onu trakavicu a danas ovu sa gomilon golova nisan gleda.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 03/07/2016 : 23:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/07/2016 : 23:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Hoće li svi ovi izostanci biti nenadoknadivi za Njemačku.

http://hrsport.net/vijesti/495853/nogomet-euro-2016/nijemci-ostali-bez-gomeza-do-kraja-europskog-prvenstva/

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/07/2016 : 01:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Hoće li svi ovi izostanci biti nenadoknadivi za Njemačku.

http://hrsport.net/vijesti/495853/nogomet-euro-2016/nijemci-ostali-bez-gomeza-do-kraja-europskog-prvenstva/

Koliko su novinari izvještavali, mislim da je 99,9% sigurno da Khedira otpada, a nastup Schweinsteigera je pod upitnikom.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 04/07/2016 : 01:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Inače, izvrsno odigrana posljednja četvrtfinalna utakmica.

Nema se ni jednima ni drugima što prigovoriti, jednostavno je kvaliteta igrača presudila.

Uostalom, mislim da Francuzima još nitko do sada na turniru nije zabio dva gola na utakmici (nek me netko ispravi ako griješim) tako da - to je već nešto.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

MD72
Average Member

693 Posts

Member since 05/10/2014

Posted - 04/07/2016 : 07:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send MD72 a Private Message  Reply with Quote
Bit ce Nijemcima vrlo tesko u polufinalu.
Francuzi su odlicni u skoku,a izostanak Hummelsa je veliki hendikep.
Imat ce Boateng pune ruke posla,samo da to ne shvati bukvalno kao protiv Italije.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 04/07/2016 : 08:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Steta takvog masakra, mada Island nije imao nista za izgubiti, pokazali i dokazali su se vec. Nekak mi pari na Dojcland kao prvake ove godine ...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 04/07/2016 : 08:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
http://9gag.com/gag/aDGGzyx
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/07/2016 : 09:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

Inače, izvrsno odigrana posljednja četvrtfinalna utakmica.

Nema se ni jednima ni drugima što prigovoriti, jednostavno je kvaliteta igrača presudila.

Uostalom, mislim da Francuzima još nitko do sada na turniru nije zabio dva gola na utakmici (nek me netko ispravi ako griješim) tako da - to je već nešto.

Francuzima su ovo prvi primljeni golovi iz igre jer su prva 2 dobili iz penala.
Unatoč tome što je bilo vidljivo da su se sinoć malo opustili u 2. poluvremenu, njihova obrana mi ne djeluje nešto posebno. Da su Nijemci u punom sastavu vjerujem da bi ih probili barem jednom, ovako postoje šanse da Francuzi ostanu čiste mreže.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/07/2016 : 10:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

nisam moga virovat da talijani mogu izgubit na penale:)

Neznan jel se zajebavaš, ali talijani od ovih većih reprezentacija imaju najgori postotak prolaza na penale.
Ako već i postoje neki guzičari koje penali vole, to su njemci.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

fasnik
New Member

112 Posts

Member since 14/07/2010

Posted - 04/07/2016 : 12:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send fasnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Neznan jel se zajebavaš, ali talijani od ovih većih reprezentacija imaju najgori postotak prolaza na penale.

Ako baš pričamo o velikim reprezentacijama, a Englezi se smatraju velikom reprezentacijom, onda su tu oni daleko gori.
Na svjetskim prvenstvima imaju tri poraza bez ijednog prolaska, a na europskim prvenstvima imaju samo jedan prolazak u četiri pokušaja.
Znači Engleska ima omjer 1-6, dok Talijani imaju 3-6.
Argentina je također odlična na svjetskim prvenstvima, ali u zadnje vrijeme katastrofalna na svojem kontinentalnom prvenstvu.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/07/2016 : 13:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fasnik

quote:

quote:

Ako baš pričamo o velikim reprezentacijama, a Englezi se smatraju velikom reprezentacijom, onda su tu oni daleko gori.
Na svjetskim prvenstvima imaju tri poraza bez ijednog prolaska, a na europskim prvenstvima imaju samo jedan prolazak u četiri pokušaja.
Znači Engleska ima omjer 1-6, dok Talijani imaju 3-6.
Argentina je također odlična na svjetskim prvenstvima, ali u zadnje vrijeme katastrofalna na svojem kontinentalnom prvenstvu.

Samo san čeka da neko spomene engleze
Englezi ne spadaju u krug velikih reprezentacija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/07/2016 : 13:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

Ovo je očito isplanirano. Jadna i smiješna momčad Francuske uveliko nadjačava momčad Islanda, pa koga trebate platiti ne bi li se nabrijali za Nijemce??

Jadna i smiješna reprezentacija Francuske?
Možeš li mi taktički(tehnički znan i sam)objasnit kako je ova ekipa Francuske smiješna i jadna momčad?
Imaju odlične igrače i imaju odličnog trenera.
Šta je isplanirano?
Da Island dobije lošije od sebe(Da, englezi su lošiji jer imaju razvikane, preplaćene, bezvezne igrače i trenera koji je našen treneru otea titulu idiota prvenstva), a izgubi od bolje ekipe od sebe?
I ovo molin ako mi možeš objasnit taktički a ne tehnički.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17610 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/07/2016 : 13:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nije bilo struje od subote, van svake pameti, tako da nisam gledao ove utakmice, ali iskreno sam očekivao da će Italija proći.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/07/2016 : 14:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

Porutgal je antipropaganda fudbala. Stvarno smiješno.

Oprosti, nisan par dana čita forum, pa izvlačin upise stare nekoliko dana.
Kako je to Portugal antipropaganda fudbala?
Odnosno, ako je Portugal antipropaganda fudbala onda to nije vezano samo za ovo EP. Neznan kako su igrali u Eusebijevo vrime, ali zadnjih 20 godina oni igraju isto šta i ovo prvenstvo.
Kad neko reče Portugal, ja ne vidin atrakciju i lepršav nogomet nego upravo ovo šta gledamo na ovon EP. Ali doslovno. Portugal su uvik 1-2-3 ekstra igrača, a ostatak taktički odgovorne sikire.Prije je to bilo Figo+Deco+Sikire, sad je to Ronaldo+Nani+Sikire.
Neznan zašto, ali vjerovatno zbog zajedničkog jezika šta rezultira većin brojen brazilskih igrača Portugal slovi kao atraktivna ekipa, a meni su utakmce Portugala u ovih zadnjih 20 godina uglavnon muka isusova za gledat.
Igraju ka Italija, samo lošije.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/07/2016 : 14:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Švedski sudac Jonas Eriksson dijelit će pravdu na prvoj polufinalnoj utakmici Europskog nogometnog prvenstva u kojoj će se u srijedu, 6. srpnja, u Lyonu (21 sat) sastati reprezentacije Walesa i Portugala.
Erikssonu će to biti treća utakmica na EURO-u u Francuskoj te druga u kojoj će suditi reprezentaciji Walesa. Švedski arbitar je dijelio pravdu u dvoboju Hrvatska - Turska (1-0) na pariškom Parku prinčeva te u utakmici Wales - Rusija (3-0) u Toulouseu, kada su Velšani pobjedom osigurali prvo mjesto u skupini B.
Bila je to prva pobjeda Walesa u dvobojima u kojima im je sudio 42-godišnji Šveđanin. Prethodno su poraženi na domaćem terenu od Bugarske (0-1) u kvalifikacijama za EURO 2012. godine te na gostovanju u Češkoj (1-2) u kvalifikacijama za EP 2008.
Portugalcima je Eriksson ostao u dobrom sjećanju iz kvalifikacija za EURO u Francuskoj, jer im je dijelio pravdu na gostovanju u Albaniji, gdje je momčad pod vodstvom Fernanda Santosa slavila s 1-0.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/07/2016 : 14:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Talijanski 44-godišnji sudac Nicola Rizzoli bit će glavni arbitar na drugom polufinalnom dvoboju Europskog nogometnog prvenstva, u kojem će se 7. srpnja (21 sat) u Marseilleu za mjesto u finalu boriti domaćin Francuska i aktualni svjetski prvak Njemačka.
Rizzoliju će to biti četvrta utakmica na ovom EURO-u te druga u kojoj će suditi domaćoj reprezentaciji. Talijan već sudio i na Velodromeu u Marseilleu na ovom prvenstvu, u dvoboju Engleska - Rusija (1-1). Potom je dijelio pravdu u meču Portugal - Austrija (0-0) na Stade de Franceu.
Rizzoli je u nokaut fazi bio delegiran za dvoboj osmine finala u Lyonu, u kojem je Francuska s 2-1 svladala Republiku Irsku.
Francuzima je to bila prva pobjeda u trećoj utakmici koju im je sudio 44-godišnji Talijan. Na EURO-u 2012. u skupini su igrali 1-1 protiv Engleske, a u četvrtfinalu poraženi od Španjolske (0-2). Nijemcima je ostao u dobrom sjećanju iz kvalifikacija za ovogodišnji EURO, jer je dijelio pravdu u njihovoj domaćoj pobjedi nad Poljskom (3-1).

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17610 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/07/2016 : 15:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Odnosno, ako je Portugal antipropaganda fudbala onda to nije vezano samo za ovo EP. Neznan kako su igrali u Eusebijevo vrime, ali zadnjih 20 godina oni igraju isto šta i ovo prvenstvo.
Kad neko reče Portugal, ja ne vidin atrakciju i lepršav nogomet nego upravo ovo šta gledamo na ovon EP. Ali doslovno. Portugal su uvik 1-2-3 ekstra igrača, a ostatak taktički odgovorne sikire.Prije je to bilo Figo+Deco+Sikire, sad je to Ronaldo+Nani+Sikire.
Neznan zašto, ali vjerovatno zbog zajedničkog jezika šta rezultira većin brojen brazilskih igrača Portugal slovi kao atraktivna ekipa, a meni su utakmce Portugala u ovih zadnjih 20 godina uglavnon muka isusova za gledat.

Mislim na ovo prvenstvo. Pa kako nisu, nikog ne pobjeđuju, nemaju igru... A u polufinalu?
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/07/2016 : 15:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Chris Coleman, pod čijim su vodstvom Velšani stigli do polufinala Europskog prvenstva u Francuskoj, odbacio je mogućnost da postane nasljednikom Roya Hodgsona na klupi engleske reprezentacije...
"To je nešto na što nikada ne bih ni pomislio. Velšanin sam od glave do pete i jedina reprezentacija koju ću ikada voditi je Wales", izjavio je 46-godišnji nogometni stručnjak koji je Wales preuzeo 2012. godine nakon tragičnog samoubojstva tadašnjeg izbornika Garyja Speeda.
Coleman, koji će u srijedu u Lyonu pokušati odvesti Wales do finala EURO-a preko reprezentacije Portugala, u svibnju je produžio izbornički ugovor sve do završetka Svjetskog prvenstva 2018. godine, ali nije odbacio mogućnost da preuzme vođenje nekog europskog kluba koji bi se natjecao u Ligi prvaka.
"Volio bih ponovno otići u inozemstvo, jer mislim da tamo imam veće izglede voditi klub koji bi se natjecao u Ligi prvaka. Objektivno, u Premier ligi su ta mjesta rezervirana za najbolje klubove, a ne vjerujem da bi mi ijedan od njih ponudio menadžersku poziciju", rekao je Coleman koji je prije reprezentacije Walesa vodio Fulham i Real Sociedad.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/07/2016 : 15:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Mislim na ovo prvenstvo. Pa kako nisu, nikog ne pobjeđuju, nemaju igru... A u polufinalu?

Imaju igru.
Svoju.
Zadnjih 20 godina istu. .
U polufinalu su jer su imali sriće.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 04/07/2016 : 19:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Del Bosque odstupio s mjesta španjolskog izbornika
Španjolski nogometni savez (RFEF) objavio je u ponedjeljak kako Vicente Del Bosque više nije izbornik, ali će ostati raditi u savezu....
Del Bosque (65) je odstupio s dužnosti španjolskog izbornika nakon ispadanja u osmini finala EURA u Francuskoj i 0-2 poraza od Italije.
"Predsjednik RFEF-a Angel Maria Villar i izbornik Vicente Del Bosque sastali su se danas, 4. srpnja i na tom je sastanku izbornik obavijestio predsjednika kako ne želi ostati na toj poziciji. Angel Maria Villar smatra Vicentea Del Bosquea 'španjolskom baštinom' i zato mu je ponudio priliku da nastavi suradnju sa Savezom. Njegova nova pozicija bit će poznata tijekom sljedećih tjedana", objavio je RFEF.
Del Bosque je vodio španjolsku reprezentaciju posljednjih osam godina, te je 2010. osvojio naslov svjetskog prvaka, a 2012. i naslov europskog prvaka. No, na posljednja dva velika natjecanja, SP 2014. u Brazilu, te aktualnom EURU u Francuskoj reprezentacija je podbacila. U Brazilu je ispala već u skupini, a u Francuskoj u osmini finala.
Zasada nije poznato tko će preuzeti dužnost španjolskog izbornika.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17610 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/07/2016 : 19:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Imaju igru.
Svoju.
Zadnjih 20 godina istu. .
U polufinalu su jer su imali sriće.

Nije tačno. Sasvim drugačije je igrala ona generacija Figo, Rui Košta, Konseisao... Oni su imali Pauletu kao razbijača i otkako on ne igra to nije to. Nikad gori Portugal što se tiče igre, a rezultati su im tu negdje.
Go to Top of Page
Page: of 36 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000