velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 06/06/2016 : 23:05:39
|
quote: Originally posted by Cromwell
quote: Originally posted by DODSFERD
Čudi me kako nitko nije spomenuo da ovaj broj na unutrašnjoj strani prednje korice sadrži predgovor U sjećanje na Galliena Ferrija od Damira Zovka. Stavljena je i ona ilustracija koju je Nuccio nacrtao kao posvetu.
Da stvarno čudno. Strip je izašao dan prije tvog posta i u manje od 24 sata nitko nije to komentirao. Čestitam! Ovo je najbolji i najsuptilniji dokaz da si kupio strip prije svih. Stvarno čudno, i nenadano! Zašto nije bilo 5 postova najave kad i kako planiraš u striparnicu i onda još 5 komada izvješća isti dan!? Svršetak priče je kao neki intermezzo u završnu priču sa curama a početak nove priče odličan! Ovo je već drugi put da me Bure iznenađuje u kratkom vremenskom roku. Pa je li to moguće! Laurenti odličan! Ne znam zašto imam osjećaj da je postao omraženiji nego što to zavrijeđuje odkad je počeo crtati naslovnice za VČ. On je majstor! Debeli linijaš!
Laurenti stvarno dobar, mene to ne iznenađuje, još pamtim njegov briljantan početak i kasnije potonuće. On kad hoće, može. Svakako trenutno jedan od boljih crtača serijala. Samo neka ovako nastavi, neke se da vremena da crta kako zna. |
|
|