izgleda kao da Zagor želi izazvati sudar! totalni krivi kut ulaska.. ko ti dade dozvolu?
izmisli li ljudi persbektivu ako se nevaljam i onda bonelijevci se kenjaju potome al eto može se iovo relativizrati i opravdati konjće seu postljednjem trenutku iz maknuti i promjeniti smijer
Treba preživjeti ovog Gramaccionija, bez obzira na samu priču. Ali, kada već imam sve maxije red je uzeti i ovoga, barem da imam materijala za kritike.
Jel to Dorothy? Gdje je Toto? Idu u Oz? Tko će biti Chico (tražit će dodatnih par želuca)? Samo slijedimo stazu od žutih ciglica (možemo s maxijima popločati)...
izgleda kao da Zagor želi izazvati sudar! totalni krivi kut ulaska.. ko ti dade dozvolu?
izmisli li ljudi persbektivu ako se nevaljam i onda bonelijevci se kenjaju potome al eto može se iovo relativizrati i opravdati konjće seu postljednjem trenutku iz maknuti i promjeniti smijer
Da se postavim na glavu ovo ne mogu razumjeti. WTF
OK, jasno mi je da si nepismen ili ograničeno pismen, ali svejedno...
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Treba preživjeti ovog Gramaccionija, bez obzira na samu priču. Ali, kada već imam sve maxije red je uzeti i ovoga, barem da imam materijala za kritike.
Isto mišljenje jer svaki dan, u svakom pogledu sve više TONEMO
Pa Maxija stvarno ima dobrih i solidnih. Puno bolja edicija od almanaha i specijala u svakom slučaju.
Apsolutno tocno, ali isto tako treba reci da su to bila neka druga vremena, govorimo o razdoblju od 15 godina.
Danasnji Zagor se po mom misljenju najbolje drzao od svih Bonellija i bio najkvalitetniji serijal zadnjih 5 godina, ali od broja 600 sluti na raspad sistema na redovnoj seriji, dok su popratne edicije vec duze u rasulu.
Procitao original, kome ne smeta Gramacioni, odlican strip... Ne vjerujte dezurnim kriticarima koji su prerasli zagora i svrsavaju na fibrice i orkice... Markosu ionako nemaju muda rec da je objavio sranje...lakse je opalit po najboljem.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!