Author |
Topic |
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 30/12/2002 : 04:23:41
|
quote: Originally posted by BOGI
sani,a ima li na 5tvojoj tastturi naka pitanja?znas,ono ovako ????????????????
My name is Bogi.Just Bogi
Nema sto pitas?
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce |
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 30/12/2002 : 04:26:22
|
quote: Originally posted by seinfeld
Sani la meme chose a toi .Allez va te faire foutre fils de pute !!
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
hahahahahahahaaa ok Seinfeld, vidim da ti je seka dobra ( francuski) Mislio sam da sam jedini koji zna napisat sta god na francuskom ali sam se zajebo.Pravo ste me ljepo iznenadili
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 30/12/2002 : 10:50:37
|
hehehe, pa ti si promjenio kontinent, ne mi... Kruger, mozda poslijepodne posaljem ti email sa odgovorima, ali ima dosta, pa cu vidjeti...
I still remember the face of My father... |
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 30/12/2002 : 12:44:24
|
quote: Originally posted by marlowe
oui, m. sani, mais quand tu ecrit 'excusez moi'est-ce que tu pensais 'squeeze me'???
ufuffuufff vidi vidi i ti znas francuski.Nema sta, popularan je to jezik
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 30/12/2002 : 22:07:02
|
Francuzi su fenomen jer ne zele da prihvate engleski jezik kao jezik buducnosti (oni jedini). Zato su JOSH popularni...
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 31/12/2002 : 00:27:22
|
Krugeru, poslo san ti mail... Dado, komunisto, ne das ljudima da pisu sta hoce... ))
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 31/12/2002 : 00:36:38
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
Francuzi su fenomen jer ne zele da prihvate engleski jezik kao jezik buducnosti (oni jedini). Zato su JOSH popularni...
I still remember the face of My father...
Mislim da su i njemci kao francuzi.U Europi jak je njemacki jezik.O tome bi Memphisto sigurno znao vise.
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Posted - 31/12/2002 : 00:40:48
|
Ja, natürlich (ovo ti je na njemackom da, naravno), ali njnemcima ne smeta anglizacija njihovog jezika (rijeci kao OK, Super, great itd sve vise zazivljavaju u svakodnevnom jeziku), dok to francuzi ne dozvoljavaju (pretpostavljam da Kanadjani o tome ne vode rachuna, ali svicarci bi mogli...).
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 31/12/2002 : 00:59:36
|
Hmm upravu si.Istina je da Kanadjani nevode o tome racuna.Tesko je nepricat koju rjec engleskog u Sjevernoj Americi.Mi koji pricamo francuski smo okruzeni englezima.Jednostavno bez engleskog neide ovdje.Novi imigranti koji dolaze u francuski dio Kanade zele da nauce engleski umjesto francuskog.Polako francuski nestaje u Kanadi.Steta.Spanjolski je sve vise i vise popularan u Sjevernoj A. jer Kanadjani idu na odmor jako cesto u Juznu Ameriku.Tako se oni trude da znaju pricat spanjolski.Sve visi i vise ima ljudi koji dolaze iz Juzne A. u Kanadu radi siromastva.U Miamiu engleski jezik nije vise vazan.Spanjolski je vazan.U tom gradu ima puno Latinos.
Ovdje u Kanadi u nekim gradovima ima tako puno nasih da neke ulice su nase.Bas sam se iznenadio.U jednom gradu koji se zove Misisaga ima oko 80 000 nasi.Pa normalno je da neki kvartovi i ulice nose nasa imena.
Edited by - Sani on 31/12/2002 01:01:15 |
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/01/2003 : 17:58:32
|
Ja sam se maloprije vratio iz Pariza i mogu vam reci da su Francuzi najbolji narod sto sam ih do sada upoznao. Tako smireni, tihi i simpaticni. Ajme! :))
|
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 04/01/2003 : 13:56:42
|
quote: Originally posted by Maximuss
Necu komentirat... A naucio sam samo (ali ne znam kako se pise): vule vu kuse avec mua! :)
to se pise ovako : voulez vous coucher avec moi.Dobro si naucio.Jesi li reko tu recenicu kojoj ljepoj francuskinji ?
Za one koji neznaju francuski evo prijevod recenice: Dali hocete spavat sa mnom
|
|
Maximuss
Advanced Member
Croatia
9013 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/01/2003 : 16:15:18
|
quote: Originally posted by Markos
Nije mi jasno zasto sam ovo uopce citao do kraja . Necu ja nikoga izbacivati sa Foruma, osim ako to bas jaaaaaaaaaaaaaako ne zasluzi, kao Haugh. Zeljko je takav kakav je, nekom dobar, nekom ne, moje misljenje je tu nevazno, ali mislim da nije zasluzio izbacivanje... Globinjo stari, take it easy... Otici cemo mi sutra na pivo i razgovarat o vedrijim temema (ako te cura pusti)
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Hvala Markose
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Posted - 04/01/2003 : 16:20:18
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by hamza
fakat je da zeljko nije prihvacen od samoga pocetka kakoje doso na ovaj sajt. nevalja ti globinjo to sto kazes daje rat poceo zbog ljudi kakav je zeljko.zeljkoje jedan od rijetkih katolika koi javno kaze daje gradjanin bosne i hercegovine a kakose moze vidjeti po vasim reakcijama cak ste mu i prigovarali kako moze reci da nije hrvat. to sto ti zauzimas se za dadu nevaljati takodje.dadoje moderator i treboje da odma pobrise to stosi ti naveo za zeljka.zasto.zato jer je dado na kulturan nacin vec rijesio to sa zeljkom i nije potrebno dase jos vise uvlaci ljudi u takvu raspravu koja samo moze izazvati vise nesloge.ja dadu cijenim i znam daje dobar i posten takodje i kruger je dobar i posten a mislim po mome da nijedan nisu za moderatora. moderator je trebo biti neko totalno neprisytrasan koi nece dozvoliti nikakva sranja po forumu nikome nema veze odakleje. nazalost to nije slucaj kod dade.
ma ne zauzimam se ja za dadu...ima on godina i pameti,pa neka se sam brani...i boli me neka stvar je li željko,hrvat,srbin,eskim,španjolac ili turčin,katolik,pravoslavac...ovdje nije bila riječ o religijama i kulturama ili naciji...činjenica je da je idiot...i sramota me takvih kao što je on da su katolici,jer katolici su sušta suprotnost od njega...on svojim debilnim ispadima pokazuje kakav se katolik ne treba biti...i nemojte odmah sve bacati na politiku...koji je god topic otvorio,zasrao je...kompletni idiot...kraj
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
i ja tebi da dolazim u Makarsku i da te čekam u Sarajevu no vej majstore
ja sam dobar prema onima koji su dobri prema meni Tomek me je u prvom pisanju uvrjedio kao i ti stoga
kraj komunikacije sa vama (Pored Dade i Tomeka tu je i Globonjo)
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Posted - 04/01/2003 : 16:34:16
|
quote: Originally posted by Kruger
Emire ko zna da li je to Muhamed rekao Islam je ionako mix vjera kako svaka a velik utjecaj su na nju imale divlje arapske religije pa su vjerovatno to onu ubacili no netreba zaboraviti kako su se Islam sirio svi muslimani zaboravljaju da su nastali putem ratova i zla a stalno krscanima nesto prebacuju ( iako nije krscanski da se osvecuju , ipak s eto ponekad desi ) vjerovatno je tu prolbem i danas su uglavnom problem tamo u Aziji u divljem predjelima i sebi samimam i drugima ovi musilmani koji su malo na zapdau su se malo prilagodili civilizaciji svaka religija treba napraviti malo iventuru glupo je to sto muslimani vole rati i cesto ga potenciraju i krivo prezentiraju ono sto je receno pregruba i predivlja religij pa nije ni cudno sto niko nevoli Islam sad mozda i ne toliko ali u stara vremena nitko od susjeda ih nije volio
Sto se tice Zeljka niti ja nevjerujem da je on los vjerovatno ima nekakvih kompleksa ili namjerno izaziva ali svje je u normalu a Sani je ok to sto on i Sejo imaju nekih problema izmedju sebe to je njihova stvar
ivkovići obiteljski već generacijama izazivaju sukobe i uvjek kontriraju onda iz daljine promatraju psihološke fenomene tipa globonjo tomek dado ...
kako neću biti iskompleksiran (pisao sam prije o tome pa neću da se ponavljam)
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Posted - 04/01/2003 : 20:20:13
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Zeki smiri se bolan, sve je OK!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
kako da se smirim
gdje god krenem problemi
|
|
mephisto_III
Senior Member
Germany
2168 Posts
Member since 24/07/2002 |
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 04/01/2003 : 20:32:49
|
quote: Originally posted by Maximuss
Nisam jer sam bio sa curom, ali na njoj je fino djelovala!
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 04/01/2003 : 22:26:22
|
Emire dobio sam mail budem ti odgovorio ali nedami se jos pisati tek se ovih dana malo vracam u internetske vode mozda sutra ili u ponedjeljak |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/01/2003 : 15:51:00
|
i ja tebi da dolazim u Makarsku i da te čekam u Sarajevu no vej majstore
ja sam dobar prema onima koji su dobri prema meni Tomek me je u prvom pisanju uvrjedio kao i ti stoga
kraj komunikacije sa vama (Pored Dade i Tomeka tu je i Globonjo)
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! [/quote]
slušaj psihopatni manijače...u makarsku nećeš doći jer si papčina...nisi bio ni u sarajevu,pa ćeš sad kao doći u makarsku...žao mi te jer si bolestan,a lijeka ti nema...jadna okolina s tobom...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
|
Topic |
|