Author |
Topic  |
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 31/05/2017 : 21:40:45
|
Da, Amos je napisao notornu glupost, ali nije oftopičario niti jedan centimetar. Znači ili ključ, ili rasprava. Nema smisla niti jedno. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13072 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 31/05/2017 : 22:01:34
|
quote: Originally posted by tinton
Da, Amos je napisao notornu glupost, ali nije oftopičario niti jedan centimetar. Znači ili ključ, ili rasprava. Nema smisla niti jedno.
Jedno bi moralo imati smisla.  Ili ključ ili rasprava. |
Have mercy |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 31/05/2017 : 22:05:33
|
Nespretno je ispalo, ali mislim da su me svi razumjeli. |
|
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Posted - 31/05/2017 : 22:43:00
|
Pa eo da nastavimo s raspravom, ja želim najgore moguće, to mi se ostvarilo, i nastavlja se, prije je bilo u kurcu (sjetimo se fraze "Bilježim se s štovanjem" iz "Jel' me netko tražio?), e sad to treba stisnit do ibera i puće prije ili kasnije.
I živili Trump i Rumke, ne tim redom.
:D
To je ono iz trobroja Alan Forda, oni kratki stripovi između epizoda, da sad ne tražim i skeniram, kad onog lika što drži novi plakat pitaju: "A što je s onim tvojim smak svijeta uskoro?", a on držeći natpis "Tražimo ostavke", odgovora da želi najbolje da nas odvedu tamo, tako i ovo, bring it on :D |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
Edited by - andjusticeforall on 31/05/2017 22:43:24 |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 31/05/2017 : 23:46:54
|
Tema je osjetljiva i na granici dopustivosti, to je još kod otvaranja bilo jasno. Ključati (zasad) neću jer je tema tu već dugo i pitanje je je li sad to ima smisla. Uglavnom, svi koji pišete ovdje - ako niste sigurni da li je post dopušten ili ne - rađe ne pišite. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 01/06/2017 : 10:04:30
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Pa eo da nastavimo s raspravom, ja želim najgore moguće, to mi se ostvarilo, i nastavlja se, prije je bilo u kurcu (sjetimo se fraze "Bilježim se s štovanjem" iz "Jel' me netko tražio?), e sad to treba stisnit do ibera i puće prije ili kasnije.
To je ono iz trobroja Alan Forda, oni kratki stripovi između epizoda, da sad ne tražim i skeniram, kad onog lika što drži novi plakat pitaju: "A što je s onim tvojim smak svijeta uskoro?", a on držeći natpis "Tražimo ostavke", odgovora da želi najbolje da nas odvedu tamo, tako i ovo, bring it on :D
Sviđa mi se kako razmišljaš. Ja isto mislin da nema šanse da nan bude bolje dok god prvo ne ode sve u tri pizde materine. Totalni reset. Možda nan triba period gladi da sa idiotarija fokus pribacimo na bitne stvari. Doduše ni glad možda nije rješenje, jer i kad smo bili gladni nismo posadili hranu nego smo bižali vani.
Serem se u usta svima. Brozu, Karamarku, Bernardiću, Milanoviću, Jandrokoviću, Plenkoviću, Tuđmanu, Željki Markić, Frljiću, Anki Taritaš, Kerumu, Gojku Šušku, Ljubi Ćesiću, Vesni Pusić, Kolindi, i naravno Zoranu i Zdravku Mamiću. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 01/06/2017 10:12:46 |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 01/06/2017 : 10:44:53
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by andjusticeforall
To je ono iz trobroja Alan Forda, oni kratki stripovi između epizoda, da sad ne tražim i skeniram, kad onog lika što drži novi plakat pitaju: "A što je s onim tvojim smak svijeta uskoro?", a on držeći natpis "Tražimo ostavke", odgovora da želi najbolje da nas odvedu tamo, tako i ovo, bring it on :D
Sviđa mi se kako razmišljaš. Ja isto mislin da nema šanse da nan bude bolje dok god prvo ne ode sve u tri pizde materine. Totalni reset. Možda nan triba period gladi da sa idiotarija fokus pribacimo na bitne stvari. Doduše ni glad možda nije rješenje, jer i kad smo bili gladni nismo posadili hranu nego smo bižali vani.
Serem se u usta svima. Brozu, Karamarku, Bernardiću, Milanoviću, Jandrokoviću, Plenkoviću, Tuđmanu, Željki Markić, Frljiću, Anki Taritaš, Kerumu, Gojku Šušku, Ljubi Ćesiću, Vesni Pusić, Kolindi, i naravno Zoranu i Zdravku Mamiću.
Ti si mučki provokator, agent prevarator  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 01/06/2017 : 21:37:16
|
Dosta forumaša na prosvjedu, zadovoljan sam. Navodno opažen i transparent s natpisom:
Dolje Plenković! Dolje Barišić! Dolje Mladjo! Dolje manhunter! |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 01/06/2017 : 21:43:10
|
quote: Originally posted by tinton
Dosta forumaša na prosvjedu, zadovoljan sam. Navodno opažen i transparent s natpisom:
Dolje Plenković! Dolje Barišić! Dolje Mladjo! Dolje manhunter!
   |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 01/06/2017 : 22:44:29
|
Bio sam s ekipom pored i iznad stepenica na Zrinjevcu, a pored mene Nina Violić, Vlatko Silobrčić, Robert Perišić... Dolje vidim dosta oporbenih političara, neke bivše ministre, Borisa Jokića kojeg dosta njih tapše... Samo nigdje ne vidim ni tintona ni mladju. 
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 02/06/2017 : 09:45:00
|
Jučer na prosvjedu u Splitu najbolji transparent ikad: NEĆU DA MI DITE BUDE TORCIDA DUBLIN |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Posted - 02/06/2017 : 10:29:51
|
Odlična ilustracija Alema Ćurina uz opstruiranje kurikularne reforme:

|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 02/06/2017 : 10:57:05
|
Ma bitno da su oni napisali 'Opus dej, go avej'...

|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
Edited by - Amos on 02/06/2017 10:57:27 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 02/06/2017 : 11:51:10
|
unatoč prolomu oblaka (samo ja znam četvero ljudi koji nisu stigli zbog pljuska) i u odnosu na prošlu godinu kratkoj kampanji i pripremi, ipak je došlo jako puno ljudi ja sam mislio da će biti upola manje, pa sam s ovih 15 i više tisuća pozitivno iznenađen ja i kćerka smo taman izašli iz zgrade kad je počela kiša, a kako je padala, mislio sam da će prosvjed biti otkazan sačekali smo da stane, ali srećom brzo je prestalo, pa smo ipak stigli ali da nije bilo kiše, bilo bi još više ljudi |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7148 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 02/06/2017 : 12:13:51
|
Kukavci nemaju pojma za što prosvjeduju, jasno je samo što im je trn u oku, sve su sveli ne vjeronauk, inače izborni predmet, sve etiketiraju fašizmom bla bla bla... Ali kako nam izborni rezultati već ciklusima pokazuju ta sorta samo visi na društvenim mrežama i tamo grakće, prosipa otrov, gnjev, mržnju, sporo se ili uopće ne razmnožava, stari i lagano izumire pa sam relativno miran. |
loading...
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 02/06/2017 : 12:57:27
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
I par fotki iz Rijeke:

Pa što fali oranju jebagaja? Država nam i je u kurcu što niko ne želi orat.  |
Trljam ruke. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 02/06/2017 : 12:59:30
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Bio sam s ekipom pored i iznad stepenica na Zrinjevcu, a pored mene Nina Violić, Vlatko Silobrčić, Robert Perišić... Dolje vidim dosta oporbenih političara, neke bivše ministre, Borisa Jokića kojeg dosta njih tapše... Samo nigdje ne vidim ni tintona ni mladju. 
U obližnjem kafiću je primjećen i Jakov Sedlar. Htio doći na prosvjed, ali ga je omela kiša. |
|
 |
|
dupli
Senior Member

Croatia
1158 Posts
Member since 26/11/2009 |
Posted - 02/06/2017 : 13:24:48
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Kukavci nemaju pojma za što prosvjeduju, jasno je samo što im je trn u oku, sve su sveli ne vjeronauk, inače izborni predmet, sve etiketiraju fašizmom bla bla bla... Ali kako nam izborni rezultati već ciklusima pokazuju ta sorta samo visi na društvenim mrežama i tamo grakće, prosipa otrov, gnjev, mržnju, sporo se ili uopće ne razmnožava, stari i lagano izumire pa sam relativno miran.
Reče čovjek kojem u potpisu stoji
"Kad tvoj brod pocne pustati korijene u nepokretnosti luke, otisni na pucinu".
Krasnog li primjera paradoksa. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 02/06/2017 : 13:47:07
|
Vidin da nisi upoznat sa Dwayneovim likom i djelom jer da jesi ne bi ti bilo čudno. Inače, bez zajebancije, ja ne mislin da je Dwayne problem ove države. On se upravo sa ovin paradokson koji si primjetija savršeno uklapa u današnju Hrvatsku. Kod nas su desničarske stranke najžešće komunjare, socijaldemokrati su pobornici najbezobzirnijeg kapitalizma, Kerumi su najveći katolici, Horvatinčići su gospoda, a Mamići i Todorići su uspješni i sposobni. Dakle nije problem Dwayne, on živi u okruženju koje mu je prirodno. Problem smo mi kojima je ovo okruženje neprirodno. I nisan siguran jesmo li mi država paradoksa, ili se neko odlučija sa nama igrat Monthy Pythona i od Hrvatske napravija nekakav hibrid teatra apsurda i reality showa. |
Edited by - NESVRSTANI on 02/06/2017 14:00:03 |
 |
|
Topic  |
|