Author |
Topic |
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 11/07/2016 : 13:18:57
|
quote: Originally posted by Amos
Nema se potrebe čuditi činjenici da mi kršćani postajemo rijetke zvijeri i da se malo pomalo pretvaramo u Roberta Nevilla pa će vrlo skoro doći vrijeme kada ćemo svaki za sebe, poput njega, moći uzviknuti "Ja sam legenda!".
Niste to vi kršćani nego vas par ekstremista, mogao bih vas nazvati i katolibani. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 11/07/2016 : 13:20:31
|
verabe, da ti možda nisi neki liberalni kršćanin pa ti zato smeta što pišem?
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
simerijanac
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
57 Posts
Member since 28/09/2009 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 11/07/2016 : 13:52:57
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Nema se potrebe čuditi činjenici da mi kršćani postajemo rijetke zvijeri i da se malo pomalo pretvaramo u Roberta Nevilla pa će vrlo skoro doći vrijeme kada ćemo svaki za sebe, poput njega, moći uzviknuti "Ja sam legenda!".
Niste to vi kršćani nego vas par ekstremista, mogao bih vas nazvati i katolibani.
Opa, doktore. Što je? Ne surfaš u potrazi za golotinjom nego smišljaš "nazive"? |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/07/2016 : 13:59:12
|
Ajmo dosta uvreda i ad hominem prozivanja. Posljednje upozorenje.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 11/07/2016 : 14:17:59
|
quote: Originally posted by simerijanac
Sustina je da za nas iz Bosne fibrinih rodjendanskih popusta nece biti, svejedno da li smo vjerujuci ili drkajuci :)
[Oprostite što ometam moralne ratove] Od idućeg puta hoće. [/Oprostite što ometam moralne ratove] |
Trouble will find me |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6040 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26843 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38122 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 11/07/2016 : 15:00:50
|
Niste to vi kršćani nego vas par ekstremista, mogao bih vas nazvati i katolibani.
Opa, doktore. Što je? Ne surfaš u potrazi za golotinjom nego smišljaš "nazive"?
Vama ekstremistima nedostaje tolerancije za sve ono što je drukčije od vašeg pogleda na svijet. Za mene tema završena.
Pusa Amos! |
Edited by - Dr. Westax on 11/07/2016 15:03:14 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 11/07/2016 : 15:12:23
|
Opa, doktore. Što je? Ne surfaš u potrazi za golotinjom nego smišljaš "nazive"?
Vama ekstremistima nedostaje tolerancije za sve ono što je drukčije od vašeg pogleda na svijet. Za mene tema završena.
Pusa Amos!
Ah još jedna klasičan "ok, neću više samo da mu odgovorim" post. i onda prozvani napiše "ok i za mene je tema završena ali samo da mu odgovorim" I tak unedogled.
Dr Westax - 48 sati. Ostali - neću ponavljati. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
Posted - 11/07/2016 : 17:22:52
|
quote: Originally posted by Markos
Sustina je da za nas iz Bosne fibrinih rodjendanskih popusta nece biti, svejedno da li smo vjerujuci ili drkajuci :)
[Oprostite što ometam moralne ratove] Od idućeg puta hoće. [/Oprostite što ometam moralne ratove]
Moram reci da mi je ovo pravo drago. Naravno snadje se covjek i ovako, ali puno lakse ce biti kad bude popust u BiH da se ne mora ici preko nekoga iz Hr i td ...
Znaci i mi u BiH smo ljudi!!! :) |
http://www.mostrip.ba/
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47180 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/07/2016 : 18:46:16
|
quote: Originally posted by mamlaz
mladjo je protiv muske ljubavi :) pa vidis da westax salje puse :)
totalna netolerancija. i još gleda sopranose. pa to je romantika u rangu casablance. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47180 Posts
Posted - 11/07/2016 : 18:48:11
|
quote: Originally posted by VALTER
Sviđa mi se ovaj vjernički humor, "nadam se da neću stajati iza tebe u redu za ispovijed".
kladin se u pivu da če za ove kontroverzne stripove markos dobit po 666 zdravo marija po prodanom primjerku. prisišče mu lizanje pi.kice. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47180 Posts
Posted - 11/07/2016 : 19:00:29
|
vultureov trud je uzaludan jer kako sredini koja se diči svojim nemoralom objasniti da je to čime se diči nevaljano? Kako kanibalu objasniti humanistički pristup ljudskoj osobi? Na žalost, nemoral je postao mjerilo i opće mjesto prihvaćeno od goleme većine pa kako onda takvima objasniti da je neprihvatljiv? Zašto bi bilo nevaljano kada oni kažu da je valjano?
Evo, primjer toga i na ovoj stanici jest post Dr. Westaxa s lezbo opaticama. Ako moderacija smatra da je primjereno ostaviti takav sadržaj u ovakvoj raspravi, što imamo dalje komentirati..
Moral po kršćanskom shvaćanju je visoko pročišćen sustav i poganstvo nema kapacitet usvajanja takvog sustava, već samo za njegovo rušenje. Nema se potrebe čuditi činjenici da mi kršćani postajemo rijetke zvijeri i da se malo pomalo pretvaramo u Roberta Nevilla pa će vrlo skoro doći vrijeme kada ćemo svaki za sebe, poput njega, moći uzviknuti "Ja sam legenda!".
pa disi amose kučo stara! obožavan priče o nemoralu. očemo li počet od Roberta Calvija ili s nečim lakšim? |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1753 Posts
Member since 06/05/2009 |
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 11/07/2016 : 22:57:51
|
Ah, još jedna povjesna bitka dobra i zla na forumu. Pitao bi kako vam ne dosadi, ali najvjerojatnije ne bi razumio odgovor. Da se vratimo čestitarenju. Fibra je napravila zanimljiv iskorak za nas nestripofile. Manje više me ne zanimaju sakupljanja kojekakvih serijala, nego ako več nešto odlučim pročitati, bilo bi dobro da ima početak i kraj. Plus nije baš napeto ako izgleda najjeftinije na svjetu i raspadne se prije završenog čitanja. Pošto se sakupila koja godina, nije nužno da su dječje tematike, a sam odlučujem što me ne zanima. Dakle piši plus. Nešto se kupilo, nešto tek bude, a za narednih deset ko živ, a ko već nešto. Eto sad se ponovo možemo vratiti svjetovnim temama. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 11/07/2016 : 23:55:15
|
Ko bi rekao da je Fibra tako kontraverzan izdavač. kad se zapravo bolje pogleda, ima tu puno kontraverznih stripova, pa nije čudno da se nađu ljudi s dijametralno oprečnim stavovima. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12925 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 12/07/2016 : 22:33:03
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Manje više me ne zanimaju sakupljanja kojekakvih serijala, nego ako več nešto odlučim pročitati, bilo bi dobro da ima početak i kraj.
Mnogi su serijali (ili dijelovi serijala) zapravo zaokružene cjeline. Bilo narativno, bilo autorski. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
simerijanac
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
57 Posts
Member since 28/09/2009 |
Posted - 12/07/2016 : 22:54:14
|
Sve cestitke za ovaj jubilej najboljem izdavacu stripova na ovim prostorima.
Ne pisem cesto po forumima iako ovaj redovno pratim jos od 2009. ali moram reci da sam preko Fibre otkrio neke zaista nevjerovatne stripove, pogotovo mange koje su mi ranije bile potpuna nepoznanica. Nabaviti Fibru u Bosni je uvijek bila akrobatika, ali se snalazimo nekako. Imao sam priliku jesenas obici Fibrin stand na Interliberu, zapravo vozio sam iz Njemacke taj dan, i samo sam zbog toga stao u Zagrebu :) Nadrealno iskustvo je bilo vidjeti sva ta izdanja na gomili.
I konacno nekoliko potpuno subjektivnih (a siguran sam i neostvarivih)strip prijedloga :) - Druzina od vjesala - Magnus - 20th century boys - Naoki Urasawa - Le Cycle de Cyann - François Bourgeon - Cocco Bill - Benito Jacovitti
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 12/07/2016 : 23:07:18
|
I konacno nekoliko potpuno subjektivnih (a siguran sam i neostvarivih)strip prijedloga :) - Druzina od vjesala - Magnus - 20th century boys - Naoki Urasawa - Le Cycle de Cyann - François Bourgeon - Cocco Bill - Benito Jacovitti
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29385 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Topic |
|