Super je procitati clanak, pogotovo o ovako velikoj stvari kao sto je uspjeh fibre, kojeg je napisao netko tko je ocito upucen u cijelu tematiku. Najcesce u mainstream medijima dobijemo clanak koji potpisuje netko tko zapravo ne razumije ono o cemu pise pa dobijemo clanak s nizom pogresaka. Kupio sam jedan jutarnji list u zadnjih mjesec dva i slucajno bas ovaj. Bas mi je nekako bilo drago citati o necem sto pratim od samog pocetka. Valjda jedan od dva clanka koje sam procitao do kraja u tim novinama. Keep up the good work!
Čovjek je strip-kritičar, publicist, izdavač (2x2), začinjavac i što sve ne, tako da je tvrdnja o upućenosti i znanju nažalost bivšeg forumaša Vladimira najmanje što se o njemu može reći.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Sve najbolje Fibri za cener-godišnjicu i alal-vera Markosu na akciji Žao mi je što nisam u prilici da je zloupotrebim za nabavku naslova za koje sam itekako zainteresovan, ali skidam kapu i "hvala, evo k'o da jesam" Krenem po normalnim cenama dogodine, za sretan početak druge decenije ;)
Čestitke na prvih deset godina. Eh, kad sam bio na Interliberu 2012. ili 2013. nisam ni obišao Fibrin štand. Ove godine to će mi biti prva destinacija.
U Profila u Jokera bi tribalo bit ako se nesto nije promjenilo jer nisam tamo bia zadnja dva miseca.A uvik se mozes dogovorit sa Columbom ovde na forumu.On ti drzi stand u Marmontovoj ali rijetko na standu drzi Fibrine naslove pa mu se unaprid najavi sta te zanima.
U Profila u Jokera bi tribalo bit ako se nesto nije promjenilo jer nisam tamo bia zadnja dva miseca.A uvik se mozes dogovorit sa Columbom ovde na forumu.On ti drzi stand u Marmontovoj ali rijetko na standu drzi Fibrine naslove pa mu se unaprid najavi sta te zanima.
Gdje je to tačno? Ima li neka knjižara sa stranim izdanjima? I ja sam u ST od sutra...
ne isplati se kupovati u knjižarama cijene su uglavnom veće i od punih cijena na fibrinom sajtu
najbolje da netko iz splita naruči što vas zanima preko službene stranice, a samo pokupite u prolazu
Ako neko hoće da mi naruči Spaghetti brothers integral bio bih mu zahvalan. Ako poštom može da stigne do 26, 27, ili 28. super jer ću te dane biti u Splitu. Većeras putujem.
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Algoritam i Profil (i Mozaik knjiga) su sada jedno te isto i cijene su redovne Fibrine. Barem u Rijeci, a kako je rijec o knjizarskom lancu trebale bi takve biti svugdje. Jedino gdje sam vidio da su neki Fibrini naslovi skuplji nego redovno je knjizara Ribook u Rijeci i moram priznati da mi nije jasno zasto je tome tako.