Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 08/07/2016 : 20:12:10
|
quote: Originally posted by srdjandj
Sreća moja što sam na vreme kupio integrale, kako ove, tako i Alvara!
Alvara nemam duplo pa ne mogu porediti. Imam samo debeli. Da li i tu nešto fali? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/07/2016 : 20:58:32
|
Ništa osim smanjenih tabli. Predviđujem.
I meni ostaju svi prvi integrali. Svagdanja, Alvar, Spageti. :) Zapravo, Svagdanju bi mozda i zamjenio.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 08/07/2016 : 21:12:48
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Alvara nemam duplo pa ne mogu porediti. Imam samo debeli. Da li i tu nešto fali?
Ne fali, Alvar Mayor je kompletan. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/07/2016 : 11:14:41
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by Obi-wan
Alvara nemam duplo pa ne mogu porediti. Imam samo debeli. Da li i tu nešto fali?
Ne fali, Alvar Mayor je kompletan.
Hvala. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 09/07/2016 : 11:20:55
|
quote: Originally posted by Poli
Ništa osim smanjenih tabli. Predviđujem.
I meni ostaju svi prvi integrali. Svagdanja, Alvar, Spageti. :) Zapravo, Svagdanju bi mozda i zamjenio.
Ja sve mjenjam po sistemu veće za manje. Jednostavno nemam više kamo sa tom masom stripova.  Zato mi ovi debeli integrali dobro dođu. Ovaj novi zauzima 42% prostora od onih 6 starih.   Jedino mi ova poglavlja što fale malo kiše po paradi. No, šta da se radi... |
Edited by - Obi-wan on 09/07/2016 11:21:28 |
 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1334 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 14/07/2016 : 11:18:27
|
Odličan strip, baš mi super dođe pročitati stotinjak stranica dnevno na terasi uz bambus. Velečasni iz stripa me podsjeća na onoga koji me nije na firmu pustio. Baš ga mogu zamisliti da me - poput nekakvog bipolarnog egzorcista dobrih namjera - po tintari mlati s križem i pokušava iz mene istjerati prisustvo Nečastivog. Podudarnost je naprosto zaprepaščujuća.
|
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
Edited by - bonjovi4ever on 14/07/2016 11:20:09 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 14/07/2016 : 12:17:09
|
Ali koliko sam shvatio, ni u prrvim izdanjima nema kompletnog Sakomana? Ili ima? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29691 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/07/2016 : 12:43:36
|
Ma Saccomano se uopće ne računa kao Spaghetti bros, on je pisao (i to ne baš dobro) samo "pustolovine" velečasnog Franka, da mogu isporučiti tjednu epizodu talijanima za reviju kad Trillo ne bi stizao. Toga ima dosta, nisam provjeravao koliko točno, sjećam se samo da sam jedva izabrao devet solidnih poglavlja da popunim broj stranica u pojedinačnim albumima. |
Trouble will find me |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19474 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2873 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 16/07/2016 : 19:05:36
|
quote: Originally posted by teller
Kupljeno...i uzidano u zid kuce.
Prijatelju, meni vec odavno kiosk izdanja sluze za potporu polica . |
Taylor. |
 |
|
kifi
Junior Member

460 Posts
Member since 30/10/2005 |
Posted - 16/07/2016 : 21:50:34
|
Kada sam bio mlad i glup uvezao sam si Stripoteke od broja 800 - 900 u četiri knjige tvrdi uvez. Mislio sam si da su to najveći stripovi na svijetu jer ih je nemoguće čitati ikako drugačije osim za stolom. I nakon dužeg vremena normalnih stripova ispadnu Špageti. Sada imam 5 ogromnih stripova. ha,ha,ha. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 16/07/2016 : 22:00:09
|
quote: Originally posted by kifi
Kada sam bio mlad i glup uvezao sam si Stripoteke od broja 800 - 900 u četiri knjige tvrdi uvez. Mislio sam si da su to najveći stripovi na svijetu jer ih je nemoguće čitati ikako drugačije osim za stolom. I nakon dužeg vremena normalnih stripova ispadnu Špageti. Sada imam 5 ogromnih stripova. ha,ha,ha.
Meni ti debeli stripovi super izgledaju, no konstantno imam neku fobiju da će se raspasti pod težinom ako ih jako otvorim ili podignem samo za korice... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41108 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 24/12/2016 : 17:25:36
|
quote: Originally posted by Markos
Ma Saccomano se uopće ne računa kao Spaghetti bros, on je pisao (i to ne baš dobro) samo "pustolovine" velečasnog Franka, da mogu isporučiti tjednu epizodu talijanima za reviju kad Trillo ne bi stizao. Toga ima dosta, nisam provjeravao koliko točno, sjećam se samo da sam jedva izabrao devet solidnih poglavlja da popunim broj stranica u pojedinačnim albumima.
Sad sam zavrsio ovo cudoviste i hocu da ostavim par reci. Procitam topic i vidim da ovo nije sada kompletno.. Je l' ima nesto bitno vezano za kompletnu pricu?
Ovo cu ostaviti u svojoj biblioteci svakako.. Savrseno izdanje.. Nema baljezgarija od pogovora, predgovora itd. Korice, blok i to je to.. Moja ocena za ovo 9/10! |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7607 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10637 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 04/04/2020 : 22:11:15
|
quote: Originally posted by Shaner
Po prvi puta pročitao kompletne (Trillove) Spaghetti Brothers i nemam za dodati ništa što se već ne zna. Izuzetno zabavan i odlično nacrtan strip koji tek pri kraju malo popušta. Izdanje koje se, usprkos svojoj značajnoj težini, ne ispušta iz ruku.
Riječ da bi reko.
Odavno u kolekciji! |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7607 Posts
Posted - 04/04/2020 : 22:33:12
|
quote: Originally posted by Peyo
Po prvi puta pročitao kompletne (Trillove) Spaghetti Brothers i nemam za dodati ništa što se već ne zna. Izuzetno zabavan i odlično nacrtan strip koji tek pri kraju malo popušta. Izdanje koje se, usprkos svojoj značajnoj težini, ne ispušta iz ruku.
Riječ da bi reko.
Odavno u kolekciji!
Ja sam propustio kupiti pojedinačne knjige kad su izlazile (pročitao prve četiri iz knjižnice), ali sam zato kupio integral odmah po objavljivanju. Nažalost, tek sada je došao na red za čitanje. Uz ovu hiperprodukciju koju Marko prakticira zadnjih godina, teško je naći vremena. 
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10637 Posts
Posted - 04/04/2020 : 22:53:30
|
Ništa čudno, ja isto nisam još dosta Fibri pročitao i starih i novijih.
Nisi imao problema s glavnim junacima u Spaghettijima?
Nisu ti iritantni ? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 05/04/2020 : 00:44:05
|
Meni je to popuštanje nastupilo odma nakon druge knjige, s tin da kad kažen popuštanje mislin na popuštanje sa čiste petice na +4/-5. Sami kraj, odnosno zadnja knjiga mi na neki način dođe ka osvježenje. Sviđa mi se vremenski skok i zaključivanje priče na taj način. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 05/04/2020 : 00:45:47
|
Nisu ti iritantni ?
Meni samo Amerigo . |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7607 Posts
Posted - 05/04/2020 : 09:34:40
|
Nisu ti iritantni ?
 Centobucchiji, a i većina sporednih likova, su (uglavnom) moralno odvratni i osuđujem većinu njihovih postupaka, ali su me svejedno zabavili. I ne, nisu mi iritantni, bar ne kao oni planinari. 
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10637 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 26/04/2020 : 19:01:24
|
Kao što se kaže, nikad nije kasno, pa i ovo moje kaskanje od 10-15 godina za svima. Integral sam nabavio na aukciji prije par mjeseci i napokon je došao na red za čitanje (opet neka korist od korone). Dugo sam se mislio bi li uopće ovo nabavio, jer me niti naziv niti naslovnica nisu privlačili pretpostavljajući da je riječ o nekoj klasičnoj krimi drami o mafijaškoj obitelji. Ali hajde, ipak treba vjerovati ukusu ove naše forumaške sekte koji su svi bili jednoglasni da je ovo djelo pod "must have", pa su Spaghetti postali i dio moje kolekcije.
I apsolutno nisam pogriješio što sam poslušao preporuke s foruma. Nešto zabavnije nisam u životu pročitao. Izrazito zarazan strip od kojeg se ne možeš odlijepiti do samog kraja. Nevjerojatni Trillo i način na koji je prikazao obitelj Centobucchi, pet nevjerojatno zaraznih karaktera za koje ne znaš čija je priča bolja. Ne znaš bi li ih žalio, ili im se samo smijao ili se gnušao na njihove postupke. Možda samo u nekim trenucima se Trillo ponavlja, ali apsolutno neprimjetno s obzirom koliko je zarazan strip. Uz sve to odličan Mandrafinov crtež s izvrsnim prikazom likova sa svim mogućim njihovim ekspresijama lica koja su urnebesna.
E sad ću morati nabaviti Alvar Mayor u integralu, nisam mislio, ali nakon ovakvog Trillovog djela vjerujem da niti ovdje ne mogu pogriješiti.
9.5/10 |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21721 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 26/04/2020 : 19:04:51
|
neće ti Alvar Major biti dobar kao ovaj strip,pogotovu što je kod Alvara crtež jako bitan,a on neće zablistati u fullHD-u u integralnom (manjeg formaa)izdanju,ali ga svakako nabavi. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7523 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 26/04/2020 : 19:11:18
|
A zašto ne bi? Lako za crtež, to mi toliko nije bitno koliko radnja. Ako je Trillov potpis onda sigurno ima neku vrijednost. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21721 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 26/04/2020 : 19:13:17
|
ne kažem da ti se neće svideti,već da ti se neće dopasti koliko Špageti braća. Alvar je više sanjarski strip,ima svoju lepotu;jednostavno,cenim da će ti SB biti bolji. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
Topic  |
|