Author |
Topic  |
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 07/03/2019 : 14:19:45
|
ja vidim da si ti slijep...na ono što ti ja pišem
sve je relativno npr tebi je propast ako se ne organizira gej parada u nekom gradu...lupam... nebitno... navedi nešto što ti je bitno
a meni je propast ako skontam da unuci onih koji su rušili i zatvarali crkve sada daju donacija za izgradnju hunduističkog hrama :D
ili kad vidim da simpatizer alkaide u belgiji glasuje za istu stranku koja podržava homo parove što je nespojivo
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 07/03/2019 : 14:39:35
|
quote: Originally posted by zeljko
ja vidim da si ti slijep...na ono što ti ja pišem
sve je relativno npr tebi je propast ako se ne organizira gej parada u nekom gradu...lupam... nebitno... navedi nešto što ti je bitno
a meni je propast ako skontam da unuci onih koji su rušili i zatvarali crkve sada daju donacija za izgradnju hunduističkog hrama :D
ili kad vidim da simpatizer alkaide u belgiji glasuje za istu stranku koja podržava homo parove što je nespojivo
Proizvoljno učitavanje narativa, ti, za razliku od ostalog, ide do jaja.
Nego, nisi mi odgovorio za ono o laganju, to me jedino i zanima.
Jel to spika "naše laži" su super, "tuđe laži" ne valjaju? |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4803 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 07/03/2019 : 17:43:37
|
Pazi, 130 tisuća obrezanih žena u UK, a nitko bitan o tome ne priča na glas. To ne pričanje o problemima je problem cijele zajednice. Zamisli što bi se dogodilo političaru iz Birminghama koji bi na glas osudio FGM kao barbarski čin. Taj političar je svoju karijeru u Birmighamu završio. Poanta je da se u ime političke korektnosti i straha od političkog kraha i lošega PR-a ne potežu ozbiljne teme. I nije problem samo islamski fašizam i gubljenje europskog identiteta nego dosta tih SJW pizdarija. Ljudi dobivaju otkaz jer se usudili reći da "žene nemaju penis" i slično. Samo budala može reći da to nije problem. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/03/2019 : 18:02:08
|
quote: Originally posted by nagor
Pazi, 130 tisuća obrezanih žena u UK, a nitko bitan o tome ne priča na glas. To ne pričanje o problemima je problem cijele zajednice. Zamisli što bi se dogodilo političaru iz Birminghama koji bi na glas osudio FGM kao barbarski čin. Taj političar je svoju karijeru u Birmighamu završio. Poanta je da se u ime političke korektnosti i straha od političkog kraha i lošega PR-a ne potežu ozbiljne teme. I nije problem samo islamski fašizam i gubljenje europskog identiteta nego dosta tih SJW pizdarija. Ljudi dobivaju otkaz jer se usudili reći da "žene nemaju penis" i slično. Samo budala može reći da to nije problem.
kako se ne priča? Imaš zakone protiv fgm koji su prošli čak u zemljama 3.svita. Osim toga to nije čisto islamski običaj. Prakticiraju ga npr Egipćani svih religija. Ili Etiopljani. Dok ga značajne muslimanske skupine ne prakticiraju uopće. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 07/03/2019 : 18:05:20
|
Evo ti još; Niger 98 posto muslimana,fgm 2 posto. Liberija 86 posto kršćana ,fgm 50 posto. Mislin ,ono triba se držat činjenica. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/03/2019 : 18:38:11
|
Bah, moje misljenje da su te manjine drugacijih spolnih orijentacija trebali malo puuuuno manje suptilnije uci u drustvo bez potezanje rukava ministarstava obrazovanja i slicnih resora. Ulazak u skole je nepotreban jer pokraj osnovnih humanistickih predmeta, znanstvenih, zemljopis, povijest itd ubaciti alternativni spolni odgoj. Mi smo to imali u biologiji ovo je vise izmisljeni predmet, ukoliko nekoga zaposli tim bolje, ali da radi u edukacijskom centru, tecaju, ali forsirati u skolu je ipak osjetljivo podrucje. Pa, ako vec ide u skole neka bude izborni predmet, pa vidimo koliko ce ih se prijaviti. Jesu li u domaji RH probali ubaciti u skolstvo taj predmet, podsjetite me, ne sjecam se je li proslo? Izborni predmet, tecaj, i mi u firmi smo isli na tecajeve pa smo dobili certifikat. Samo jedan dan i to je to. A kaj bi naucili u tom predmetu ono sto nismo vec vidjeli u filmovima ili serijama. Cura voli curu, decko decka, decko nosi haljinicu, l'oreal sminku, ona kariranu kosulju i marinac frizuru, kako raditi transfuziju, dati infuziju, i slicno. Mi smo u osnovnoj imali gimnastiku ili domacinstvo. A ovim novim generacijama sta ih zapadne. Ili istocne. 😁 Kako sam citao sve su vjerske zajednice potpisale peticiju, a svaka ima svoje ogranke, pravne skole ili grane, tako da je moguce da su samo neke grane, pravne skole ili sekte otkazale pohadjanje skole. Jer nisu svi isti. Ti muslimani ne znam kojeg su ogranka pakistanci i ostali sa indijskog potkontinenta, ismailije tako nesto, a njih ima vecina iz te grupe, oni su zesci, drugi po redu od vehabija iz SA. To da ce oni napustiti UK zbog ovoga u skolama to su bullshit, sentish spike da izazovu reakcije javnosti, a licemjeri kao i sve socijalne grupe svih vrsta dosadno im u zivotu pa bi talasali po drustvu. Niko ne ide iz boljeg u gore. Pa evo simpa primjer iz filma "Bohemian Rapsody" kad Freddy ubacuje Bismilu(u ime Boga) u pjesmu koja ce rusiti standarde pisanja i izvodjenja muzike. Kad jedan hetero, kasnije hetero-homo, ima kao covjek i umjetnik, bez obzira na svoj zoroasturijanski odgoj i svoju kasniju orijentaciju, pokazuje strah od Boga i stavlja rijec koja nije dio njegove tradicije.I uzdize je na nivo umjetnosti. A stvar je da mnogim ljudima i roditeljima pada mrak na oci i slijede kao ovce cuvare tradicije. Ne razmisljaju sire od kucnog praga. Osobno, ovo su samo socijalni eksperimenti da se vidi kako reagiraju pojedine grupacije na promjene u drustvu koje izlaze iz okvira njihovih tradicija. Mozda vlasti nisu imali namjeru dizati tenzije, revoluciju, nego sto se veli ispipati puls. Svima u ljudskom drustvu.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 07/03/2019 : 19:04:01
|
quote: Originally posted by lwood
Evo ti još; Niger 98 posto muslimana,fgm 2 posto. Liberija 86 posto kršćana ,fgm 50 posto. Mislin ,ono triba se držat činjenica.
Ja osuđujem primitivizme svih vjera - neovisno kojoj zubić vili se dotični mole. Liberija je nebitna ovdje, pričamo o UK odnosno EU, dakle ljudima koji ti žive u susjedstvu odnosno ljudima kojih svakog tjedna jedno pedesetak ulove ovdje na Kupi (granica s SLO) gdje ja živim. I da, nije FGM isključivo praksa islama. Ali nisam ja kriv što je velika velika većina ovih europskih FGM slučajeva stvar islamske kulture. Nije to islamofobija, to je činjenica. Mislin, ono triba se držat činjenica. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 07/03/2019 : 19:08:39
|
quote: Originally posted by nagor
Evo ti još; Niger 98 posto muslimana,fgm 2 posto. Liberija 86 posto kršćana ,fgm 50 posto. Mislin ,ono triba se držat činjenica.
Ja osuđujem primitivizme svih vjera - neovisno kojoj zubić vili se dotični mole. Liberija je nebitna ovdje, pričamo o UK odnosno EU, dakle ljudima koji ti žive u susjedstvu odnosno ljudima kojih svakog tjedna jedno pedesetak ulove ovdje na Kupi (granica s SLO) gdje ja živim. I da, nije FGM isključivo praksa islama. Ali nisam ja kriv što je velika velika većina ovih europskih FGM slučajeva stvar islamske kulture. Nije to islamofobija, to je činjenica. Mislin, ono triba se držat činjenica.
ja to stalno govorin,triba se držat činjenica. kako sa fgm tako i za druge stvari. Nego nije li bilo neko žrtvovanje diteta baš u uk? neki Angolci čini mi se.
|
 |
|
emirem
Advanced Member

10859 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 07/03/2019 : 19:57:02
|
Ti obicaji su iz paganskih vremena, kao cetrdesnice koje su malo-pomalo kroz pricu podvalili svjetski nomadi bez adrese. Sve ove semitske monoteisticke religije imaju puno vise zajednickog nego razlicitog. Varijacija na temu su narodi koji su potpali pod utjecaj nekih praznovjerja, a sami ne znaju objasniti odakle je doslo. Zemlja Kush😇 je ionako bila leglo magija svih vrsta. |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
Edited by - emirem on 07/03/2019 19:58:19 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 07/03/2019 : 20:07:18
|
quote: Sve ove semitske monoteisticke religije imaju puno vise zajednickog nego razlicitog
Da, Abrahamske religije. Abraham odnosno njegovi sinovi su osnova za judaizam, krščanstvo i islam. Sve je to u biti taj bliskoistični monoteizam. U biti sve je to isti bog. Alah nije kontra Jahveu. Alah je samo Jahve 2.0 verzija prilagođena arapskim plemenena 7. stoljeća. Tako je to "sročio" anđeo Gabriel koji se ukazao Muhamedu. Kad bi se više potencirale te sličnosti, bi vjerojatno bilo manje pizdarija u svijetu. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 07/03/2019 : 20:27:53
|
u biti od te 3 jedino je judaizam autohton, a i on sam je posisa gomilu bliskoistočnih priča i mitova. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 07/03/2019 : 21:51:18
|
quote: Originally posted by Poli
Manje pametni ne shvaćaju da kako su dovukli gomile muslimana , sutra mogu dovuč i gomile Indijaca,kineza ili crnaca. Šta će se onda dogodit sa islamskim Birmigemom?
Isto sto se dogodilom se arapskom (vecina) Palestinom kada su Zidovski migranti (manjina) ilegalno okupirali podrucje? Samo sto ovdje nema podrske Amerokenjaca i Zapada, pa im mozda (na nasu srecu) ne uspije plan. 
Nemoj siriti dezinformacije, židovski doseljenici su od pustinje napravili razvijenije područje. a oko 80 posto Palestinaca nema ništa protiv tog razvoja i tih doseljenih Židova, samo zadojena zadrta plaćena manjina napada Židove. |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 08/03/2019 : 00:16:30
|
E Krugi, viđe Bibija što mu se ljulja? Da neće i on kod Orbana ko onaj vmro-dpmeovac?
Taj zaokret me baš iznenadio. Orban bio sve kao nećemo ljude druge vjere (mis'm gledano iz tog voodoo-kanonskog prava MPC čak kao mane autokefalnost, ali to srećom nije ni bitno pošto je registirana kao već to što je), također bila je spika nećemo ljude druge kulture, a ovaj se furo na taj neki miks antike&slavena i na kraju, ne manje važno, Orban je navodio i taj aspekt kriminalne prošlosti kao big no-no, a ovaj baja uteko pred optužnicom.
Naravno, sva trojica su pošteni nacionalisti, vjernici i patrioti pa nema sumnje da su oni tu nešto nezakonito petljali, jer imaju taj moralni kredo koji bi ih u istom spriječio.
Kontam da im to sve oni Soroš podmeće, šta ti misliš? |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member

4926 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/03/2019 : 13:47:17
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Poli
Manje pametni ne shvaćaju da kako su dovukli gomile muslimana , sutra mogu dovuč i gomile Indijaca,kineza ili crnaca. Šta će se onda dogodit sa islamskim Birmigemom?
Isto sto se dogodilom se arapskom (vecina) Palestinom kada su Zidovski migranti (manjina) ilegalno okupirali podrucje? Samo sto ovdje nema podrske Amerokenjaca i Zapada, pa im mozda (na nasu srecu) ne uspije plan. 
Nemoj siriti dezinformacije, židovski doseljenici su od pustinje napravili razvijenije područje. a oko 80 posto Palestinaca nema ništa protiv tog razvoja i tih doseljenih Židova, samo zadojena zadrta plaćena manjina napada Židove.
Super. Prvo im ukradu zemlju, ubijaju ih, progone ih sa njihovih ognjista, a na kraju trebaju biti jos zahvalni sto im migranti obrađuju njihovu zemlju koju su si prisvojatali? 
Jos jednom, oko 1918 je na danasnjem podrucju Izraela zivjelo cca 70.000 Zidova i 700.000 Palestinaca (arapa). Onda su svi zatvorili oba oka na ilegalno doseljavanju Zidova sa svih strana planete na podrucje Palestine.
Kazu da je put u pakao poplocan dobrim namjerama (u vezi "dozvole" Zidovima na ilegalno useljavanje zbog holokausta).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 08/03/2019 : 13:49:29
|
Hebote, poli... zar si ti protiv židovskih migranata? Na ovom topicu si se javljao u njihovu obranu, a sad si odjednom protiv migranata? Kako to sad? :D |
 |
|
Topic  |
|