Author |
Topic  |
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 29/05/2020 : 10:52:21
|
quote: Originally posted by Kruger
Meni je zanimljivo kako u ovoj histeriji protiv bijelaca nitko ne obraća pažnju na to što crnci divljaju i pljačkaju u znak protesta. Valjda je to sad uredu, divljati i pljačkati a to se naravno ne osuđuje.
+1 |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47519 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/05/2020 : 10:53:51
|
quote: Originally posted by swamp thing
quote: Originally posted by lwood
Problem je jedino u tome da ne žele priznat da su rasisti. Priznajte bar sebi kad nećete javno. 
Ajme meni, kakve ti gluposti znaš napisati, pa ja sam vidio uživo ukupno dva crnca u svom životu ta rasa nema apsolutno nikakve veze s mojom svakodnevnicom  Smiješni su mi likovi kao ti, nešto se napiše ili kaže drugačije od tvog stava, odmah kreću kratke rečenice tipa "ti si rasista", "ti si šovinista", "ti si naci"... 
i meni su u q likovi ka ti šta pravdaju očito ubojstvo. Al eto ima nas svakakvih. |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 29/05/2020 : 10:54:22
|
quote: Originally posted by Kruger
Meni je zanimljivo kako u ovoj histeriji protiv bijelaca nitko ne obraća pažnju na to što crnci divljaju i pljačkaju u znak protesta. Valjda je to sad uredu, divljati i pljačkati a to se naravno ne osuđuje.
Nitko od nas ne zna kako je crncima (i ostalim manjinama) u Americi, ali ono oko čega se svi možemo složiti je da ćeš u globalu najbolje proći ako si bijelac i muškarac.
Protesti koje ti nazivaš "histerija protiv bijelaca" ne bi se događali da se manjine ne osjećaju ugroženo. Riskiram da zađem u politiku i ne bih volio da se itko nadoveže na ovo, ovo je samo za Krugera, usporedi Krugeru to s protestima na našim prostorima prije pola stoljeća u vezi osamostaljenja. To podržavaš sigurno iako se isto radi o pobuni protiv vlasti. Ne bi većina njih izašla na ulice da se ne osjećaju ugroženo.
E sad, zašto se naši ljudi toliko identificiraju s bijelcima u Americi, to mi nije jasno. Kad gledaš socijalno-ekonomske pokazatelje, puno smo mi bliži njihovoj sirotinji, a tu je (po nagorovim statistikama :D) više crnaca. |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47519 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/05/2020 : 10:57:55
|
Beva,po ekonomskim kriterijima većina hr bi spadala u ono šta Ameri zovu white thrash. |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 29/05/2020 : 11:00:20
|
Dakle, Beva, po tvome je OK uništiti kvart u kojem živiš jer su im uvrijeđeni osjećaji? To nasilje braniš. To kao razumiješ jer "mi ne znamo kako je crncima u americi" i jer "se oni osjećaju ogrožen". Bitno je da ti znaš kako je biti policajac u americi. Baš si licemjer!
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/05/2020 : 11:10:52
|
quote: Originally posted by kiky
LOL! ovaj kripl nagor... u topiku o koroni (lažno) cmizdri nad smrtima u staračkim domovima i glumi suosjećanje i brigu, zagovara karantene... a ovdje podupire čisti primjer policijske brutalnosti. fakat teži pacijent.
Daj... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 29/05/2020 : 11:15:40
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by kiky
LOL! ovaj kripl nagor... u topiku o koroni (lažno) cmizdri nad smrtima u staračkim domovima i glumi suosjećanje i brigu, zagovara karantene... a ovdje podupire čisti primjer policijske brutalnosti. fakat teži pacijent.
Daj...
Nedam!!! |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Posted - 29/05/2020 : 11:25:40
|
quote: Originally posted by nagor
Dakle, Beva, po tvome je OK uništiti kvart u kojem živiš jer su im uvrijeđeni osjećaji? To nasilje braniš. To kao razumiješ jer "mi ne znamo kako je crncima u americi" i jer "se oni osjećaju ogrožen". Bitno je da ti znaš kako je biti policajac u americi. Baš si licemjer!
Ne opravdavam nikakvo nasilje, ni ovo koje rade crnci, ni ovo od policije. Samo imam dovoljno pameti da znam kakve će policajčev čin posljedice imati. Uzrok svega je njegov bezuman čin ubojstva. Meni i dalje nije jasno zašto je on učinio što je učinio. Ako kasnije bude još žrtava, naravno da nema nikakvih olakotnih okolnosti, tko ubije nekoga sudi mu se za ubojstvo, bio policajac, crnac ili ne znam tko.
I ne znam zašto stalno potenciraš ovo "uvrijeđeni osjećaji". Banaliziraš. Nije policajac crncu opsovao mater nego ga je ubio. Da policajac ubije nekog tvog sugrađanina, bi li tebi bili samo "uvrijeđeni osjećaji" ili bi se plašio za svoju sigurnost? Kad su u pandemiji neki kršili samoizolaciju, osjećao si se ugroženo. Bi li za sebe tad rekao da su ti "uvrijeđeni osjećaji". Imputiraš mi stvari koje ja nikad ne bih rekao da me smjestiš u kalup koji bolje razumiješ. |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 29/05/2020 : 11:57:18
|
quote: Originally posted by swamp thing
Problem je jedino u tome da ne žele priznat da su rasisti. Priznajte bar sebi kad nećete javno. 
Ajme meni, kakve ti gluposti znaš napisati, pa ja sam vidio uživo ukupno dva crnca u svom životu ta rasa nema apsolutno nikakve veze s mojom svakodnevnicom  Smiješni su mi likovi kao ti, nešto se napiše ili kaže drugačije od tvog stava, odmah kreću kratke rečenice tipa "ti si rasista", "ti si šovinista", "ti si naci"... 
i meni su u q likovi ka ti šta pravdaju očito ubojstvo. Al eto ima nas svakakvih.
 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Posted - 29/05/2020 : 12:29:30
|
quote: Originally posted by Beva
Ne opravdavam nikakvo nasilje, ni ovo koje rade crnci, ni ovo od policije. Samo imam dovoljno pameti da znam kakve će policajčev čin posljedice imati. Uzrok svega je njegov bezuman čin ubojstva. Meni i dalje nije jasno zašto je on učinio što je učinio. Ako kasnije bude još žrtava, naravno da nema nikakvih olakotnih okolnosti, tko ubije nekoga sudi mu se za ubojstvo, bio policajac, crnac ili ne znam tko.
I ne znam zašto stalno potenciraš ovo "uvrijeđeni osjećaji". Banaliziraš. Nije policajac crncu opsovao mater nego ga je ubio. Da policajac ubije nekog tvog sugrađanina, bi li tebi bili samo "uvrijeđeni osjećaji" ili bi se plašio za svoju sigurnost? Kad su u pandemiji neki kršili samoizolaciju, osjećao si se ugroženo. Bi li za sebe tad rekao da su ti "uvrijeđeni osjećaji". Imputiraš mi stvari koje ja nikad ne bih rekao da me smjestiš u kalup koji bolje razumiješ.
Doslovno si ti prvi spomenuo osjećaje u postu iznad.
Policajac ga je slučajno ubio. Nije mu to bila namjera. Meni je to puno manji prekršaj nego razbojništvo tvoje žrtve koja je bila spremna ubiti čovjeka dok je krao novac.
Ali da, policajca treba javno osuditi jer inače će biti još više žrtava jer su počeli divljaci pljačkati. Ovdje na forumu si mogu priuštiti i reći istinu. Javnosti treba reći što želi čuti da zaštitimo građane od divlje rulje. Ne od civiliziranih afroamerikanaca, nego od divlje rulje koja koristi priliku za palež i pljačku, divlju rulju za koju ti imaš toliko suosjećanja i razumijevanja jer razumiješ kako se oni osjećaju jer su ugnjetavani od strane zločestih bijelaca. Kao što rekoh, najobičnije SJW licemjerje. Ništa novog. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Posted - 29/05/2020 : 12:50:26
|
Doslovno si ti prvi spomenuo osjećaje u postu iznad.
Ne u tom kontekstu. Meni nije isto reći "osjećam se ugroženo" i "povrijeđeni su mi osjećaji", valjda si dovoljno pametan da vidiš razliku.
Policajac ga je slučajno ubio. Nije mu to bila namjera. Meni je to puno manji prekršaj nego razbojništvo tvoje žrtve koja je bila spremna ubiti čovjeka dok je krao novac.
To razbojništvo je bilo prije i čovjek je za to odležao kaznu. Ovaj put se radilo o navodno krivotvorenih 20 dolara. Kažem navodno, ali ne mijenja na stvari i ako su sigurno krivotvoreni. Meni nije puno manji prekršaj pretjeranom upotrebom sile ubiti nekoga od razbojništva, ali dobro. Bit će da sam malo uvrnut.
Ali da, policajca treba javno osuditi jer inače će biti još više žrtava jer su počeli divljaci pljačkati. Ovdje na forumu si mogu priuštiti i reći istinu. Javnosti treba reći što želi čuti da zaštitimo građane od divlje rulje. Ne od civiliziranih afroamerikanaca, nego od divlje rulje koja koristi priliku za palež i pljačku, divlju rulju za koju ti imaš toliko suosjećanja i razumijevanja jer razumiješ kako se oni osjećaju jer su ugnjetavani od strane zločestih bijelaca. Kao što rekoh, najobičnije SJW licemjerje. Ništa novog.
Sve te koji uništavaju i pljačkaju treba osuditi za to. Isto kao i policajca koji je sve započeo. Jebe mi se za njihove osjećaje. Ti se bori protiv američkih SJW koliko hoćeš, sretno! |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5103 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 29/05/2020 : 12:51:20
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Neka puste ljude da slobodno dilaju drogu , teroriziraju mirne građane , nerade ništa po cijele dane , slobodno uživaju u alkoholu , drogi i kocki jer zašto bi oni nešto pošteno radili i dizali se u isto vrijeme ....
Vratite nam Goli otok! Prije je bilo puno bolje!
Kriva usporedba .
Riječ je o nasilnicima , kriminalcima koji svakodnevno uznemiravaju druge , a sve bi radili samo da ništa ne rade .
I šta ti misliš da je onima policajcima lako sa njima .Dobro znajući s kim imaju posla moraju bit oprezni .
Bila je jedna situacija od prije godinu-dvije kad je jedan policajac ubija u tijeku pljačke jednog pa se digla silna pobuna po ulicama zbog navodno prekoračenja .Uslije tih prosvjeda policija je objavila snimke nasilnika od 200 kg sala šta je sve radija tijekom plačke po dućanu ljudima . E sad je opet bilo prosvjeda jer to nisu smjeli radit.Naravno i majka debila je prosvjedovala zbog policijskog nasilja a nije se zapitala kako je odgajala nasilnika i neradnika od 200 kg i kako je drugima ljudima koje je svaki dan terorizira.
|
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/05/2020 : 12:54:33
|
Lik bi bio živ da se nije bavio kriminalom.
Nije tacno. Lik bi bio ziv da se bavio kriminalom u Hr ili ostalim balkanskim vukojebinama. Cak stavise i dapace, postao bi ministar, premijer ili barem neki drzavni vijecnik za kojeg nitko ziv zna sta mu je funkcija i za sta je pristojan.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 29/05/2020 : 13:09:00
|
Riječ je o nasilnicima , kriminalcima koji svakodnevno uznemiravaju druge , a sve bi radili samo da ništa ne rade .
To ko da si opisao ove nase politicare.
I da, ej, ako mu nije bila namjera da ga ubije onda mu je valjda sve oprosteno. Cak ne treba ni suđenja, nista. Pa covjeku to nije bila namjera. Eto, meni dovoljno. 2-3 zdravemarije i gotovo. Jasno ocekujem ista mjerila i ako sam npr. slucajno, ono nisam htio ali ruka mi poletjela i slomila mu vrat, ubijem covjeka.
|
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19876 Posts
Posted - 29/05/2020 : 13:11:37
|
quote: Originally posted by Poli
To ko da si opisao ove nase politicare.
I da, ej, ako mu nije bila namjera da ga ubije onda mu je valjda sve oprosteno. Cak ne treba ni suđenja, nista. Pa covjeku to nije bila namjera. Eto, meni dovoljno. 2-3 zdravemarije i gotovo. Jasno ocekujem ista mjerila i ako sam npr. slucajno, ono nisam htio ali ruka mi poletjela i slomila mu vrat, ubijem covjeka.
Ne znam što bi bila očitija namjera od toga da pritišćeš koljenom nečiji vrat nakon što ti ovaj kaže da ne može disati i onesvijesti se. Što je on mislio da će se dogoditi? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 29/05/2020 : 13:18:29
|
Pa valjda su crnci poznati kao notorni lazovi. Zamisli da mu je rekao da mora na posao, kad je opste poznato da nitko od njih ne radi ili sluze samo za uravnotezenje. Ili je vidio da tip kvihtuje, snazne je građe, pa da mu priusti jedan tretman teretane, besplatno. Ocigledno nije dovoljno osnazio vratne misice (morao bi da provodi slemanje po koncertima, vrat bi mu bio ko od bika).
|
|
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Posted - 29/05/2020 : 13:51:33
|
Vratite nam Goli otok! Prije je bilo puno bolje!
Kriva usporedba .
I šta ti misliš da je onima policajcima lako sa njima .Dobro znajući s kim imaju posla moraju bit oprezni .
Po svjedocima, lik se nije opirao uhićenju. Na snimci se također ne vidi da je bio nasilan. Bio je uredno zaposlen (kao izbacivač :D).
Pretpostavljam da je policajac razmišljao jednako kao ti i upotrijebio pretjeranu silu. Problem je što on kao policajac nema ovlasti za to ako mu život nije ugrožen, što očito nije bio. Policajac nije sudac. Njegovo je da privede optuženog, u ovom slučaju optuženog za nenasilan zločin. On je te ovlasti prekršio i treba odgovarati. Ne bi ga nitko branio da mu ubije tako člana obitelji, pa bio i kriminalac. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8940 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 29/05/2020 : 14:14:21
|
Sjecam se kako su nas panduri pendrecili i izivljavali se na nama sredinom devedesetih. Jedini i dovoljan razlog je bio taj sto smo imali dugu kosu. Jadni, zgoljavi i maloljetni mulcici. Svi smo mi bili narkomani i propalice za njih, krkane sto su se prije po ure s brda spustili. Kada idiotu das vlast i moc u ruke on vrlo brzo pokaze svoje pravo lice. Jasno je da kod nas kao i u americi svakakav kreten moze biti policajac kao sto i svakakav budalas moze biti profesor. Kriteriji ne postoje, rezultati su nam svima vidljivi. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6253 Posts
Posted - 29/05/2020 : 14:28:22
|
Bilo bi bolje da više računa vodite o žrtvama i normalnim ljudima a šta se majmuna tiče neka promijene svoje ponašanje , nek se ponašaju ka ljudi pa ni policajci neće moći prekoračiti svoje ovlasti .
Ti si baš zastranio, možda bi ti bilo pametnije ne komentirati ovakve teme. |
 |
|
Topic  |
|