Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/06/2020 : 00:15:28
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Onda je opravdan razlog rušit piramide i kipove faraona jer su bili robovlasnici . , svih Rimskih Careva i more ...more.... kipova careva ,kraljeva , velikaša ................... Kratko rečeno treba sve spomenike i objekte prije 21 stoljeća ištemat i srušit 
većina toga je odavno srušena i opljačkana. Ili prenamijenjena |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Posted - 12/06/2020 : 00:18:14
|
quote: Originally posted by tinton
Teško je reći. Kolumba ne bih sigurno uklonio, ali i on se može smatrati djrlomično odgovornim za genocid. Ne znam bih li Leopolda uklonio, Nathana Forresta svakako bih. Nikoga ovako uličarski, naravno.
Columbo djelomično odgovoran za genocid? a je,uz puno mašte,meskalina i bunike . |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19837 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/06/2020 : 09:04:40
|
quote: Originally posted by lwood
Teško je reći. Kolumba ne bih sigurno uklonio, ali i on se može smatrati djrlomično odgovornim za genocid. Ne znam bih li Leopolda uklonio, Nathana Forresta svakako bih. Nikoga ovako uličarski, naravno.
Columbo djelomično odgovoran za genocid? a je,uz puno mašte,meskalina i bunike .
Ti si puno potkovaniji od mene po tim pitanjima, ali znaš na što sam mislio. U svakom slučaju su određene stvari koje je radio, po današnjim standardima, užasavajuće. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
panzer
Advanced Member

12663 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
panzer
Advanced Member

12663 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
emirem
Advanced Member

10827 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 12/06/2020 : 12:22:07
|
Interesantno. Zenska tri put glumila u post-attack filmicima. Mislite li da je ovo sve izrezirano?
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8927 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 12/06/2020 : 12:40:22
|
Ti si puno potkovaniji od mene po tim pitanjima, ali znaš na što sam mislio. U svakom slučaju su određene stvari koje je radio, po današnjim standardima, užasavajuće.
To što je većinu nas stari nalupao kaišom kad bi napravili pizdariju je prema današnjim standardima užasavajuće. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19837 Posts
Posted - 12/06/2020 : 12:42:25
|
quote: Originally posted by Tonto
Ti si puno potkovaniji od mene po tim pitanjima, ali znaš na što sam mislio. U svakom slučaju su određene stvari koje je radio, po današnjim standardima, užasavajuće.
To što je većinu nas stari nalupao kaišom kad bi napravili pizdariju je prema današnjim standardima užasavajuće.
Ako će ti stari dobiti spomenik, javi se da ga srušimo. |
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/06/2020 : 12:51:58
|
kad bi skidali sve nepočudne kipove sa danjašnjim političko korektnim mjerilima parkovi i trgovi bi nam bili prazni.
|
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 12/06/2020 : 12:55:50
|
A što se ostalih velikih medija tiče, sasvim očiti miljenik im je Plenković.
U pravu si ali plenki i nije hdzovac već pravi sdpovac. kad vidim kako jutarnji,slobodna i ostali"lijevi" mediji hvale predsjednika hdza odma znaš da je loše.Zadnji put je sanader ima taku potporu pa svi znamo ko je bija i šta je napravija. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19837 Posts
Posted - 12/06/2020 : 12:58:37
|
quote: Originally posted by jaki
kad bi skidali sve nepočudne kipove sa danjašnjim političko korektnim mjerilima parkovi i trgovi bi nam bili prazni.
Da, ali pitanje je koje spomenike treba maknuti, a koje ne. Svi shvaćaju da ih ne treba mjeriti po danasnjim mjerilima, ali je jasno i da ne mogu baš svakakvi zlotvori krasiti javne površine.
|
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Posted - 12/06/2020 : 13:30:31
|
Columbo djelomično odgovoran za genocid? a je,uz puno mašte,meskalina i bunike .
Chavez je počeja s tom idiotskom praksom uništavanja Columbovih kipova uz dodatno bulažnjenje. Triba li onda uništit i kipove Vasca de Game,Henrika pomorca,Diaza,Vespuccija,Cabota,de Sotta,Orellana, itd?  |
Edited by - lwood on 12/06/2020 13:31:21 |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Posted - 12/06/2020 : 13:32:52
|
Da, ali pitanje je koje spomenike treba maknuti, a koje ne. Svi shvaćaju da ih ne treba mjeriti po danasnjim mjerilima, ali je jasno i da ne mogu baš svakakvi zlotvori krasiti javne površine.
u hr rijetko koji spomenik doživi 50 godina u nas triba zabranit bilo kakve spomenike. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19837 Posts
Posted - 12/06/2020 : 13:39:17
|
Chavez je počeja s tom idiotskom praksom uništavanja Columbovih kipova uz dodatno bulažnjenje. Triba li onda uništit i kipove Vasca de Game,Henrika pomorca,Diaza,Vespuccija,Cabota,de Sotta,Orellana, itd? 
Pa rekao sam da ne treba maknuti Kolumba. To ne znači da je njegova uloga u povijesti svijetla. |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/06/2020 : 15:53:51
|
A što se ostalih velikih medija tiče, sasvim očiti miljenik im je Plenković.
U pravu si ali plenki i nije hdzovac već pravi sdpovac. kad vidim kako jutarnji,slobodna i ostali"lijevi" mediji hvale predsjednika hdza odma znaš da je loše.Zadnji put je sanader ima taku potporu pa svi znamo ko je bija i šta je napravija.
Jaki udaljen si s foruma zbog političkog posta nakon upozorenja.
Ali ajde, nema potrebe za redovitom kaznom. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 12/06/2020 : 15:57:13
|
O čovječe, pa ovo ti je prva redovna kazna!
A kak sam ja bil uvjeren...:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Posted - 12/06/2020 : 19:01:15
|
Chavez je počeja s tom idiotskom praksom uništavanja Columbovih kipova uz dodatno bulažnjenje. Triba li onda uništit i kipove Vasca de Game,Henrika pomorca,Diaza,Vespuccija,Cabota,de Sotta,Orellana, itd? 
Pa rekao sam da ne treba maknuti Kolumba. To ne znači da je njegova uloga u povijesti svijetla.
A čija je svitla ? Svakome moš nešto iskopat. Pogotovo iz današnje perspektive. |
Edited by - lwood on 12/06/2020 19:06:28 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19837 Posts
Posted - 12/06/2020 : 19:57:14
|
Možeš svakome nešto iskopati. Ali nije svatko sjekao domorocima ruke kada nisu ispoštovali kvotu izrudarenog zlata.
|
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Posted - 12/06/2020 : 20:46:21
|
Možeš svakome nešto iskopati. Ali nije svatko sjekao domorocima ruke kada nisu ispoštovali kvotu izrudarenog zlata.
A Columbo ih je sjekao?  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19837 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Posted - 12/06/2020 : 21:10:10
|
Čita si gluposti. To ti je tzv Leyenda Negra ,crna legenda o španjolskom osvajanju Amerike koju su popularno srali i širili po Evropi Talijani ,Nizozemaci,Englezi itd. Činjenica šta i danas nakon 500 godina najviše domorodačkog stanovništva ima baš tamo di su bili Španjolci. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19837 Posts
Posted - 12/06/2020 : 21:14:36
|
Ne kužim kakve veze ima to da domorodaca ima najviše na područjima španjolske kolonizacije s time što je Kolumbo radi jedno relativno kratko vrijeme na malom djelu Kariba.
|
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47493 Posts
Posted - 12/06/2020 : 21:23:36
|
Ti misliš da je Columbo ko Rambo ode malo na put koji traje misecima pa se vrati do Hispaniole odsiče par ruku ,uzme zlato pa nazad u Španjolsku? |
 |
|
Topic  |
|