Ne mogu reći da sam iznenađen, taj proces metastaziranja "političke korektnosti" traje već godinama, no sad je na valu nezadovoljstva koje je krenulo iz SAD-a epidemija još jače buknula. U svakom slučaju katastrofa. Taj koji je to gore ukinuo niti razumije što bi politička korektnost trebala biti, niti je liberal. Dapače, odluka je upravo anti-liberalna. Zabranjivanje i nametanje umjetnih pravila je uvijek anti-liberalno. Pitanje je čime je motiviran netko (ili više njih) tko donosi takve odluke, čistom gluposti ili nečim drugim, jer više je nego očito da takve i slične odluke neće dovesti do nikakve korektnosti, razumijevanja i tolerancije, već naprotiv, do sve većih podjela i jačanja ekstrema...
PS: epizoda je u međuvremenu vraćena (imat će naljepljena "upozorenja") no svejedno. Što reći: “The Major was an old fossil left over from decades before. We were not supporting his views, we were making fun of them. If they can’t see that, if people are too stupid to see that, what can one say?”
Ma to se namjerno napaljuje. I ovo upucavanje u leđa je došlo ka naručeno kad se situacija s Floydom skoro smirila. Amerika se nije niti korone riješila, gomila nezaposlenih, društvo u rasulu puca po svim mogućim šavovima..
Evo ja kao, ajmo reć, neki fan Amerike bi trebao biti zgrožen na ovu dobru dosjetku. To se radi bez doze idiotizma i zlih primisli:
Nisam znao da voliš Obamu :D
On mi je kao oba Busha i Clinton, ratnohuškački stroj, nije da ih baš volim. Trunp svakako nije iz tog kruga, ne znam kakav je Biden jel i on iz kruga iz kojeg dolaze nabrojani ili je neovisniji kao i Trunp? Ja sam površni pratitelj američke politike.
On mi je kao oba Busha i Clinton, ratnohuškački stroj, nije da ih baš volim. Trunp svakako nije iz tog kruga, ne znam kakav je Biden jel i on iz kruga iz kojeg dolaze nabrojani ili je neovisniji kao i Trunp? Ja sam površni pratitelj američke politike.
Znam, zezam te. Kažeš da se ne vrijeđaš na (poprilično bezveznu) fotomontažu, a zna se da ne voliš Obamu. Normalno da se nećeš uvrijediti.
A malo je čudno da ti je Trump Ok a učestalo mu prezime pišeš pogrešno.
ovaj strip ima dosta problema. osim što pokušava neduhovitu temu prikazati na duhovit način i pri tome prenijeti poruku to mu ne uspijeva jer nije duhovit. i jedino što vidim je mržnja prema svim policajcima koji su automatski strpani u isti koš. zatim, sam strip je rasistički jer je već unaprijed odredio da su svi policajci bijelci,a a zatvorenici crnci što u stvarnom svijetu nije istina.
Znam, zezam te. Kažeš da se ne vrijeđaš na (poprilično bezveznu) fotomontažu, a zna se da ne voliš Obamu. Normalno da se nećeš uvrijediti.
A malo je čudno da ti je Trump Ok a učestalo mu prezime pišeš pogrešno.
Trump, on je također nekakav useljenik, kojeg je on porijekla? On mi je O.k jer je digao malo Ameriku nakon Barakove loše vladavine, to jest Barak je poslušnik ratnohuškačkog stroja kao Bushevi i Clinton pa se kao i ovi skoncentrirao na zbivanja van Amerike. Pogrešno pišem jer uvijek zaboravim kako se točno piše, malo čudno prezime.
Što se tiče fotomontaže i da je Trump neobavezno ismijavan ne bi mi smetalo. Volim zdrav humor, jer ovo što sam stavio za Baraka je više opaska za Ameriku nego samog njega.
ovaj strip ima dosta problema. osim što pokušava neduhovitu temu prikazati na duhovit način i pri tome prenijeti poruku to mu ne uspijeva jer nije duhovit. i jedino što vidim je mržnja prema svim policajcima koji su automatski strpani u isti koš. zatim, sam strip je rasistički jer je već unaprijed odredio da su svi policajci bijelci,a a zatvorenici crnci što u stvarnom svijetu nije istina.
Putin o situaciji u Americi: "Očito postoje duboki problemi u američkom društvu, ali ova kriza traje otkako su Demokrati odbili priznati poraz na izborima koje je dobio Donald Trump".